Отговори
# 405

Аз най бих се радвала, ако Джемре се вземе с Джан, а за Кузей каквото решат.

Джан не е ли много висока топка за Джемрето ?!
Аз не мога да не се съглася с мнението на Бану , че Джемре не е подходяща за позициията , която и дадоха .

Е, не, с това не мога да се съглася.
Джемре е красива, почтена, лоялна, квалификация винаги може да придобие в хода на работата, което и прави.
Изобщо не е висока топка за Джан, баш за него е.
Спирам, защото аз наистина съм пристрастна.
Тя и Гюлтен са ми любимките и искам най-доброто за тях двете.
И дано не я похарчат Джемре заради Кузей.
Защото и аз щастлива тази любов не я виждам, любов безумна, истинска, но невъзможна, което означава трагичен край за някой от двамата.
Затова по-добре Джемре с Джан.
На мен пък Бану ми е никаква. Една глезла, която смята, че може да си играе със съдбите на хората.
Прелъсти Гюней, подигра се със Зейнеб и Кузей, като прибавим и болестта й, мога само да кажа "Poor Гюней."

# 406
Кузей няма да бъде с Джемре, то е ясно като бял ден, макар аз да съм от феновете и.

Но колкото и заместители да и намира, ще си я обича до края на филма ....

Мерве да я бяха взели да играе ролята на Бану - щеше да я направи перфетно ! Тя е много силна, когато играе агресивен персонаж, а тук е нормално да не се харесва на публиката в ролята на прецаканата ЗейнеП.../ с това П накрая никак не ми е благозвучно обаче, ако и да е правилно да се напише така Mr. Green/

# 407

Аз мисля, че е време Кузей да започне на чисто животът си ! Всички тайни излязоха на яве, скъса старите връзки, дай Боже да се отърве и от "оковите" на брака Mr. Green ( ама то буквално си е така при него ) . Кузей има нужда от нов живот, от нова, истинска любов, която да го окрилява и да му дава надежда ! Peace

gospojata , ние така мислим , ама кой ги знае турците как ще възприемат нещата .

Ами и мен това ме притеснява- любовта им към драмата ! Не мога да ги разбера комшиите и туй -то ! Харесва ми, че не захаросват някои от серилите си, показват нещата такива, каквито са и ги назовават с истинските им имена ! Но и твърде много хиперболизират драмата и страданието !Бактън да ти стане !

# 408
Да си припомним как г-жа Гюлтен излъга в предните серии какво е работила Джемре, когато кандидатстваше за работа във фирмата - нещо от рода на пиар или връзки с общественоста, а тя работеше като сервитьорка. Открадна от ресторанта салфетника. Опитва се да прави номера на Зайнеп и т.н. Прави се на защитник на Кузей, напук на Гюней и т.н. Какво да и харесвам тогава. Не говоря за външен вид, походка ....

# 409
Мерве да я бяха взели да играе ролята на Бану - щеше да я направи перфетно ! Тя е много силна, когато играе агресивен персонаж, а тук е нормално да не се харесва на публиката в ролята на прецаканата ЗейнеП.../ с това П накрая никак не ми е благозвучно обаче, ако и да е правилно да се напише така Mr. Green/

Баде се справя много добре ! Не съм я гледала Мерве в Малки тайни, но мисля, че няма нищо случайно в кастинга ! Поне досега двете дами са го доказали ! Затова мисля, че Мерве ще има време да се изяви ! Може би пък ще и е необходима малко агресия, че да си отвоюва Кузей !Джемре като питбул го е захапала и не пуска, та ще трябват май и по- силови методи ! Laughing

Бану, на пръв поглед, е глезното момиче на татко, което е свикнало да получава, каквото поиска. Но, очевидно, за всичко си има причина ! И тя има добре пазена тайна, която може би ще обясни защо е точно такава ! Въпреки, че от време на време върши простотии и тя, аз я харесвам! Peace

# 410
Кузей обича самао Джемре.....,обаче я чака активно,сваля,прави секс със всяко готино гадже,но само за да си задоволи нагона.В акъла му е Джемре ,само нея може да обича!

# 411
Кузей обича самао Джемре.....,обаче я чака активно,сваля,прави секс със всяко готино гадже,но само за да си задоволи нагона.В акъла му е Джемре ,само нея може да обича!

Привет!

black star,я ме светни че не разбрах как става тази работа -чака активно newsm78,малко бавно схваща, Whistling

# 412
Симай е много хубаво момиче,да си и съпруг не е зле.Просто Кузей ,не може да я оцени ,защото всичко му даде наготово.Голямата му грешка ,че не повярва в нея....

Кое точно не можа да и оцени Кузей на Симай ? Лъжите, манипулациите, предателството, шантажите....да не изброявам, че много дълго ще се получи !
Иначе е хубаво момиче, да ! Ама, пази Боже от такава хубост !

toni55,  Peace оказва се, че за някои неща имаме "къса" памет ! Mr. Green

# 413
  • In a strange romance
Във фейса усилено се коментира, че човекът с лачените обущенца е Кенан Имирзалъолу.

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 19:10 от mimy_b

# 414
Във фейса усилено се коментира, че човекът с лачените обущенца и Кенан Имирзалъолу.
Peace Ще връща жеста на Секиз ! Wink

# 415

Джемре е красива, почтена, лоялна, квалификация винаги може да придобие в хода на работата, което и прави.

Това е вече така.Много е свестна. И борбена, също. И ми се струва, че може да обича по/красиво, по/дълбоко и  да бъде по/жертвоготовна в любовта,отколкото Зейнеп.Прекрасна игра, особено, когато страда и ревнува.Проблемът е, че К. не я обича като любима жена.
З. ми стои по/кротка, по/смирена в чувствата си. Почвам да си мисля, че Дж я амбицира, та затова се сети и  ще се бори за К. Така не се обича.
Не я виждам до Джан. Никога няма да се влюби в него и никога няма да се откаже от К.

# 416
Във фейса усилено се коментира, че човекът с лачените обущенца и Кенан Имирзалъолу.

Значи тогава следва да очакваме , че това идва от Фърад и Симай не го познава .

# 417

Не я виждам до Джан. Никога няма да се влюби в него и никога няма да се откаже от К.

Това вече на всички ни е ясно , големия въпрос който ни вълнува си остава какво ще каже и направи Кузей, нали така ?

# 418

oх, значи не съм само аз с такива трепети в сърцето Joy

а тия от фейса дали не преписват от нас...
те от нас, ние от тях....накрая като индианците и радиото Joy Joy Joy

# 419

Привет!

black star,я ме светни че не разбрах как става тази работа -чака активно newsm78,малко бавно схваща, Whistling
Ами той я обича.....ама хубава жена не пропуска  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт