Седем часа разлика сезон 2 - "Ти да видиш" (Тема 9)

• 46 939
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
Добре, добре - приемам.  Peace
Но Иванов очаквам да го видя по-деен... стига се е излежавал... Stop
Напоследък все лежи, а толкова работа го чака! Таня откога се е развихрила!
Вече назначава прокурори, кръстосвайки крака... и няма кой да я спре!

# 376
Цитат
Добре, добре - приемам.  
Но Иванов очаквам да го видя по-деен... стига се е излежавал...
Напоследък все лежи, а толкова работа го чака! Таня откога се е развихрила!
Вече назначава прокурори, кръстосвайки крака... и няма кой да я спре!
Отново искрено ме забавлявате и вдъхновявате. Бива си го Иванов, аз не бих го отказала като Осмомартенски подарък Embarassed(да ме прощават двамата ми мъже вкъщи). Пък Таня Стоева, макар и с избора, който има, все пак би трябвало да оцени качеството.
Цитат
обре казано. А аз се усетих, че това докосване по рамото ми напомня на онова в парка, когато ѝ каза да свали гарда.... и тогава като, че ли започна всичко.... може и това докосване да е едно ново начало.
Теди точно това ми дойде наум и на мен, това ми напомни....... дано не си останем само с мечтите, а и сценаристите да се сетят да ни направят един женски подарък в неделя, те да се сетят как Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Но както казва един приятел "едва ли"

# 377
А, не, не предавам се.....
Прегледах за Н-ти път нападението на Неделчев. Нападателя му, този който аз твърдя, че е Миро и повечето хора се съгласиха, има огромна татуировка. Тя заема почти 6-7 см от ръката му. В епизод 19, минута 42:45, когато Неделчев разговаря с Иванов, му дават спомена и близкия план на татуто. Бая голяма татуировка е. Глупаво е въобще да я търсим под разни сенки. Ако я има новия Миро, тя трябва с лекота да се забелязва. Тази, обаче която аз видях в последния епизод едва се вижда и е от вътрешната страна на ръката му. А на „оригиналния „нападател е по средата и е широка колкото китката.
Второ 20. Наистина Иванов казва, че не Миро (трупа в моргата), а красавеца има татуировка. Тука се изложих. За съжаление става обаче по-зле в такъв случай.
В епизод 1 на сезон 1, при нападението на Неделчев, изключително ясно се вижда, че нападателите не са близнаци. Лицата им се подават категорично под качулките. Не са и еднакви като ръст и фигура. После отлично се вижда, как този, който е Миро, наръгва Неделчев и показват татуировката на ръката му. Има един момент, в който дори качулката се отмята от лицето на единия (02:06).
Ако бяха близнаци, физиономиста Неделчев щеше да ги познае. Щом успя с лекота да разпознае трупа на Миро, значи би могъл да каже, че другия му е брат или поне, че много прилича на него.
Демек имаме 2-ма различни нападатели, които трябва да са близнаци, ама поне според мен не са. Не знам, ако иска някой пак да гледа, но според мен са си различни муцуни.
И на всичкото отгоре и трети убавец, дето прилича на Миро, който няма татуировка и е умрял, пък този е жив и има татуировка, която ту се вижда, ту не.
И четвърти, който според Неделчев и много хубав, ама не е брат на Миро и тоже има татуировка.
Признвам си, окончателно се обърках.
Единственото, което измислям, е грешка на режисьора. Искат да имат 2-ма братя Слав и Миро, ама понеже имат само 1 Димо Алексиев, намират и един да мяза малко на него и ги закачулват добре и двамата. После без да искат показват малко от лицата им, ама го пропускат в навалицата, а ние се хващаме като удавници за сламка, за този дребен пропуск. Така хем си имаме близнаци, хем може единия да си умре без да възкръсва, а другия да си мъсти после.
Обаче! Този филм не е правен 1905 г. Всяка сцена, всяка реплика се внимателно оглежда и анализира. Ако искат да създадат изкуствен близнак няма нужда да дават този кадър от близо, че и после качулката му да се отмята. Подобно на грешката на Распутин за ген. Лебед, според мен това е подсказка.
Другото са абсурди – възкръснали  мъртъвци, конспирация с инсценирана пред 100 човека смърт, бля, бля...
Татуировката на Миро 2 пък от вътрешната страна на ръката му. На неделчевия нашадател покрива цялата ширина на китката. Отново пропуск? Рисували са я 2 пъти?
Не знам...Теория за Неделчев я пуснах само за провокация. Сама не си вярвам.
Този труп на Миро....ако не беше толкова категорично мъртъв и ясно показан ка лежи в локва кръв, ок, ама сега...как да повярвам на ВВВ9, че е само един.
Не става така! Прекалено много нелогични моменти има!

# 378
442, пак не разбрах защо излизат 4 според теб.
Аз намирам трима - татуиран Миро, нетатуиран Миро и красив младеж. Вярно обаче, че татуировката е различна. АЗ в ентусиазма си, че все пак не са я забравили тази татуировка, съвсем забравих да обърна внимание на това. Все пак, размера и точното местоположение на татуировката мога да ги приема за режисьорски гаф, но и аз не мисля, че в първи кадър са искали да ги докарат двамата близнаци. Също смятам, че можеше просто изобщо да не му показват лицето на втория, ако целта беше да са близнаци. В потвърждение на това е само твърдението на Неделчев за това, че красивият младеж бил татуиран. Но... за мен би било по-логично, ако Неделчев или целенасочено лъже, или по някаква причина се е объркал.
А какво ако красивият младеж е Чавдар, похитителя на Иванов? Само така ми хрумва, не съм проверявала.

И аз бих се насладила на един Иванов в действие Simple Smile

И.. честит празник, мили дами! Бъдете много обичани!

# 379
Лулу, ама тоз Чавдар, хич не изглежда чак такъв красавец  newsm78

Обаче вижте му очите:

# 380
Погледнах кредитите на епизод 1, сезон 1. Няма Чавдар, обаче има някакъв Велин, който не сме го чували досега?

# 381
Погледнах кредитите на епизод 1, сезон 1. Няма Чавдар, обаче има някакъв Велин, който не сме го чували досега?

http://www.narodnodelo.bg/news.php?news=63671

# 382
Да, да, беше просто хрумване, отказвам се от него. По-скоро си мисля, че този красив младеж е Велин (не мога да открия инфо за актьора Велин Величков, който го играе), което е в потвърждение на това, че имаме двама мировци (или един, който си мести татуировката и възкръсва, когато пожелае) И един красавец.

# 383
Таня Стоева открито призна на Неделчев, че отношенията й
с Иванов са доста близки. Подкрепям Simpatikonia, в твърдението
че Стоева целеше точно Иванов да бъде отстранен от случая с
убийството на Миро и стерлбата по Милото. Може би по някакъв
начин искаше да намекне, че не всички симпатяги в съда я интересуват, а
точно един определен и това е Иванов. Затова каза на Неделчев, че Иванов
трябва да бъде открит.

# 384
# 385
Е, това би било титаничен сблъсък! Да го видим Милото тогава дали ще продължава да мисли, че Распутин е "случаен гастрольор" Grinning Аз вече искам Таня в НЮ - да се види с Мая и да й олекне малко на душата, да се срещне с Пол и да открехнат завесата какво ги е разделило преди 19 години. А ако за разкош има и някаква среща между Распутин и Таня и "кръстосат шпаги", словесни де, повече няма какво да се желае Laughing  
Моите мисли са в същата посока. На Таня Стоева й е нужна една прегръдка от Мая.
Това ще я стопли и ще й даде сили за действие. Мисля, че дори не е безразлична към
Боян, въпреки че така се опитва да го скастря. Но това е нейният стил. Тя така си кастри
и Милото. Към Гончев отношението й е друго, като към подчинен. То трябва да бъде точно
такова, защото тя му е работодател. Между тях е необходимо да има дистанция, за да не
стават конфликти. Гончев прекрачи тази граница и започнаха проблемите. Затова си мисля,
че той е подставено лице при нея. Бил е съветван да се държи като "мухльо" /не казвам, че
това е той/. Той обаче престана да се прави на такъв и в момента играе собствена игра, защото
вече премина доста граници. Според мен Стоева няма да го изостави. Ще се мъчи да го оправдае
доколкото е възможно.

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 10:32 от lulu7

# 386
# 387
Е, ще оживеят - и Иванов, и Милото, как няма да оживеят Simple Smile Само да смеят Simple Smile

# 388
Милото ще оцелее, както и Иванов. Таня Стоева ще иска да убие Милото,
защото неговата смърт сега й е по- нужна. Той и без това е с лоша репутация.
Смятам, че Таня храни недоверие към Милото. По- точно ми се струва, че действа
предпазливо относно него. Според мен тя си има едно наум спрямо Милото.
Същото се отнася и за Милото. Въпросът е кой, кого  Mr. Green. Калин Сърменов
намекна в участието си на сутрешния блок, че събитията се въртят около Таня и неговия
герой. Така, че крими елементите са само някакъв фон. Основното е семейната сага,
която касае Стоева- Милото.

# 389
От кoлажа на Teddy_14 се сдещам за следното.
Милото посети Таня Стоева веднага след нападението
на Мая и Тео. Има го момента горе на снимките.
Опита се да я целуне, но тя се дръпна. За нея не беше
достатъчно самият факт, че посещението на Милото целеше
да подчертае съчувствие към мъката на Стоева и да оневини
сина си. Той искаше да покаже, че са едно семейство и не би
допуснал Роки да се държи така. Вероятно е прав, но трудно
ще убеди Таня Стоева в това. От друга страна си разсъждавам,
че Милото може би се счита наранен, че синът му е отхвърлен в
замяна на някакъв си Тео. Милото и Таня Стоева са много раними
по отношение на децата си. Милото се кара на сина си, но иначе не
би допуснал синът му да е отхвърлен или нещо лошо някой да му стори.
Същото е отношението на Стоева. За нея Мая е всичко и видяхме
на какво е способна една наранена майка.

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 09:19 от lulu7

Общи условия

Активация на акаунт