Отговори
# 210
Абе те сценаристите да не са луди...че нали ако съберат Кузей и Бану в двойка, останалите спокойно може да си ходят от сериала - че кой вече ще ги забелязва

Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 211
Абе те сценаристите да не са луди...че нали ако съберат Кузей и Бану в двойка, останалите спокойно може да си ходят от сериала - че кой вече ще ги забелязва

Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Но поне дружно ще отдъхнем ! Peace

# 212
Изгледах 4 част - 85 % е преведена. Разговорът между али и кузей. Най-сетне Али разбира, че всичко, което се е случило е заради Джемре. Тя е любовта на живота ти, не се отказвай от нея.
Така е, тя е любовта, но и причината за толкова страдания. Дали накрая сценаристките няма да пожертват именно нея ? Защото не очаквам добър край.
А Зейнеп каквото и да си мисли, каквото и да прави, никога няма да изтрие тази любов.
Никак не ми хареса, ще си покаже рогата скоро.

# 213
Така е, тя е любовта, но и причината за толкова страдания. Дали накрая сценаристките няма да пожертват именно нея ? Защото не очаквам добър край.
Именно ! Peace Както казах и преди - той никога няма да забрави първата си любов, но няма да забрави, че тя бе и първото му разочарование и неосъществена мечта . Затова мисля, че е време да го пусне да продължи по пътя си, да му позволи да бъде щастлив . Не знам дали ще е със Зейнеб, но не бих искала да е с Джемре - тя е твърде болезнен спомен за него !

# 214
Много се ядосах на Зейнеп, голяма гадинка и тя се оказа. Знаеше, че ще нарани Джемре и въпреки това с какво удоволствие и разказа за целувката между нея и Кузей в Анталия. Ега ти приятелката! Това жените сме много гадни, когато е замесен мъж. Виж, Али много харесваше Зейнеп, но веднага се отдръпна без да се сърди и да прави мръсни номера. Ама и Джемре си е виновна, защо не си каза, че обича Кузей. Може би тогава Зейнеп щеше да се отдръпне, но едва ли. Тя лапна въдицата от първия миг, в който го видя. За което я разбирам много добре Joy Joy Joy То отказва ли се човек от такъв мъж... Трябва да го оставят сам да реши с коя иска да бъде, а не да играят мръсно и двете. Джемре също не питае голяма симпатия към Зейнеп. Какво ми се правят тогава на приятелки?

# 215
Фенче,  Hug държат се под око една друга, сакън някоя да не отбележи първа точка ! hahaha
Не мога да обвиня Зейнеб - два пъти пита Джемре дали има нещо между тях, дали го харесва, два пъти Джемре отрече. Пък сега свива устни, да не говорим колко иззлобя в последните епизоди, стане ли дума за Зейнеб. Та крайно време е и Зейнеб да покаже малко характер .

# 216
Според мен Зейнеп сподели с Джемре случката в Анталия, не толкова от женска злоба, а за да види как ще реагира тя и взависимост от това да си направи извод, дали думите на Симай са верни. Peace

# 217
Но съгласете се , да си сложим ръка на сърцето и да си помислим колко от нас в такава ситуация биха постъпили като Кузей?
[/quote]

Вече казах, че са малко хората като Кузей. Не знам доколко познава брат си, но той искрено вярваше, че и Гюней би се жертвал за него. Да, ама не!
Зейнепката си е съвсем наясно, че Джемре е влюбена в Кузей, няма какво да се уверява.Симай само потвърди съмненията и. Не ми хареса как сама се убеждаваше, че Джемре няма шанс, че Кузей видиш ли иска да е с нея. Но на другата сутрин и повяхна усмивката, когато Кузей я подмина след няколко разменени думи / явно и изказа съболезнования/ и тя тръгна след него. Не зная какво си казаха, но никак не беше доволна от чутото. Чакам превода с нетърпение.
А що се отнася до Джемре вече казах, че сама си е виновна,задето излъга Зейнеп. Трябваше да и каже, да видим какво ли щеше да направи З. в такъв случай. И пак не вярвам, че щеше да се откаже.Госпожата  Heart Eyes Hug

# 218
Според мен Зейнеп сподели с Джемре случката в Анталия, не толкова от женска злоба, а за да види как ще реагира тя и взависимост от това да си направи извод, дали думите на Симай са верни. Peace

Да, аз също мисля така ! Много внимателно следеше реакциите, искаше да се убеди в това, което само подозираше до този момент ! Peace

Фенче, Heart Eyes не знам дали щеше да се откаже, но щеше да е наясно със ситуацията, може би щеше да говори с Кузей и с Джемре, в това отношение знаем колко пряма е Зейнеб. А може би щеше да се отдръпне, знам ли !

# 219
Искат някой богат да излъжат явно. Както и да е. Той е гъвкав / да не кажа нагаждач / и ще се справи с всяка ситуация.  newsm78[/color]
 HugСтига да разбере истината за болестта, изчезва. Ако не беше дошла Ебру, мислиш ли, че той щеше да се върне при нея. Никога.Не я обича и не се интересува от парите й.

# 220
Но съгласете се , да си сложим ръка на сърцето и да си помислим колко от нас в такава ситуация биха постъпили като Кузей?
[/b]
Никой не би постъпил така, вкл. и вдъхновителят на експеримента, каза, че К. е постъпил глупаво и той,самият  никога не би поел чужда вина. Тия думи не са случайно сложени.

# 221
Здравейте.Сега изгледах полупреведен разговора между Али и Кузей. Свърши точно когато Али му каза да не се отказва от Джемре, защото тя е единствената му любов. Така и не разбрах какво му отговори Кузей, нямам търпение да разбера.

Ако съдим по тъжната физиономия на Али,обяснил е, че не става. Peace

# 222
Точно така, заради Симай.

# 223
Обикновено колко време е нужно за превода на един епизод , доста е мъчително да не можеш да разбереш резговорите и само да гадаеш по реакциите им . 

# 224
Именно ! Peace Както казах и преди - той никога няма да забрави първата си любов, но няма да забрави, че тя бе и първото му разочарование и неосъществена мечта . Затова мисля, че е време да го пусне да продължи по пътя си, да му позволи да бъде щастлив . Не знам дали ще е със Зейнеб, но не бих искала да е с Джемре - тя е твърде болезнен спомен за него !

Да , това момче заслужава да започне на чисто , наистина няма нищо хубаво в това минало , а много болка .Може ли тя да се забрави?!.

Общи условия

Активация на акаунт