В очакване на принцопада :) - Клюки - 32

• 26 627
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро !   bouquet

Пепи ,

Делото е в 14:30 , стискайте палци ! Hug

Фиони , лека нощ ! smile3524

# 586
# 587
  • Не от София.
Лека  bowuu Реших вече-пускам Гала да ме приспи и отнасям плувката.
Хепи,до 14 часа ще съм станала,та ще стискам палци...гадното е,че решението не излиза веднага,нали  Thinking Мразя да чакам  Crossing Arms

Божееее,Пепиноооо....прочетох го като "гууд фък"  Embarassed Embarassed

# 588
Пепи ,

Фиони , ФнимаФай , Пепито друго ми е пожелала ! smile3534

# 589
  • Не от София.
Фиони , ФнимаФай , Пепито друго ми е пожелала ! smile3534

Уж фнимавам,де  Embarassed
Ако беше от отбора на хиените бих ти ги пожелала и двете,ама като не си-остава си Пепиното пожелание  Wink

# 590
А ти , понеже си хиена , ти пожелавам това дето ти се е привидяло ! smile3534 smile3534
После да докладваш за рекорди ! newsm08

# 591
Хепи, а на мен какво ще пожелаеш?

Фионо, да не си легнеш с мъжо, че спане нема да има Mr. Green

# 592
  • Не от София.
А ти , понеже си хиена , ти пожелавам това дето ти се е привидяло ! smile3534 smile3534

Не съм,беее...нали се разбрахме,че това са стари лаври и настоящето ми е спокойно  smile3506

Хепи, а на мен какво ще пожелаеш?
Фионо, да не си легнеш с мъжо, че спане нема да има Mr. Green

На тебе ще ти пожелаят да ти работи лаптопа и да бачкаш яко днес  smile3534
Аз иначе получих предложение,ама бързо го парирах...засега.. Blush

# 593
И на теб , Пепи , ти го пожелавам , ама твоя мъж през деня работи , та ще почакаш до довечера . newsm08 newsm08 newsm08

А на Финети мъжът е безработен , поне това да свърши ! smile3534

# 594
Хепи, тез неща не ме блазнят Cry

Я да ви питам. Като слагам малката да пишка в гърнето и реве и пищи. Сега се чудя дали да й купя от пеещите на Фишер Прайс, които са като столче и пее, като се свърши работата newsm78

# 595
Пепи , честно да ти кажа , този момент с гърнето , нещо ми се губи . Blush
В смисъл , че не е имало драми , лесно е свикнала .
Само знам , че дневния памперс го махнахме към втората годинка , не е било рано , а нощния - на 4 . Peace

# 596
  • Не от София.
Я да ви питам. Като слагам малката да пишка в гърнето и реве и пищи. Сега се чудя дали да й купя от пеещите на Фишер Прайс, които са като столче и пее, като се свърши работата newsm78

При нас стана бързо и неусетно.Но пък мисля,че е добра идея  Peace Нека й бъде забавно,защо не  Wink Но ако и след това пищи,не я мъчи...не е дошло времето.

# 597
  • Не от София.
А на Финети мъжът е безработен , поне това да свърши ! smile3534

Чунким като е бил на работа,е било различно  Crossing Arms
Аз съм една неуморна труженичка,шЪ знайте..  bowuu

# 598
  • София

И пеещо гърне купих, никакъв ефект.
Моята от инат не иска да седне на гърне. Като се опитвам да я сложа на гърне пищи и се гърчи.
У нас имам четири различни гърнета, две пеещи, едно обикновено и едно като столче. Едно от пеещите прилича на тоалетна чиния, другото е като столче и като се намокри започва да пее.
Не иска да седне на нито едно от тях.
Пробвах да я карам да клечи да полива буболечките, но и това не иска.
Ще устискам още няколко дни и, ако не стане, ще се връщам към памперсите.

Дано щерката ти не е инат като моята.

# 599
Добро утро.

Аз нали вчера много се оплаквах от детето, та явно някой от горе ме е чул - снощи имах най-прекрасното дете  Heart Eyes. Вечерта мина без лигавни, без да повтарям по 100 пъти до откат едно и също нещо, беше кротичка, четохме приказка, играхме на куклен театър, дете мечта ви казвам  Heart Eyes Как искам поне на половина от снощното да е всеки ден  Praynig

Фиф, и аз го прочетох като good fuck и се  Shocked. Викам Пепи не може да пожелава такова нещо на Хепи, тя не е от хиените  ooooh!

Моята ходеше в обикновено гърне. Но не сме имали проблеми със сядането. Кумата ми беше взела такова пеещо, но то май свиреше и пееше без да е свършило работата детето, та забравяше за какво е седнало, и тя го махна. Опитай да я занимаваш нещо, или и дай да гризка солети, пръчки, каквото обича. Един вид да знае, че сядането е свързано с приятна емоция.

Хайде от мен

Общи условия

Активация на акаунт