В очакване на принцопада :) - Клюки - 32

• 26 636
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
Бонго, сложи някой красавец на профила. Моля те. Единствен мъж си ни останал тук по темите и тоз мангал туй дискриминация ли е ?беззъб направо ме стресира.
Ама много те моля. За седмица поне. Обещавам, че няма да ти искам 1000лв за да ти сготвя три яйца на очи, въпреки, че вече са доста скъпи и яйцата.
нямам друго фото, душице. ще трябва да ме фотнеш  Laughing

Пращам ти асистента си. и се усмихвай повече, че я го гледай колко сърдито гледа.
http://www.lazy-eye.ru/111%20(2).jpg
УСМИВКАААА

# 556
  • София
Кам, оказа се, че аз така по принцип съм се вбесявала...И БНД го беше забелязал - винаги казваше, че започна ли да говоря много ниско и басово следва страхотии...като замеряне с тигани да речем.... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Ама после ме боли глава от такова вбесяване и гледам да не си го причинявам вече...Но към четвъртата-петата годинка беше ужас някакъв  #Silly #Silly #Silly #Silly #Silly

# 557
Кам, аз разбрах, че си тръгваш и оставяш детето на пешеходната пътека Blush Аз обаче  не бих ги правила тез работи точно там. Иначе съм я зарязвала в магазина примерно, за няколко минути не ме вижда, но пак съм нащрек, че може и да ми я откраднат. Mr. Green

# 558
Тръгвала съм си, седи си като пукъл където се е тръшнала и не се помръдва. При това се отдалечих на поне 20 метра от нея, като я наблюдавах във витрините на магазините какво прави, за да не ме вижда, че се обръщам, никаква реакция. Когато тя си реши тогава стана, което беше след не повече от минута след като я оставих и тръгнах.
И все пак давайте идеи. Виж щипането на Морг не съм го пробвала, може и до него да прибегна   Thinking

Бонго за теб

# 559
Кам, аз разбрах, че си тръгваш и оставяш детето на пешеходната пътека Blush  
О, не, пази Боже! Praynig
То на мен не ми се е и случвало точно на пешеходна пътека, това е хубавицата на Мак.  Mr. Green Моят ги правеше тези по тротоарите и в магазините и посред парка, но явно го е шубе от коли, щото точно посред улицата не ми е лягал.  Laughing Между другото, моят като беше на възрастта на твоята девойка, Пепи, го хващах под мишница и го замъквах директно вкъщи. Ама после много натежа и трябваше друг метод.  Mr. Green

Уфф, щипането ми се струва много жестоко като за моя дребус, много е мъничък и кльощав, него и леко няма къде да го щипнеш. А и физическата сила не помага при него, тогава си вади ината наяве и след това нямам шанс да спечеля, ако ще на челна стойка да застана. Само лукавство и подмолни номера вършат работа - все пак съм бая по-голяма от него, аз ако не мога да го изманипулирам, кой?  Mr. Green

# 560
алооо , кво да го правя тоя тутманик ?

# 561
  • София
Кам, моята ако мислиш, че не е кльощава..та точно така се щипва дискретно понеже няма сланинка. Ами като се разврещя един път в тролея - народ, 17,30 в работен ден, ние минаваме половин София, а тя не искала да седи върху мен, а аз да стана, за да седи сама...И кака вдигна 200 от място тогава....няма да забравя как я ощипах. Тя се опули от изненада и ревна....но при второто щипване - млъкна....Та малко като кучето на Павлов съм го карала понякога  Embarassed Embarassed Embarassed

# 562
Бонго, я виж каква хубава снимка ти е направил човека. Не се крии повече.
И къв поглед вадииииш

# 563
Морги, тоз дет Корина го е пуснала, не е ли твоя любимец Rolling Eyes Само ако Бонго си го тури на аватара, може и той да ти стане любим Party

# 564
Морги, тоз дет Корина го е пуснала, не е ли твоя любимец Rolling Eyes Само ако Бонго си го тури на аватара, може и той да ти стане любим Party
Направо отивам и му правя яйца на очи.

С морги имаме май една и съща страст по едни и същи филми.  Hug

# 565
Кори, яйцата требе да са от щастливи кокошки Naughty

# 566

На теб ти го дадох да си го сложиш за аватар, ма ако не го искаш да ми го, аз за друго ша го ползвам, малееееее  #Crazy

# 567
Бонго, я виж каква хубава снимка ти е направил човека. Не се крии повече.
И къв поглед вадииииш  ...ела и ме изяж  hahaha

# 568
Морги, тоз дет Корина го е пуснала, не е ли твоя любимец Rolling Eyes Само ако Бонго си го тури на аватара имаме участник ,който не позна  hahaha, може и той да ти стане любим Party

# 569
  • София
Кори, не знам къде играе този, виждала съм го по разни реклами само. Има интересни очи...Моята страст...
Сега кака официално пожелава лека нощ и отнася да гледа филма...още един такъв ако гледам, ще проговоря шведски! Обещавам! Честна пионерска!  Wink Wink Wink Ама Камче ме зариби с шведските криминалета и нямам спирка....брееей!

Общи условия

Активация на акаунт