И победител е ... Софи Маринова

• 49 006
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Аз се надявам Софка да бъде открита от Боливуд. Гласът й е много подходящ.

# 301
Норвежците и те действат стратегически , с  темпераментен кандидат от ирански произход :

http://www.youtube.com/watch?v=CQDtLeLb1Ok

# 302
  • София
  Едни недоволстват, други харесват, аз нямам мнение, но от Десината и Софкината, на Софи повече ми харесва.Слушах и двете, след края, не съм гласувала, но като гледах другите години, кой какви песни пее и какви изпълнители праща, нашата си става за там.Сега ще чакам да видя, какво ще стане на Евровизията.

# 303
отврат е ... Sick
ако това е най-доброто, каква ли боза са били останалите
но ако чуете Австрия каква гадост прати на Евровизия, май Софка е по-добра дори

# 304
  • Sofia
Дъщеря ми когато я чу за пръв път  каза, че тя ще спечели.

Песента е комерсилана, според мен,  не ме разтърсва, за евровизия бива

# 305
Ако някой се срамува от песента, няма защо Naughty
Какви песни и отврати съм слушала последните години от най-различни държави
Тази песен направо си става.
Не слушам чалга, но Софи наистина е певица, и то не каква да е, а с глас
Може би друга песен щеше да и подхожда повече, но все пак можем да стискаме палци и пожелаем успех  Peace

# 306
След Краси Аврамов всичко е многооо добре.
Проблема на Софка са ,,орнаментите"дето вкарва.

# 307
  • София
и на мен не ми харесват орнаментите й,  затова и извън конкретния случай в тази тема не проявявам интерес към песните й, но като сравнявам нейната с другите песни, преглъщам хапа. Поне се отличава с нещо, има какво да грабне ухото, пък дали ще го подразни положително или отрицателно, вече е друга работа.
Между другото, много е лек припевът на песента на Цецо Елвиса, запомних го, макар нищо повече да не се сещам от мелодията на песента.

# 308
  • Майничка
Ох, да бяха само мацките, без Цецо Елвиса... Laughing

# 309

Проблема на Софка са ,,орнаментите"дето вкарва.

В тази песен няма орнаменти, с изключение на тази част, където пее: "Дорем тем тем...", но дори и там са няколко съвсем дребни, едвам доловими. Навсякъде другаде Софка пее на прави тонове.

Софи Маринова може да има глас, но песента и е ужасно елементарна с цигански и кючекчийски привкус.

Съжалявам, но това изобщо не отговаря на реалността. Песента е тип румънски денс и в нея няма нищо кючекчийско или циганско, въпреки че е изпълнена от циганка. В нея присъстват на 99% само прави тонове, както писах горе.

Конкретно по темата: за пръв път България пуска един огромен глас и истински професионалист на Евровизия. Честно казано, радвам се, че песента на Десислава не спечели, защото беше много тъпа и нямаше никакви шансове. Парчето на Софка е комерсиално, да присъства думата "Обичам те" на различни езици е хитър ход и със сигурност ще се класираме по-напред в сравнение с преди, когато не ни представяха "чалгаджии", но си хващахме самолета за вкъщи от воле.
Изобщо не ме е срам, че ще ни представя Софка. Напротив, гордея се и съм спокоен, че ще ни представи достойно, защото където и да се появи може да премести планини с гласа си и заковава тоновете като с чук. При нея няма фалш, няма "микрофонът беше слаб", "озвучаването нещо не беше добро" - излиза и пее като машина. Затова аз лично в никакъв случай не мога да се срамувам, защото от доста години насам пускаме ПЕВИЦА и то солидна певица - може да е циганка, може да е проста, може да е всякаква, но пее безкомпромисно, а това ще се гледа.
Спомнете си "човекът глас", Йоана от Дийп Зон, мякащите от Каффе и още ред други знайни и незнайни музикални недоразумения, когато навсякъде се тръбеше, че българските представители пеят фалшиво. Много по-кофти според мен е да пускаме разни фалшификати, които изобщо не ги бива там, за където са тръгнали.

# 310
Оригинално замислена песничка, зареждаща, уникален глас, само да се надяваме да ни класират на финала....

# 311
  • В.Търново
Песента мисля,че няма шанс.С това редуване на няколко езика....,ритъма е един и същ,текста се повтаря,няма нищо различно,нищо завладяващо....,но като знам какви глупави песни са печелили Евровизия...,тогава да представя България тази....все едно вече.Аз мисля,че е пълна боза.Поне според моите представи.Има глас Софито,но винаги ми е бил за мен много писклив.След първата менута вече ми доскуча песента,един и същ ритъм слушах.Марияна Попова също беше много добър певец представил ни на Евровизия,но песента й беше тогава бавна,а бвните песни по-трудно печелят.
Абе....дано се вреди към финала....,ама трудна работа.

# 312

Спомнете си ...Йоана от Дийп Зон..
Добре, че я припомни. Мисля, че е невъзможно някой да има претенции относно текст след припева ' лесно се възбуждам'  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 313
Радвам се, че отива Софи, крайно време беше някой, който може да пее да ни представя.
Човекът глас помните ли го? А? Бръъъ. Все се надявах, че Човекът паяк ще се появи от някъде и ще го отвлече.

# 314
Аз не съм за чалгата, това не е определено моят стил, но Софи Маринова има уникален глас.
Песента ми напомня повечето румънска денс музика, която излезе в последните 2-3 години.
Обаче гласът на Софка определено ме кара да изтръпвам, дори в тази песен.
Според мен тя има голям шанс за добро класиране в Баку:peace:

Общи условия

Активация на акаунт