Отговори
# 570
Какво се опитва да прави Баръш newsm78
във фейса пишат, че е историята на банковите преводи на баща му, където редовни големи суми са превеждани на името на Бурак някой си- бившето гадже на Бану
Ама това не е ли компютъра на майка му ? Аз с това впечатление останах ?

# 571
То и до Джемре не му е, ама тя оставя ли го намира ! Все се вре, където не я сеят, там никне ! ooooh!

# 572
То и до Джемре не му е, ама тя оставя ли го намира ! Все се вре, където не я сеят, там никне ! ooooh!
newsm10 newsm51

# 573
Ама това не е ли компютъра на майка му ? Аз с това впечатление останах ?
не знам, може да го наследила Grinning, човекът пише his fathers PC

# 574
Госпожата, признай си, че в миналата серия видяхме и Зейнеб да си показва рогата, направо си беше злобна и умишлено уязвяваше Джемре Wink

До тук беше с позитивния образ на Зейнеб... Mr. Green

# 575

Да, докато Зейнеп не е такава досадница като нея. Wink

# 576
dukesa, страхотен 'подпис' с Ейшан и Езел...направо ми спира сърцето всеки път клато го видя )))

пиши по-често  Heart Eyes

# 577
  • Toronto
Дето вика една приятелка - умиране има, отърване от Джемре няма Mr. Green Че и завистлива и лицемерна, тя затова и физиономията и крива hahaha

# 578
И аз мисля, че Кузей и отряза квитанцията на Зейнеп, поне за сега. Тия двете ще си правят мръсни номера, то се е видяло. А Зейнеп не е по- малко гадна, знаеше, че ще нарани Джемре, но с такова удоволствие и съобщи, че в Анталия отново са се целунали. После като ставаше от леглото такава самодоволна физиономия извади... Не го давам Кузей и на тая! По- добре да се яви някоя нова звезда, щом няма да е с Джемре.

# 579
хахахаха...това с кърпичката беше яко...Джемре наистина изперква на моменти  Joy Joy Joy

# 580
Госпожата, признай си, че в миналата серия видяхме и Зейнеб да си показва рогата, направо си беше злобна и умишлено уязвяваше Джемре Wink

До тук беше с позитивния образ на Зейнеб... Mr. Green

Аз казах, че то крайно време беше ! Но Джемре е ненадмината ! Peace Толкова е зла напоследък, че съвсем и се изкривила физиономията ! Laughing Чак на Гюлтен и направи впечатление, че се държи лошо със Зейнеп !
Няма начин да е само положителен и образът на Зейнеп, аз изобщо не очаквам нещо подобно ! Peace

# 581
Ама Гюлтен какви физиономии прави, убива ме!

# 582
хахахаха...това с кърпичката беше яко...Джемре наистина изперква на моменти  Joy Joy Joy

Аз като ти разправям ! Joy Joy Joy

# 583
По- добре да се яви някоя нова звезда, щом няма да е с Джемре.

И аз това предпочитам, ако няма да е със Зейнеп. Peace

Дето вика една приятелка - умиране има, отърване от Джемре няма Mr. Green Че и завистлива и лицемерна, тя затова и физиономията и крива hahaha
   bouquet

Гюлтен никак не е доволна от погледите, които Джемре мята към Кузей. hahaha hahaha hahaha

# 584
Дори вече Али трябва да е разбрал, че няма възможност за Кузей и Джемре, а вие Джемре та Джемре newsm78

Общи условия

Активация на акаунт