Отговори
# 375
Джемре винаги ще е в сърцето на Кузей.
Просто това е турски сериал, досега развитието му върви именно в тази посока.
Зейнеп се разбра, че е нещо преходно, толкова избледниха образа й, нищо чудно скоро да се разделим с нея.
А Кузей и Джемре със сигурност ще гледаме заедно последните или последна серия.
И Езел беше и с Бахар и Бааде, жени , по мнението на мнозина превъзхождащи Ейшан, но накрая тя беше в прегръдките му.
Това е.
Да ще остане в сърцето му и толкова. Той й каза в очите, че са се разминали. Тя обаче от дума не разбира. Вре се постоянно при него. Има голяма разлика м/у Езел и Кузей най-малкото, че Езел беше сгоден за Ейшан, а Джемре беше сгодена за Гюней. Кузей трябва да избяга от миналото и от "загрижените" за него приятели.

# 376
добро утро и слънчева седмица  Hug
фрагмана с обувките, пак:

http://www.stargundem.com/videolar/kuzey-guney-26-bolum-fragmani … -izle-624251.html

Ami ako e Sami?

newsm12

# 377
аха, аха ...Сами ще се изтупа с костюм и лъснати обувки и ще иде на бар при снаха си, на която праща букети с рози и и плаща наема на луксозен апартамент...как си го представяш ?

той на жена си за годишнината едно цвете не купи, та на Симай  рози с картичка
Joy Joy Joy Joy Joy

Wink Wink Wink

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 15:42 от lor

# 378
аха, аха ...Сами ще се изтупа с костюм и лъснати обувки и ще иде на бар при снаха си, на която праща букети с рози и и плаща наема на луксозен апартамент...как си го представяш ?

той на жена си за годишнината едно цвете не купи, та на Симай  рози с картичка
Joy Joy Joy Joy Joy
ей, това ако се случи, ще го заобичам този сериал двойно Joy Joy Joy малко смях да вкарат в мрака Mr. Green

# 379
# 380
# 381
Просто това е турски сериал, досега развитието му върви именно в тази посока.
Зейнеп се разбра, че е нещо преходно, толкова избледниха образа й, нищо чудно скоро да се разделим с нея.
А Кузей и Джемре със сигурност ще гледаме заедно последните или последна серия.
И Езел беше и с Бахар и Бааде, жени , по мнението на мнозина превъзхождащи Ейшан, но накрая тя беше в прегръдките му.
Това е.
Да ще остане в сърцето му и толкова. Той й каза в очите, че са се разминали. Тя обаче от дума не разбира. Вре се постоянно при него. Има голяма разлика м/у Езел и Кузей най-малкото, че Езел беше сгоден за Ейшан, а Джемре беше сгодена за Гюней. Кузей трябва да избяга от миналото и от "загрижените" за него приятели.

Не съм убедена, че това е намерението на сценаристките, да откъснат Кузей напълно от миналото.Както разбирам започват бизнес с Али, Джемре ще е вдъхновителката. Simple Smile
Те така разбират навярно скъсване с миналото, защото иначе трябва да го пратят някъде надалеч сам. Така че съдбите им ще останат преплетени, а там където има нужда от саможертва, насреща са Али, Джемре, за Зейнеп не знам, тя наистина е далеч от тях. Може би скоро ще я изпратят в чужбина, откъдето дойде.
Не знам Гюлтен как ще преглътне тази любов на Джемре. Колкото и добро да мисли вече за Кузей, все пак има други планове за дъщеря си, някой като Джан.
Аз лично най-много бих се радвала ако Джемре се ожени за Джан. Страхотно ми харесва, а и са чудесна двойка. Но дори и да я харижат на Джан, тя пак ще примира за Кузей и той за нея. Просто тяхната любов ще е от началото до края на сериала, каквито и перипетии да имат.  

# 382
Сега като гледам снимките от скандала си мисля, че наистина Кузей като си знае семейството е преценил, че не е възможно да се съберат с Джемре...колкото и да я обича...

Навярно ей така ще си ни моткат до края сценаристите и ще ни показват как аха да стане работата и ще се разваля...семейството винаги ще е пречка - те няма да приемат Джемре и Кузей да са заедно.
 И тъй-като в общи линии май идеята тук е за Голямата Любов накрая ще имаме един трагичен край... #Crazy

# 383

Опитах с гугъл преводач, но нищо не разбирам. Ивон Бану ли е ?
Няма да си блъскам главата, наближава сряда , а и някоя добра душа може да го преведе. Praynig

# 384
Хайде сега да започнем с предположенията : Кой е високият, рус мъж, с лачената обувка ? Laughing

А подобни гнусни игрички, са точно в стила на Баръш !

Хайде и аз с предположенията - според мен този мъж с лачените обувки ще е висок, ама няма да е рус ...нали преди време се заговори, че като гост-звезда в сериала ще влезе Кенан Имирзалъолу - като човек на Фърат...та сега тръпна в очакване дано видя и тук другия си любимец! Дай Боже - ще стане интересно !!!

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Да, може и да е човек на Фърат.

# 385
От третия фрагман оставам с впечатление, че Симай познава този мъж с лачените обувки...
Значи вече се е появявал и на всичкото отгоре е много лустросан, явно е бизнесмен! Ако е Джан- жалко за имиджа, който му изградиха до сега! Не ми се вярва да е той, де...
 newsm78
Репликата й: - Siz her şey ... - Вие всичко... #Crazy
А изобщо нямам спомен да се познават с Фърат!  newsm78

''Вие всичко .....знаете'' или нещо подобно. Не е задължително да се познават отпреди.

# 386

Такова беше предположението и на Симай , след като чу описанието което и даде лелята от апартамента за мъжа който подписал договора на нейно име  Thinking .
Аз , доколкото  помня описанието  , ставаше дума , че човекът бил плешив , надявам се да не бъркам де , но затова Симайчето си помисли за Сами .
Описанието води по-скоро към Фърат отколкото към Баръш .
А и  има още една подсказка , която води пак в посока към Фърат .
Кузей получава някакъв странен  СМС в който пише . "Първи рунд приключи . Аз печеля"

А да , пропуснах да добавя
Към съобщението имало и снимка на Симай  #Crazy

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 16:23 от Seleya

# 387
Да ще остане в сърцето му и толкова. Той й каза в очите, че са се разминали. Тя обаче от дума не разбира. Вре се постоянно при него.
Не знам каква е тая любов на двамата, но на К. по нищо не му личи, за разлика от Дж. Един мъж не обича по този начин. Колкото и да е потаен, в един момент ще се издаде, ще покаже чувство.
Поне в последните 7/8 серии, ако Дж не го търси или среща случайно, той не се е сетил  за нея. Това със случайния поглед върху саза не го броя.

# 388
# 389
dterziiska,   bouquet

Май става въпрос за развод между Кузей и Симай. Thinking Освен това пише, че от разпрата - победител не е никой от двамата братя. Това разбрах долу-горе, дано някой го преведе скоро.  Praynig

П.П.: Преведено е. Party  Благодаря. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт