И победител е ... Софи Маринова

• 48 807
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Хубав е гласа на Софка, а и само тя заслужаваше да спечели.

Що закачате зала Армеец? Тя е за да пее Цеца в нея.  Mr. Green

Бинго! Вярно, че беше за нея!

# 151
Симона Сиванио ми хареса на мен , бих я слушала тази песен и без конкурс :

http://www.youtube.com/watch?v=faYXD5mb_2A

# 152
  • Primum non nocere !
Преди да се пускат такива теми, малко, ама много малко трябва да се прочете.

Евровизия отдавна не е музикално събитие, а политическо.
Нищо не зависи от вашите желания, пръснати пари  по  телефони или от изпълнител.
Защо има квота на ред страни като Франция, Германия и т.н. да се допускат без гласуване.
Защото наливат сума пари в това събитие.

През 2007 тук  в Германия се вдигна страхотен скандал. Независимо квотите, на финала бяха останали само балкански страни. Даже имаше спор дали да продължава да се субсидира това събитие.
"Който плаща, той поръчва музиката" - жалка сентенция, но е истина.

На Софи Маринова, песента е хубава, но нищо не зависи от нея. Нито и който и да се беше излъчил от България.
Все пак има възможност да  стигне 2 или 3 то място.

Сега, всичко е в ръцете на Бати Бойко. Има възможност да измрънка пари от Меркел, разбира се , ако нещо  й даде.
Имаме ли такава зала в София и можем ли да организираме Евровизия 2013???
Кой ще ми каже?

# 153
Зала имаме, да. Но това ли е зора, да измъкнем едни пари, за да правим някакви безсмислени конкурси?

# 154
  • Primum non nocere !
Ти пък нищо не каза?„
Защо да са безмислени?
Замисли се малко....

# 155
Като не можахме до Олимпиада, поне до Евровизия да се докопаме  Laughing

# 156
Извинявай, ама не разбирам какъв е смисъла на този конкурс, след като е политически решен.
Някакви демонстрации ли? Обясни ми, наистина не разбирам:) ( ужас.. явно нещо тотално ми убягва)

# 157
идеята е социалистическа -  симпатията м/у европейските щати , които са много различни ,
естествено южните и източни държави не могат да подтиснат чийтърското в себе си и
конкурсът се прецаква ...

оттам -оттам съм гледала , но има и смях - един път испанската  водеща каза : '' Ало , Европа , и ние съществуваме .. "  Grinning

# 158
Едно време имаше интервизия.. Карел Гот, Лили Иванова.. Simple Smile)

# 159
Нямам нищо против Софи Маринова, но песента е наистина пълна боза. Голям праз, че има гласови данни жената, след като ще си прави гаргара с подобна песньовка.

# 160
С какъв представител? Проблем е,че е циганка, фолк певица или..  Мен песента ми харесва и от представените песни, тя е най подходяща, трябва само да се поработи върху изпълнението да има хореография, тоалет и ....

Проблема е,  че след тая Евровизия за много европейци България ще е синоним на Ориента.

# 161
На мен песента ми харесва, много дори, повече от тази на Елица и Стунджи.  Tired
Смятам, че Софи ще се класира добре, на евровизия вървят подобни песни.
Много трогателно клипче: http://vbox7.com/play:2f06142494

# 162
  • Paradise
Глас народен, глас Божи!
Така иска народът, ред е на Авропейците да (не)гласуват по съвест.
Така или иначе никой не се вълнува от България (особено в раздел "Евровизия"), много важно кой и с какво ще я представлява, след като рефренът е "Леля от Германия каза и ние решихме". Mr. Green

# 163
и вие ще го видите , но ето какво пише и много ме нервира ,

Турските медии обсъждат оживено българската песен на “Евровизия“

Турските медии обсъждат с интерес песента, с която България ще участва на конкурса “Евровизия“ в Баку през май.
 “Жест за турския език от България на Евровизия“, пише в. “Миллиет“, като информира, че в текста на песента “Love Unlimited“ на Софи Маринова има турски думи.
Припевът на песента на Софи Маринова, представена от турските издания с прозвището “ромската перла“, както е известна сред почитателите си в България, започва с думите “обичам те“ на турски език, отбелязва изданието.
 “Единствената “песен на турски“ на Евровизия“, посочва и в. “Хюриет“. Повод за забележката е фактът, че на Евровизия тази година Турция няма да участва с песен на турски, а с песента “Love Me Back“ на Джан Бономо на английски език.
 “Изненада на турски от България за Евровизия“, съобщава и частната телевизия НТВ, също изтъквайки съдържанието на турски думи в песента.

# 164
ами жест правим към съседите, кво толкоз:)

Общи условия

Активация на акаунт