МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 102 756
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
И аз бях рождени4ка в4ера  Blush
Да сме много здрави и щастливи вси4ки.

# 571
Ах, колко хубаво.  Heart Eyes
Vali, честито и на теб.  Бъди здрава, щастлива и винаги късметлийка.
  Hug

# 572
Честит рожден ден, Вали! Да си жива и здрава и много щастлива!

# 573
  • София
 newsm59 Вали , бъди жива, здрава и много обичана!

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 13:29 от Tanija

# 574
  • София
Феичке, направо ме отвя с това кафенце! Hug Heart Eyes Heart Eyes

Vali, бъди здрава и щастлива!

# 575
  • София
Хайдееее, деца, ваканция - ура! Joy

За един сватба, за друг - брадва, както са казали хората.  ppp
Ще се влея в потока на седмокласните майки към ''училището - гнездо'' и да видим какво ще се излюпи от снесените яйца и къде ще пеят пиленцата ни наесен. Wink

Успех на всички малки, големи и по-големи момичета и момчета! Аз съм кака Ваня, а вие слушате сутрешното ток-шоу ''Рано пиле, рано пее''.
Днес ще питаме децата как ще си прекарат лятната ваканция. Ето един висок мутант с мъх под носа, ни отговаря с басовия си глас: "Мииии, не знам.'' Ясно, кратко и изчерпателно! Истинско постижение за вида, наречен тийнейджър.
Тук намираме и друг напъпил джедай: "Аз ще скролвам и тролвам всички гадове, за да ъпна левъла!"
Я, каква малка принцеса! Ти какво ще правиш през лятото? "Ами, аз ще ям сладолед и ще играя в пясъчника, защото вече са го окосили!" Mr. Green
Да, тези мили три деца не знаят какво всъщност ги чака през ваканцията - какви левъли им е приготвила тяхната мама! Mr. Green

Едно бебе каза, че най-сетне ще проходи, друго планува да опита на вкус морската вода, че много я хвалят другите бебета, даже го съветват да опита пясъка на плажа. То пясък е опитвало вече, но морския имал други вкусови качества.
Няколко три годишни ще научат, ще са станали каки и батковци. Не изглеждат много радостни, не са ли малки за такива големи отговорности в живота.
Две пет годишни ще учат - Фотошоп, 'щото им писна на тоя Пейнт.
Един третокласник ще чете. Книга!
Не, не няма време сега за това - утре ще обясним на всички какво е това книга!
Сега започва преди обедния ни блок за бебехолички.
Темата на днешното предване ще бъде ''Как да се предпазим от изкушенията в летния сезон?''.
Ще се обсъди има ли нужда от забрана на бременни и бебета на обществени места. В дебата ще се включат и вече имунизирани от бебехолизъм дами, които ще споделят ценен опит.

smile3558 1swing  Nature Sunny

# 576
  • София
newsm81

Господи Ванче, невероятно сутрешно зареждане с твоите писания. Искрено ти благодаря. Успех днес с гнезденето   bouquet

# 577
Не, не, не! По закон не могат принудително да ме лекуват от какъвто и да било "холизъм", щото съм пълнолетна.  Naughty
Поради това ще пропусна обедния блок и ще тръгна по градинки и паркове с тайната надежда да не се опазя от бременни и бебета, а да бъда облъчена с високи дози бебешко. Пък имунизираните срещу бебехолизъм дами да се приберат на сянка и да гледат сериала по телевизията. Това не е за мен.  Crossing Arms

Ванче,
  Heart Eyes

# 578
  • София
Уважаема Фея, хвалА на каЪвИ бебехолички, смело посрещащи изкушенията, плъзнали навсякъде.
Но се обадиха жени със слаби ангели, които са решили да заминат за Аляска - хем хладно, хем безлюдно, защото не издържат вече! Ако останат, вероятността да си вдигнат кръвното с още едно малко е 100%.
Същевременно не малко имунизирани се обадиха, че безвъзмездно преотстъпват всичките си малки на всяка бебехоличка, която ги пожелае! И те не издържат вече и заминават! За Хавай!

cheers

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 12:56 от Vania3m

# 579
  • Бургас
Ваня,страхотна си! Laughing
Смях се от сърце.

# 580
  • София
Дали мога да се цопна при вас, да ви чета за разведрение? Аз съм с 3 големи (24, 21 и 10 г), и още по-голям мерак за още едно, ама не става (честно казано, 3 нещо ми малеят newsm78)..

# 581
Скъпа ми посестримо, обмислям възможността като спечеля от тотото (което не играя) да си купя огромна къща с още по-огромен двор и да събера всички преотстъпени малки от заминалите за Аляска (не) имунизирани, за да си лекувам бебезависимостта. Но тъй като тази перспектива е все още в необозримото бъдеще, за мен остават градинките и количките, където все има шанс да гушна едно малко.
Наздраве.

# 582
  • София
Ванче -   Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap

Sharky* - добре дошла при нас   Laughing

Пролетна фея - Като ти се пригушка бебе, да знаеш че на мен може да се разчита  Joy Е то моето не е от най малките, ама става  Wink

# 583
  • София
Sharky* добре дошла!  Hug

Днес е още по-забавно тук   Joy  Ванче - нямаш равна  Peace

# 584
  • През девет земи в десета
Хе-хе, Ванче, много те обичам да знаеш Hug

Шарки, добре дошла welcome

Чакам с нетърпение да свърши петъка и да хъвана горите заедно с най-малкото малко Mr. Green smile3558

Общи условия

Активация на акаунт