МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 102 656
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Ванче, честити празници. Да са ти живи и здрави момчетата, много късмет да имат и много радост да ти носят.

А за "бременна съм" - нали знаеш, една лъжа, повторена няколко пъти, става истина. Например днес баща ми излъгал първо леля, че вали сняг, после на мен пробута същия номер и ... сега вали сняг.  Laughing Да видим дали първоаприлската ти шега няма да се превърне в Коледен подарък.
Heart Eyes

# 181
  • Варна
Ванче, честито на момчетата! Честит празник и на теб! Пък за лъжата, нищо не се знае  Wink Hug.
Дани, изпращай си гостите по-бързичко, да ти е мирна главата. Hug

# 182
Ванче, честит ви празник! Да са ти живи и здрави и все така да ви радват! Hug

Дани, напълно те разбирам за нервите! И мен на моменти ме изкарват извън нерви, не само моите , но и чуждите! А в момента ги изгоних и тримата - каката реве, че не съм знаела как да я реша, като се има предвид, че от два дена не се е решила и косата й е станала на клечки, другото - каза, че баща им правел по-хубав нескуик от мен - а за само му стоплих млякото...., а, третия - за солидарност. Така че напълно те разбирам, не си сама! Peace

# 183
  • София
Хахаха  Joy Ванче и аз се вързах. Зарадвах се за теб, като занм колко много го искаш, после се посмях .  Joy

Хубав празник  на всички, смехът е здраве, нали така се казваше  Peace

# 184
  • Sofia, Bulgaria
Изобщо не ми е смешно,напротив не съм спряла да  Cry.Айси пак е много зле.От три пълни месеца през 10 дни е на АБ и все по зле става това дете.От снощи пак е на аугментин.Уж е с ангина ( а така я пазя,не смея да я изведа на вън) ,но дишането и се влошава с минути.След малко тръгваме за вечерния преглед във Вела и имам силното усещане ,че от там ще се озовем отново в белодробната.Много пъти до сега положителната енергия която сте ни изпращали много ни е помагала.Споменете ни пак моля ви  Praynig Praynig Praynig  Cry Cry Cry.
Ванче и всички други,който съм пропуснала  честити празници! Желая ви здраве в изобилие! Аз чак след Айси си дадох сметка какво нещо е здравето.До тогава бях от хората ,който си казваха"това на мен не може да ми се случи" ,колко зле съм била.В последните дни все повече вярвам,че това което преживявам е наказание.Съжалявам момичета ,че ви натоварвам и развалям празника.Затова и не пиша напоследък,но сега имам нужда от вас  Praynig Praynig Praynig

# 185
  • София
Еми  Praynig Бог да ти дава сила и търпение! МНого положителна енергия от нас  Hug Hug Hug Миличкото мъниче..........

# 186
  • Не съм от тук и съм за малко
Ванче, да са ти живи и здрави момчетата!   bouquet  Всичко най-добро за цялото ви семейство!  Hug И да знаеш, че и аз се хванах.  Crazy  Докато стопля...  Laughing

Емка, дано се оправи по-скоро мъниче.  Praynig  Ако решиш да сменяш докторите, пиши ми, мога да те свържа с много добър специалист, до сега каквото е казал човекът, все така е било, а се консултирам с него от бебешката възраст на най-големия младеж.
Дани, замина ли си родата, да отдъхнеш най-после.  Grinning

Кабо, аз съм за среща в сряда.  Laughing  И за 11.04 съм ОК.  Peace

# 187
Еми, късмет, мила. Flowers Four Leaf Clover Дано докторите и този път овладеят нещата и то за много, много по-дълго време. Дано вече се оправи мъничката Айси и най-сетне да се усмихнете с леко сърце.  Praynig  Hug  

# 188
Елочка, стискам палци, мила! Бързо да оздравее момиченцето ти. Не се отчайваи, нали знаеш, че преди зазоряване е най тъмно!

Тука са роднините  Mr. Green Mr. Green Mr. Green!

# 189
Еми, дано да се оправяте по-бързо! Измъчихте се и двете. Дано с топлото време да потръгне на добре.

Ванче, големи празненства по вас! Живи и здрави да сте, а юнаците да са все така прекрасни!

В сряда ще има среща - пак от 14, пак в офиса на Черковна 33.
Който може, е добре дошъл!

За родителското обучение - разбира се, че няма да гоним за отсъствия, но то има полза и смисъл, ако се минава последователно, така че ако не можете да отделите време, по-добре да не го захващаме. Предложих да стартираме от 11.04., за да има време да го свършим до началото на лятото, когато всички ще се разбягат насам-натам.

# 190
  • София
Елочка, и от мен - бързо и трайно оздравяване! Сигурна съм, че не е наказание...

Кабо, съгласна съм, че тези неща имат смисъл ако човек е редовен. Аз принципно нямам проблем с времето и мога да участвам, но от сега знам, че цялата седмица ще пътуваме (13-22 април). Та затова питам, ако много ще наруша ритъма на работа, ще се включа следващия път  Wink . Ако мислиш, че едно отсъствие е приемливо, бих се включила с удоволствие.

# 191
  • София
Елочка, много положителна енергия и от мен. Дано Айси се оправи бързо и да е все по-добре.  Hug

Vania3m, Да са ти здрави и щастливи момчетата.   bouquet

# 192
  • София
Мерси за поздравите, момичета!

Еми, много големи и топли прегръдки от мен! Дано Айси се подобри по-бързо, отколкото очакваш и имаш повод пак да се усмихнеш.  Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

Кафенце  Wink

# 193
  tiptoe  tiptoe  tiptoe
Пляс ukliam1
Приемате ли нови "членки" в темата  Mr. Green

# 194
  • Варна
Еми, и от мен пожелания за трайно оздравяване, за да можеш и ти да се усмихнеш с леко сърце !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт