МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 102 645
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • София
При последното преброяване многодетни (с три и повече деца) са 56 017 семейства, или едва 4,3% от всички семейства с деца.

С най-голям дял на семействата с три и повече деца е област Сливен,

където те са 8,8% от всички семейства. Следват го Пазарджик със 7,2% многодетни семейства и Кърджали с 6,9%.

Най-малко са многодетните семейства в столицата София - 2,9%, Перник - 3%, и Габрово - 3,1%.

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4686891

Не сме малко и трябва  да си отстояваме исканията !  Wink

# 166
  • Варна
А на последното предброяване ние бяхме още двудетни Wink

# 167
А първата седмица от април среща ще има ли?

Аз съм ЗА среща. Вие как сте?

# 168
  • София
Здравейте, момичета, ще ме приемете ли във вашата прекрасна тема? Simple Smile
Вие сте една от причините да имам трето детенце, една малка сладка синеока принцеса, без която вече не бих могла да си представя живота Hug
Сърдечни поздрави от мен и един прекрасен, макар и не толкова слънчев, ден ви желая!

# 169
Честита трета принцеса, Марлийн. Да ти е жива и здрава. Прекрасен букет от красавици си имаш.  Heart Eyes
Как приеха каките бебето? Искат ли да помагат, или се опитват да откъснат повече внимание за себе си?

# 170
Честито бебе, Марлийн! Много здраве и късмет на цялото семейство!!!

# 171
  • София
Marleen, добре дошла и чесито ти бебенце.   bouquet

Аз като майка на три момчета, много се радвам за всяко новородено момиченце  Hug

# 172
  • София
Марлийн, Добре дошла в прекрасния , цветен и вълнуващ свят на многодетните майки!  Hug

Кабо и аз съм ЗА среща!

# 173
Марлийн, добре дошла!  Hug
Момичета, да ви се похваля  - днес бях на първото си интервю за счетоводител в тая страна на чудесата. Беше ми много притеснено дали ще ги разбера какво ми говорят, но интервюиращите бяха много мили и предразполагащи към по-спокойна обстановка, та се разбрахме - аз тях и те мен. Може би ми зададоха всички възможни въпроси, които се задават по интервюта. Шансовете ми не са големи, но човек трябва да се пробва. Имаше една мисъл: " Ако не попиташ, отговорът ще е винаги НЕ!"
Хубав ден! Hug За мен най-накрая започва ваканцията!

# 174
Nadiaeuro, стискам палци за успех, възхищавам ти се!!!

# 175
Здравейте! Тия дни у нас е пълна веселба, особено днес  Mr. Green. На гости са ни свекър ми с зълвата и племенника. Прелест просто, прелест  Sick. Най голямата идиотия беше, че аз се държа мило, любезно, вежливо, а Дани идва, възмутен защо на него и брат му му съскам и крещя, а на братовчед му не и ми вика :"Ти защо постоянно се кикотиш на Косето и му говориш мили думи, а изобщо не искаш той да е у нас." Мале, щях да умра, исках някъде да се завра  newsm43. А Дани как не го набих, просто не знам  fight Та сега сме четири дни у нас, завряни всички. Аз готвя, старая се да попочиствам нещо, предварително напазарувах като за евакуация и сега като се навра сутрин при печката, излизам по това време за малко и после пак, че трябва да вечеряме. Зълвата и севкъра са на гости цял ден у техни приятели  Wink. Мъжа ми е сърдит, щото се скарахме вчера жестоко, даже съм в колебание дали изобщо да му прощавам.... И аз си седя с 4 момчета у нас и откачам  #Silly А ако знаете как крещят в момента и се гонят  ooooh! ooooh! ooooh!. Боже, от къде ми се взеха толкова нерви  Close......
Иначе за срещата съм за. Те дотогава ще са си отишли. И за превъзпитаването ми като родител  Mr. Green съм съгласна да участвам, ама сигурно няма да мога на първата среща на 11.04 да дойда, защото точно този ден ще се връщаме от Созопол, а и мъжа ми тогава се е родил. Ако все още дотогава ми е мъж, което май е слабо вероятно, предвид държанието му последните дни  Twisted Evil.......

# 176
  • София
Благодаря за посрещането, момичета Hug
Каките приеха бебето добре.
Имаше доза ревност в по-малката, но с времето отшумя и съм доволна.
Да му мисли таткото в това женско царство Grinning

# 177
  • София
Marleen, добре дошла!  Hug

Дани, не ти завиждам! ooooh! Поеми дълбоко въздух и доколкото е възможно, не се вживявай! Hug

Аз засега не мога да потвърдя на 100% за срещата в сряда. Искам да попитам дали със сигурност остава 11.04 като начало на родителския тренинг? Оказа се, че на същата дата ще се проведе важна среща, касаеща нашите музикантски синдикални интереси, та да знам дали се ангажирам там или да откажа. Rolling Eyes

# 178
  • София
Добро утрооооо!

Бременна съм!

Joy Joy Joy

Обзалагам се, че се хванахте, за разлика от мъжа ми, който каза:" Ооооооо, с т'ва върло ПМС, дето те е гепнало не мож' мЪ излъга! Joy

Ако не сте забелязали датата, аз ще я отбележа.
Първи април е една важна дата - за първи път на първи април 1998 година станах майка!  Wink
Така че, мятам една почерпка за 14 годишния ми Дани.
А да не забравям и 12 годишният ми Криси, който си ококори сините очи на 28-ми март 2000г.

Така че, сещате се - днес имаме общ момчешки купон! Слава Богу, успяхме да им купим желаните подаръци.
Аз пак съм леко безработна, за това в следващата седмица поне виртуалното кафе ви е осигурено.

# 179
  • Бургас
Честит първи април!

Ваня,аз се вързах. Grinning

Дани,голям кошмар!Свекърва и зълва...бррррр. Twisted Evil

Аз поне зълва нямам,слава богу!
Имам си девер,но той е душица.Милен, Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт