Слънце, пясък и море сънува АВГУСТинското дете :)))

• 58 248
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
ще звънна на моя като се прибира да купи един козунак,че ми се преяде Crazy

# 256
  • София
На всички вчерашни именници: Да са живи, здрави и щастливи  bouquet.
Или, страхотен ти е козунака Peace.
Аз никога не съм правила и много се чудя, дали да се пробвам тази година Thinking.
Мариетка, ако имаш някоя по - лесна рецепта за начинаещи, метния я насам, моля те.
Яна, бързо да оздравява Габи Praynig. А, за здравната ни с - ма, е безсмислено да говорим... #2gunfire.
Ния, честита ви годишнина на патерица. Да сте дълги години заедно и много да се обичате  bouquet.

# 257
  • В светлината на слънцето
Ния, и от мен честито на патерица, но пък с пожелание да празнувате още мноооого годишнини!  Hug Hug Hug
Или, страхотен козунак, браво!   bouquet
Яна, как е Габи? Praynig
Козунаци аз не правя, прави майка ми, да е жива и здрава. Има страхотна рецепта от години и прави чудни козунаци. Така че май пак ще разчитаме на нея. Blush

# 258
Или страхотен е козунака!!!!!
С Габи утре сме на контролен преглед дано всичко да е наред.
Ицко не иска да ходи на градина докато кака му е във ваканция и май от утре ще го оставя и него в къщи дано баба им оцелее след една седмица с тях.
Освен това Ицко ми каза ,че искал дълга коса ,защото видял двама батковци с плитки -казах му че това вече е демоде и ще го заведа на фризьор за модерна прическа.Ицко е с два върха на главата и когато му порасне косата от само себе си образува така наречения гребен прическа която се оформя с гел ,ама  Ицата така не се харесва казва ,че пак има палатка на главата.

# 259
Може ли някои да ми прати тази рецепта за козунак,нямам време да се ровя за рецепти.А съм решила тази година да се пробвам и аз:))) Благодаря предварително:))
Или страхотен козунак искам и аз и аз  chef

# 260
  • В светлината на слънцето
Ицко не иска да ходи на градина докато кака му е във ваканция...

Ох, позната история.  ooooh! Вчера номерът мина, защото татко му го заведе, което се случва рядко, защото той излиза доста по-рано за работа. Обаче днес като видя Теди в домашни дрехи и се запъна като магаре на мост. Ама го прилъгахме де. Втори път таралеж в гащите не слагам. Стига ми зимната ваканция, когато благородно решихме и него да го пуснем във ваканция покрай Теди. Така че втори път такива грешки - не. Naughty
Другата седмица е тържеството им в градината. Голямо репетиране пада. Grinning Снощи го питаме: "Ще си кажеш ли силно и ясно думите?" А той: "Аааа, не! Други да говорят силно. Аз ще съм само красив".  Crazy hahaha

# 261
Ох отдъхнах си Габи е добре.
Лулу ха-ха голяма скица е Сашето.
Днес и ние го направихме този номер татито да го заведе на градина и стана ,за утре ще видим.

# 262
как може да не си искате децата в къщи Joy

# 263
Яна, браво на Габи. Хайде повече болни не искам. Поне за Великден всички да са добре.
Лу, разсмя ме. Страшни са тия деца
Нашето тържество е днес. Ще е в залата на театър "Невена Коканова" голяма тарапана ще е. Миналата година отидох половин час по-рано и едва успях да седна.

# 264
  • ГОре на черешата...
Яна, браво на Габи Peace!
Сас, ще чакаме репортаж от събитието Laughing.

Най-сетне малко ваканция и за мен Party. Ще заведа Андриан на градина и ще се отдам на гоблена си...

И да ви кажа, че Андриан  е левичар - таях някакви бледи надежди, но след като миналата седмица на тържеството го видях как само той от всички при имитиране свирене на китара в една песничка "свиреше" с лявата ръка - се отказах. Храни се предимно с дясната, но напоследък го виждам и с лявата Whistling, обаче пише и рисува само с лявата - много добре при това, има отлична координация с нея, докато с дясната все едно държи живи въглени Mr. Green...

# 265
Sas, какво ти тържество, то направо си е представление както го описваш  Crazy
Снимай да гледаме и ние после  Flutter

Мариета, на мен са ми много интересни хората левичари   Flutter
Яни и той прави някакви опити с лявата, но мисля, че определено не е неговия начин за писане, с дясната действа по-добре  Peace Нагушкай го доброто момче на мама  Heart Eyes
И да покажеш после гоблена  Wink

# 266
  • ГОре на черешата...
Аха, ще покажа аз, с каквито костенурски темпове шия ooooh!...ето това трябва да стане, аз съм до средата:

# 267
Ехаааа  Crazy
Възхищавам се на жени като теб, дето имат нерви да шият гоблени  Crazy (а на теб специално за още много неща ти се възхищавам)  Heart Eyes
Моята баба, Бог да я прости, е ушила стотици- денонощно шиеше милата  Rolling Eyes
Много ми харесват черно белите и онези дето са в кафявата гама, прекрасни са  Flutter

# 268
  • ГОре на черешата...
Ооо, я стига, че ме сърби гърба - сигурно крилца ми никнат Crazy Laughing Flutter...нищо особено не правя, просто съм си такава...ако можех да имам власт и над съдбата си...но не би Confused...айде, мисля да изчезна на кафенце. До скоро Hug.

# 269
  • София
Здравейте!
Рядко се включвам но то е ясно...
И да се оплача Sad 10 дни сме кашлящи,малките.... четвъртак Вики вдигна температура,продължи и в петък и събота и неделя минахме на АБ като на 3 прием повръща и спряхме и понеделник дадоха друг сироп  Confused  снощи в 00 повърна,сутринта веднага след яденето пак Sad и сега ан път за лекарката в колата пак Sad толкова ми се е свила душицата Sad лекарката каза,че е някакъв вирус не е от сиропаа личело си по гърлото,че било пресен вирус минаваме на диета+ ал 110 мляко както и капки Вомитусхил и продължаваме с сиропа Суметрил или нещо подобно беше  Rolling Eyes
Валя е само с промивки на носленцето нищо друго!
хич не ми е до празници и ми е много мъчно и уплашено да не се обезводни...давам по малко глюкоза така каза педи за две денонощия една банка да изпие  Cry

Общи условия

Активация на акаунт