ТЕЛК, Обжалване на ТЕЛК 2

• 225 252
  • 770
  •   1
Отговори
# 150
Ние имаме ДЕЛК от февруари тази година и е със срок до февруари 2015 г.Какво ще се случи с този документ тогава?

# 151
  • в полите на Балкана
Остава си и важи до края на срока му. Сигурна съм защото преди време така закриха РЕЛК , а решението от него още важи на моя син.

# 152
Ние имаме ДЕЛК от февруари тази година и е със срок до февруари 2015 г.Какво ще се случи с този документ тогава?

Спокойно. Вие сте при заварено положение. При вас действат разпоредбите които са действали към датата на издаване на ДЕЛК, както и подаване на документи към институциите. Вече при преосвидетелстването ще се подадат по действащите тогава закони и разпоредби

# 153
Здравейте,може ли някой да ми каже телефон ,на който да проверя какво става с писмото за явяване пред ТЕЛК за дете в Стара Загора.Чакаме писмо вече 3 месеца Confused

# 154
Здравейте,може ли някой да ми каже телефон ,на който да проверя какво става с писмото за явяване пред ТЕЛК за дете в Стара Загора.Чакаме писмо вече 3 месеца Confused

ТЕЛК-овете са няколко.

На психо ТЕЛК е 042/648012 - проверен.

042 / 63 10 09 този е там, където си подала документите /ХЕИ/

Най-добре отиди на място /ХЕИ/ и питай къде са изпратени /към кой състав на ТЕЛК/.

Успех!

# 155

Ето координатите на всички ТЕЛК-ве във стара Загора

Първи състав на ТЕЛК Общи заболявания към МБАЛ "Проф. Ст. Киркович" Стара Загора

ул. "Столетов" 2
Телефон:    042 / 69 82 34
Работно време:    07:30 - 16:00
Председател:    Д-р Валентина Грозева-Иванова
E-mail:   offices@mbal-kirkovich.org

Втори състав на ТЕЛК Общи заболявания към МБАЛ "Проф. Ст. Киркович" Стара Загора

ул. "Столетов" 2
Телефон:    042 / 69 82 35
Председател:    Д-р Елисавета Еленска

Трети състав на ТЕЛК Общи заболявания към МБАЛ "Проф. Ст. Киркович" Стара Загора

ул. "Столетов" 2
Телефон:    042 / 69 84 87
Председател:    Д-р Надежда Тодорова
начало

СТЕЛК Психични заболявания към ЦПЗ Стара Загора

ул. "Армейска" 16
Телефон:    042 / 64 80 12
Работно време:    07:30 - 14:30
Председател:    Д-р Мими Матева
E-mail:   odpzs_stara_zagora@abv.bg

# 156
Много ви благодаря HugОбадих се и ми казаха,че има време юли и август ще се явяваме Shocked

# 157
Много ви благодаря HugОбадих се и ми казаха,че има време юли и август ще се явяваме Shocked

А пред кой състав ще се явявате?

ПП Аз съм си подала документити през 11.2011г. още си чакам писмото и ежемесечно проверявам дали са го изпратили.  Sad

# 158
Как е възможно толкова много време да се чака Close ,казаха ми трети състав.Не си ли звъняла да попиташ защо толкова много се бави писмото,за детенце ли става въпрос?

# 159
Как е възможно толкова много време да се чака Close ,казаха ми трети състав.Не си ли звъняла да попиташ защо толкова много се бави писмото,за детенце ли става въпрос?

Трети състав са бързи. Намират се в дясно от бариерата на болницата.
За детенце чакам, но от СТЕЛК там е проблемът, но го преживявам.

Дано по бързо минете и всичко да е безпроблемно!  Hug

# 160
  • Varna
А някой има ли наблюдение за детския белодробен ТЕЛК във Варна?
Чувам ,че много трудно давали проценти.Ако някой е минавал да пише

# 161

Трети състав са бързи. Намират се в дясно от бариерата на болницата.
За детенце чакам, но от СТЕЛК там е проблемът, но го преживявам.

Дано по бързо минете и всичко да е безпроблемно!  Hug

Благодаря ти   bouquet И на вас пожелавам по-скоро да ви пратят писмо и всичко да безпроблемно  Simple Smile

# 162
beki81, пред детския белодробен ТЕЛК- Варна минаваме за астмата.Максимума, който дават е 30%.Самите лекари казват, че не можели да дават повече, затова много пъти съм се чудела как в София за астмата дават 50% , а във Варна - не. Но все пак ти пожелавам успех.

# 163
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Здравейте,
след като чакахме писмо за преосвидетелстване , което така и не дойде ,се обадих до очния ТЕЛК Варна.
Имаме дата след две седмици ,но не помня какви документи ни искаха предните пъти като сме ходили.А забравих да ги питам,пък и те ми хлопнаха телефона на секундата, след като изстреляха датата. ooooh!
Ако някой може да ми каже освен документите от прегледите където сме водили детето ,какво друго изискват ,ще съм много благодарна.  bouquet

# 164
Искат всички епикризи които имате, личната карта на майката, акта за раждане на детето, етапна епикриза, ПКК. На нас ни искаха и ехография на коремни органи и консултация с гастроентеролог - ние сме с чревни проблеми.
Но най-добре иди на място си вземеш писмото там ще е описано подробно какво точно да носиш.

Общи условия

Активация на акаунт