Мариетка не го взех Ал,защото снимките бяха 2 часа.Просто абсурд да стои толкова време на едно място.
Марти не участват всички деца.Къци Вапцаров си прави нещо като мини кастинг и си подбира учасници (при нас имаше около 50-ина деца).Препитва ги набързо кой,какво ще каже и през цялото време им разказва смешки,да не се притесняват.После който е с песничка,минава веднъж акомпанимент с пиано и тогава започват с бате Енчо.Обикновенно се притесняват повече при Къци,понеже не го дават по ТВ и не им е познат.Бате Енчо си е друга работа,всеки уикенд им е в къщи
При нас това момиченце което спечели беше с братовчедка си,която избраха да участва ,но не спечели и наистина беше голяма драма-рева,тръшка се ........
Не знам,зависи си май от моментното настроение и до колко са притеснителни в чужда обстановка

Иначе дори и да не изберат някой от двамата за единият запис (ако се притесни например),билета важи и за следващият запис,който е 12:30 ч.
. Ние се успахме и изпуснах началото, но сега се поправих. Много е сладка и как само обяснява за Ал, и за песничката. Много ми хареса
Два пъти съм ходила придружаваща дете ....е простоооо нямам думи
гъчканица,селения повечко нищо не е така измислено както трябва за децата!

Ивон нещо взе да ми подкашля в Неделя,та тази седмица ще почива.Доста странна кашлица-2-3 пъти за деня се изкашля,ама едно влажно и дълбоко 
А събота и неделя го дават към 20 градуса, голямо беснеене ще пада навън,а
Дано Ивон не се разболее. Яни така преди два дена се опитваше да ми кашля, но започнах сега да давам коластра и пресякохме кашлицата. Надявам се да удържи фронта 

Дадох Ериус та се поуспокои, явно му е отбъбнала лигавицата.. Та така..