Отговори
# 360
Не можах да измисля друго, освен, че Ф. ще използва Симай като стръв, за да  провокира, предизвиква К. и така да го вкара в някоя в някоя негова схема. Това кореспондира със сцената в бара,когато К. каза, че където и да е Симай, ще я намери и ще я убие. Ще  тласка  К. към убийство на Симай.

# 361
Добро утро и успешна седмица. Hug Hug Hug
Госпожата, мерси за кафето.   bouquet

# 362
добро утро и слънчева седмица  Hug
фрагмана с обувките, пак:

http://www.stargundem.com/videolar/kuzey-guney-26-bolum-fragmani … -izle-624251.html

# 363
Хайде сега да започнем с предположенията : Кой е високият, рус мъж, с лачената обувка ? Laughing

А подобни гнусни игрички, са точно в стила на Баръш !

Хайде и аз с предположенията - според мен този мъж с лачените обувки ще е висок, ама няма да е рус ...нали преди време се заговори, че като гост-звезда в сериала ще влезе Кенан Имирзалъолу - като човек на Фърат...та сега тръпна в очакване дано видя и тук другия си любимец! Дай Боже - ще стане интересно !!!

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 364
От третия фрагман оставам с впечатление, че Симай познава този мъж с лачените обувки...
Значи вече се е появявал и на всичкото отгоре е много лустросан, явно е бизнесмен! Ако е Джан- жалко за имиджа, който му изградиха до сега! Не ми се вярва да е той, де...
 newsm78
Репликата й: - Siz her şey ... - Вие всичко... #Crazy
А изобщо нямам спомен да се познават с Фърат!  newsm78

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 11:02 от shaane

# 365
Момичета, винаги преди фрагманите излиза резюмето.
Да не би аз нещо да съм пропуснала ? Rolling Eyes

# 366

Репликата й: - Siz her şey ... - Вие всичко... #Crazy
А изобщо нямам спомен да се познават с Фърат!  newsm78

Аз мисля че е *вие всички*  newsm78 или *това е всичко*

# 367
Гугъл превежда "Siz her şey.. " като - "Всичко, което..."
 newsm78

# 368
 newsm78

Joy Ще чакаме някой експерт по въпроса  Rolling Eyes

# 369
 newsm78

И аз да се включа в превода  Mr. Green Сморед мен е - Вие , всичко което ....

# 370
Хайде и аз с предположенията - според мен този мъж с лачените обувки ще е висок, ама няма да е рус ...нали преди време се заговори, че като гост-звезда в сериала ще влезе Кенан Имирзалъолу - като човек на Фърат...та сега тръпна в очакване дано видя и тук другия си любимец! Дай Боже - ще стане интересно !!!

Точно това си мислех и аз, даже го коментирахме с Тупарова !  Peace А и Езел много държеше на изрядния вид на обувките си, та като нищо може и той да е ! Peace Като казах обувки - не са лачени, а много добре лъснати и очевидно скъпи !  Peace

Петя, не бях се замислила досега над това ! Права си, дори и да го дискредитират образът на Джемре, го правят доста по- дискретно и леко от това на останалите герои. Симай я вкараха веднага в леглото на друг, защото образът и от самото начало бе изграден на тази основа . Ама , от кумова срама и тя пусна няколко сълзи, омерзена сама от себе си . Джемре даже претърпя положително развитие по едно време, ама аз нали и нямам доверие от самото начало, знаех, че това е временно . Както и се оказа ! Peace
Кузей на няколко пъти сам и каза, при това в прав текст, че между тях не може да има нищо .Пък и аз хич не го виждам да свири втора цигулка, при това след брат си !Джемре е част от миналото му и аз предпочитам да остане там !  Peace

Това, че Симай се обръща на Вие към тайнственият благодетел, означава че го познава, но не са близки, явно има респект от него и е много изненадана да го види ! Ще бъде много интересно, кой аджеба, е този левент ! Thinking

# 371
  • София
mimi_b. в твое лице благодаря на всички, които превеждат и слагат субтитрите. Здраве и много щастие ви пожелавам!  newsm51
 gospojata - мислим и разсъждаваме еднакво. Напълно споделям написаното от вас до сега. И аз не харесвам Джемре от самото начало...в последните епизоди ми се струва, че е доста злобничка...присвива устни и една ехидна усмивчица пуска...Зейнеп също не ми е от фаворитките и тя май ще си покаже рогцата скоро...Няма да е лошо да вкарат нов женски персонаж, за да има възможност за избор наш Кузей.
И аз очаквам с нетърпение да се появи Кенан /не мога да напиша второто му име...много ми е сложно/, който играеше Езел...Може и той да е  човекът с лачените обувки и да се окаже, че се познават със Симай от преди...Сценаристите ще ни изненадат явно пак, но дано да е приятна изненадата им..
Благодаря на всички за снимките и фрагманите...на неуморните да поддържат темата интересна и разбира се на Емели за превода и на Ромина за хубавата тема. Hug Hug Hug
Хубава и спорна седмица на всички! Peace

# 372

Симай я вкараха веднага в леглото на друг, защото образът и от самото начало бе изграден на тази основа . Ама , от кумова срама и тя пусна няколко сълзи, омерзена сама от себе си .

Тъй, тъй...Симайката както влезе във филма полу-девствена Mr. Green, тъй ошета набързо няколко постели, а има време - и още може Joy Joy

# 373
Джемре винаги ще е в сърцето на Кузей.
Просто това е турски сериал, досега развитието му върви именно в тази посока.
Зейнеп се разбра, че е нещо преходно, толкова избледниха образа й, нищо чудно скоро да се разделим с нея.
А Кузей и Джемре със сигурност ще гледаме заедно последните или последна серия.
И Езел беше и с Бахар и Бааде, жени , по мнението на мнозина превъзхождащи Ейшан, но накрая тя беше в прегръдките му.
Това е.

# 374
Тъй, тъй...Симайката както влезе във филма полу-девствена Mr. Green, тъй ошета набързо няколко постели, а има време - и още може Joy Joy
Peace
Това с полу- девствената, ми прозвуча като "малко бременна"- та и тя така ! Joy Joy Joy

Michona 42, ,  Hug Много се надявам, че наш левент все пак няма да остане самотен до края на сериала . Peace

Според мен, образът на Зейнеп тепърва ще се развива - в каква посока , ще видим ! Досега не ми е дала повод да се разочаровам в нея .
Джемре винаги ще има специално място в сърцето на Кузей, той сам го каза, но не и като негова любима !

Общи условия

Активация на акаунт