И победител е ... Софи Маринова

• 48 798
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Кристалната топка ми говори, че Софито ще спечели Евровизия. Причината: ромка е, пък нали белите европейци правят реверанс на църните роми с десетилетгие на включването, с година на ромските "потайности" и други такива шовинистични инициативи. Едните равни, ма другито равни, та вдлъбнати.
Залагам 50 кинта.

# 121
Щом стигнахме до там да ни представят Софка и Дес - зле.много зле .
Все пак това не е фолк фестивал и не отричам таланта им,но ми е болно,тъжно ................

# 122
Трябва да е с няколко идеи по... тъмничка.
А и не сме видели останалите. Да почакаме с басовете засега?

# 123
  • София
Не можеш ли да пуснеш анкета с нормални отговори?

Ти пък!  Laughing

Не, разбира се  Laughing

Каквато темата, такава и анкетата.

# 124
Не можеш ли да пуснеш анкета с нормални отговори?

Ти пък!  Laughing

Не, разбира се  Laughing

Трябваше на това да се хванем на бас. Щях да спечеля!  Crossing Arms

# 125
На мен лично също не ми харесва песента на Софи, но не съм слушала изцяло и другите кандидати. Звучи ми тривиално и малко елементарно някак си.
Хванах един ден кратко представяне на всичките песни и определено харесах няколко други, но нито съм ги слушала целите, нито запомних кои са изпълнителите.

# 126
Не го гледах снощи. Разбрах, че Софка е спечелила и съм от последната опция гласуващи- срам ме е!

# 127
  • Бургас
Гласът на Софи Маринова е богатство за страната ни в момента - уникален е, с широк диапазон, мощен. Дано певицата си го пази и ни радва по-дълго. За мен тя не е чалга-изпълнител - тя е самобитна, ярка, октрояваща се певица със свой стил и присъствие. Радвам се, че спечели, до последно се притеснявах, че и този път ще се провалим в избора.
Но след като "Вода" на Елица и Стунджи не успя да спечели конкурса, не вярвам друга наша песен да успее. Песента им тогава беше за първо място (както поминалата година тази на Араш и Айсел). Все пак резултатът им беше голям успех за нас!
Надявам се Софи да го подобри!  Praynig Успех за нея и за всички нас, защото ако тя успее, печели и България! Дано Баку ни донесе повече късмет!

# 128
  • Майничка
Не го гледах снощи. Разбрах, че Софка е спечелила и съм от последната опция гласуващи- срам ме е!

Е, извинявай, нищо лично, но това прозвуча като: "Не знам, но не съм съгласен!" Peace

# 129
И анкета ималууу!

Вижте сега, мене ме е срам и от песента на Софи, и от песента, изпята преди тази на Софи, срам ме е, че има отговорили в анкетата, срам ме е, че има пуснали такава анкета, срам ме е, че има пуснали такава тема, срам ме е, че пиша в темата, срам ме е, че други пишат тук. Абе, с две думи много срам съм насъбрала. Чувството за срам е прекрасно! То е толкова оправдаващо всестранното ни безсилие да предложим алтернатива на онова, от което се срамуваме.

# 130
  Фактически, след като чалгата е преобладаващия музикален вкус в страната, нормално е и такава певица и песен да я представят.
  Какво се срамиш пък ти Laughing

# 131

Е, извинявай, нищо лично, но това прозвуча като: "Не знам, но не съм съгласен!" Peace

Не съм я гледала снощи, но иначе знам песента(не е като да си я тананикам Laughing). Как иначе щях да кажа, че не ми е харесала, ако не знаех за какво иде реч Wink

П.П. Дано поне тоалетът й е малко по-непрозрачен като се яви да пее на Евровизия Crazy

# 132
  • Варна
...Но освен Гърция, едва ли друга държава ще ни даде 10 точки.

Не пренебрегвайте бясната носталгия по соца в част от бившите съветски републики.  Wink
Пък ще видим дали и етническата й принадлежност няма да се окаже скрит коз.
Дано си права, но ми прави впечатление, че тези републики гласуват основно за Русия и други съседни.

# 133
....Чувството за срам е прекрасно! То е толкова оправдаващо всестранното ни безсилие да предложим алтернатива на онова, от което се срамуваме.

Бля, бля, бля.... Grinning

# 134
Все пак това не е фолк фестивал и не отричам таланта им,но ми е болно,тъжно ................

А ти чу ли нещо от този жанр в песните им?

Общи условия

Активация на акаунт