Отговори
# 330
jap17 ,  Hug аз мисля, че получи розите преди да отиде в офиса. Получи ги в хотела, още първата вечер, на другата сутрин отиде в холдинга при Гюней. Така мисля !
Госпожата, Hug в 6 част на 24 епизод е във вики, получава цветята, след като се прибрала от срещата с Гюней в офиса, тогава специално го проверих Laughing като заподозрях Баръш   Laughing

dterziiska  Hug   bouquet

Peace Hug  bouquet Благодаря ти, че провери !  bouquet

# 331
Ох, започвам да се замислям - да ходя ли на купон в сряда или да не ходя!  Joy newsm78

Никакъв купон, иначе отсъствие!  Crossing Arms

Joy Joy Joy

# 332
Ох, започвам да се замислям - да ходя ли на купон в сряда или да не ходя!  Joy newsm78

Никакъв купон, иначе отсъствие!  Crossing Arms

Joy Joy Joy

Джанъм, че по- голям купон от тук, има ли ?! Laughing

# 333
Ако случайно някой вече е дал това инфо, извинете.
Слухче от форума на ония, дето им викате рускини. Той форумът е азърбейджански, но не всички могат да се изчислят по никовете, сигурно има и рускини там. Та там има слухче - превеждам:
Кузей и Али ще започнат да работят заедно. Баръш си е намислил планове относно Гюней, който ще се развълнува, като ги узнае и ще поиска помощ от Кузей, но той ще му откаже този път.  Джемре почти ще се примири със загубата на Кузей, но ще й проблесне сляпа надежда, че той още я обича. Зейнеб започва борба да не загуби Кузей, А той ще се мята между двете момичета, решенията на сърцето и разума му са различни.
---
Много гадно се копира от този форум, постингите са картинки, а не текст.

трезвомислеща, благодарско!
Има резон в това, ако е истина! Най-после Кузей да се откъсне от Гьончо.
Но Баръш определено ще играе със Симай нещо - фиксира я той точно при Гюней и му стана гадно, че цялото сем. Текинолу са окупирали компанията.

# 334
Че ще има заигравки, ще има!При тоя голям скандал, аз вече не виждам перспектива за Джемре и Кузей! Юмруците няма да решат проблемите на Кузей! Стига се е правил на Мохамед Али!

# 335
dterziiska, Heart Eyes живи да сте с Тупарова Heart Eyes, че ми увеличихте снимката, че иначе ни чепици, ни дай Боже виждах ! ooooh!

Шане, благодаря за превода !  bouquetАко си признае чистосърдечно, ще го поздравя ! Дали, обаче, не цели нещо друго с това признание ?

# 336
Че ще има заигравки, ще има!При тоя голям скандал, аз вече не виждам перспектива за Джемре и Кузей! Юмруците няма да решат проблемите на Кузей! Стига се е правил на Мохамед Али!
Joy Joy Joy

Лека нощ. Hug

# 337
В тубето му викали Кличко вече на Кузей ! Laughing

трезвомислеща, благодаря ! Обикновено подругите са в час, да видим ! Peace

# 338

Гюней си ги заслужи! Мен ако питаш отдавна трябваше да му удари един прав десен, та да го свали на земята, че той Гьончо много насериозно се взе. Прав беше Кузей като му каза, че докато той си седеше зад бюрото и раздаваше заповеди, той ходеше из мръсотията и работеше като луд.

# 339

Гюней си ги заслужи! Мен ако питаш отдавна трябваше да му удари един прав десен, та да го свали на земята, че той Гьончо много насериозно се взе. Прав беше Кузей като му каза, че докато той си седеше зад бюрото и раздаваше заповеди, той ходеше из мръсотията и работеше като луд.

newsm10

# 340
Изгладах отново 4 част на 25 епизод - много е силна - сякаш целия живот на Кузей е концентриран в нея!  И всичко заради Джемре ... Не знам вече дали си заслужава и докъде ще доведе тази негова неосъществена любов.

# 341
Хайде, джанъм, завивай го и да лягаме, че аз седнах само за малко....

# 342
Изгладах отново 4 част на 25 епизод - много е силна - сякаш целия живот на Кузей е концентриран в нея!  И всичко заради Джемре ... Не знам вече дали си заслужава и докъде ще доведе тази негова неосъществена любов.

Ето затова не я искам до наш левент ! Нищо хубаво не му е донесла тази любов, само мъка и разочарование. Защо да го обричаме цял живот на тези спомени ?! Те не могат да бъдат изтрити с нищо !

# 343
Лека нощ и успешна седмица на всички!   bouquet

# 344
Симай ли е поискала от Гюней да изгони брат си ?

Общи условия

Активация на акаунт