МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 102 678
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте!
Приемате ли нови попълнения в редиците:-)
Чета ви отскоро и реших да се запиша:-)
Мойте момковци са трима:-) най-големия е петокласник, най-малкия тъкмо почна да пуска усмивки:-)
Много ми е трудно засега, че дребните са и породени, дето се казва и средния си е още бебе. Но се опитвам да гледам откъм веселата страна-къщата е пълна:-)
Хубава вечер на всички!  bouquet

# 286
  • София
second, добре дошла  Hug От къде си? Да са ти живи и здрави момчетата!

Кабо Алма, да ти е здрав младежа. Тъкмо и аз щях да попитам за липсата на почерпка ( нали съм си по хапването  Wink ), но ти си призна без бой  Laughing

Албенка, поздравления за умното момче!

Ей, само момчета хвалите. Браво!!!!

Това за картите е добре. Дано повече хора разберат и се възползват от това предложение.

# 287
  • Не съм от тук и съм за малко
За хвалене го похвалих Sunglasses,  но тая сутрин как ми вдигна кръвното... #2gunfire Решил да си пече филийки с кашкавал на обикновен тостер, ама легнал (тостера) Shocked,  имало клипчета в интернет как се прави. За една бройка да ми омаже тостерчето.  ooooh!  А баща му каза да не го хваля много, че ще си навири носа. То тепърва предстои тежката работа, та юркане си трябва, а не хвалба.  Wink

# 288
  • Sofia, Bulgaria
Мамчета не съм чела ,нямам никакво време,но ще наваксам тия дни.Сега обаче съм тук по друг въпрос.Бях планирала нещо преди много време.Траех си до днес защото не знаех дали всичко няма да пропадне покрай Айси.Днес обаче се оказа,че повечето приятели с който говорих вече са с ангажименти,а нали е  и работен ден ( което не бях предвидила преди месец). След цяла зима затворени в къщи да ги пазя заради Айси  най накрая реших че им е време за игра.Ангажирала съм детско клубче за 2 часа игра с мойте маймунки.Платила съм всичко  ,но си търся още две дечица за компания.Клубчето е на пазара Димитър Петков утре от 17.00 часа. Ако някой има желание да пием по кафе или бира ,а децата да поиграят през това време на воля нека ми пише или звънне.Ще бъде удоволствие да видя още някой или отново някой на живо  Peace 0876 533956

# 289
  • София
Пък моя, малкия, вчера ме изненада - сам си научил по историята, идва и ми подава учебника да го изпитам и си изпя урока за шест! Mr. Green Открих, че ако види, че държа на нещо и го изисквам от него го прави, но ако подмина нещо и той го подминава. Хитряга. 'Щото знае какъв съм мързел и как не мога да изисквам много работи, та си успивам съвестта с това, че ми е късно да се самопревъзпитавам. Mr. Green

Та, така, с наш'та буйна младост. Сладоледче?Wink

second, добре си ни дошла!  bouquet

# 290
Здравейте, искам и аз да се присъединя към темата и многодетните майки  Simple Smile Имам син на 8г., дъщеря на 2г. и дъщеря на 4 мес. И да споделя реакциите на моята трета бременност:
1. 95% от приятелите ми попитаха - и сега какво ще правите? т.е. дали ще го задържим. Много се изненадах, явно това е избор, с който често се сблъскват родителите на две деца и още по-често решението е аборт... Не ми беше хрумвало.
2. Една баба на площадката, като и казвам, че чакам трето и тя: "Е що ти е?". Направо онемях  Laughing

Това е засега от мен,
Хубава неделя  Simple Smile

# 291
  • София
Оле , момичета като ви слушам с това юркане на децата , мъка ми е , какво ме чака. Хич не си падам. Исками се нещата да стават някак от само себе си  Joy, но тава са само блянове май, или бягане от родителска отговорност?А?

Ванче ммммммного обичам сладоледче, особено виртуално че е без калории  Laughing

Sekond добре дошла! Hug Ще мине тежкия момент , само търпение и здрарви нерви.

Дари добре дошла  Hug Всички сме се сблъсквали с такива реакции от познати и непознати, но тава в никакъв случай не ни натъжава или обезкуражава. И да заместя Теди : Разкажи повече за вас? Как се казват децата?

# 292
  • Варна
Добре дошли на новите  Hug
И да  занимая публиката  с един въпрос, който от известно време ме терзае. Мечтая си аз за по-голяма кола , не казвам нова (щото ще е "втора упореба"). Сега сме със Сеат Толедо, и тесничка нещо почна да ми се вижда , иначе багажникът не е от най малките, щом вътре освен газовото имя място за комбинирана количка и малко багаж наоколо, но ... според мен след някй друг месец като заменим бебешката кошница със столче , ще стане тесничко на задната седалка., даже не съм сигурна дали ще се съберат newsm78 Мъж ми ако питаш сме си добре, то шофьорското място нали не се е стеснило  Laughing
И в тоя ред на мисли питам ви,   в какви коли возите многолюдната си челяд , собено тези с 3 и повече деца до 140см, употребяващи различен вид седалки и др. подобни съоръжения ?
Знам ,че е повдиган въпрсоът и преди, но ми се иска сега мечтите ми да придобият едни по-конкретни насоки.  Sunglasses Пък току виж се сбъднали.

# 293
  • София
Здравейте и от мен.
Ние бяхме малко на гости при бабите на моя мъж за около две седмици и като изключим дъждовното време, си изкарахме супер хубаво. Отдавна чаках момент, да се махнем от София. Децата много добре се забавляваха.

second, daria333 Добре дошли.   bouquet

Saly, ние имаме Рено Гранд Сценик. Това се води миниван. На задните седалки до прозорците сме сложили детските столчета на бебето и малкия батко, а по средата е седалката на големия. В багажника има място за количката на бебето, някоя от подвижните играчки на средния син и велосипеда на големия батко. Ако се ползва за багаж, влизат два големи куфара, два малки и две ръчни чанти. В този пост съм сложила снимка на задните седалки http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=590946.msg19453043#msg19453043

# 294
Добре дошли на second и daria333. Обичаме новите попълнения. Simple Smile

Сали, ние сме с Chrysler Grand Voyager http://images1.americanlisted.com/nlarge/2000_chrysler_grand_voy … r_se_15180881.jpg - отвън и http://imgc.classistatic.com/cps/kjc/120126/404r1/0827nj5_20.jpeg - отвътре (със сгънати задни седалки - не можах да намеря друга снимка  Embarassed)  Това е мини ван, със 7 места - отпред са мъжът ми (в ролята на шофьор) и големият ни син, на втория ред има две седалки - за голямата щерка и малкия син, а най-отзад има една обща седалка с 3 места - там сме ние с Поли. Ако возим и свекървата, тя сяда на мястото на Коко, а той се мести при нас отзад. Колата има голям багажник - събира багажа за море на 6 души + количка + всякакви плажни играчки, чадъри и други болкуци. Специално търсихме кола, която хем да има голям багажник, хем да събира повече от 5 души. Но за вас ще е достатъчно и по-голямо 5 местно комби. Бих ти предложила Volvo V70. Има оферти за 2500 (ако не се лъжа). Ние имахме подобно, преди да купим Крайслера, но то беше служебно и го върнахме, когато мъжът ми напусна фирмата. Вътре е много широко и спокойно ще събере три детски седалки.
Успех в избора и ... да покажеш снимки, когато се сдобиете с нова кола.
Hug

# 295
  • София
Сали ние сме със Ситроен C4, но съвсем не ни е достатъчен. Само малкия е в столче големите са само с колани. Заплюли сме си Рено ESPACE( еспейс) не знам дали го написах правилно, но да видим кога ще можем да си го позволим. Успех и късмет в намирането на возило!  Peace

# 296
 Hug на ново-присъединилите се мами и тяхната челяд  Grinning
Честито на всички малки и големи, които в скоро време са празнували  Simple Smile Да са живи и здрави, и успехи навред  Simple Smile
 Сали, ние сме с 2 коли на мъжа ми е Ford S-max,а моята е Ford C-max. На мъжа ми подобна на тази, която Пролетната Фея е показала със 3 реда седалки, багажника е огромен. Когато пътуваме на някъде сме с нея. А моята я  взехме, за да се събираме всички когато пътуваме в града, и тя подобна на тази която е показала Lukasa & Te. Преди тези двете имахме Опел Зафира, даже ММ доста се ядосва, че вместо моят Форд не сме взели пак Зафира. Успех в избора!  Simple Smile

# 297
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте, гледам, че приемате нови попълнения, да се наредя и аз - прясна, прясна!  Mr. Green
 Нашата чисто нова госпожица е вече на 8 дни, та от толкова и аз се нареждам сред многодетните.  Laughing Ние все още свикваме с новото положение, лудницата е пълна, но ще се справим!  Party

Нашата кола е субару легаси и ако големият можеше да се навие да седи в средата се събират кошницата, столчето на Стоян и детската седалка, ама как ще навием Георги не знам.  Crazy Иначе багажникът е голям и побира двойната количка и още багаж. Вероятно обаче след година ще ни трябва ван.

# 298
Добре дшла, Не съм.
Честито ново попълнение в семейството. Лудницата ще бъде пълна винаги, но пък това допринася за доброто настроение.  Mr. Green Как се справяш с момата? Когато аз се сдобих с госпожица след две момчета, в началото ми беше много непривично. Даже на втория ден, след като се прибрахме в къщи, извиках една приятелка - момичешка майка да ми покаже как се мие дупето на момиченце..... Embarassed Embarassed Embarassed Ама се научих на всичко.  Laughing

# 299
  • София

Не съм добре дошла и тук   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт