И победител е ... Софи Маринова

• 49 042
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Митко Щерев е един, дето е написан със златни букви в историята на българската музика

ooooh!         ooooh!             ooooh!   

Значи за това ни няма хич в музиката .  Cry

да ти кажа, нас ни има, ама ти не си го забелязала
не си го слагай на сърце, с малко повече интерес ще наваксаш!

Ами то вече няколко години цяла Европа не го забелязва /че ни има / , даже за  полуфинал не ни забелязват ! Ако не го знаеш , десет цента ли си , прояви интерес , ще наваксаш и ще го забележиш ! Великият Митко защо не направи песен да класира България , толкова години ??? Ако се е изчерпал да не злобее срещу младите творци ! Пък ще видим какво ще стане ... !  

Ти обаче нещо много си се развълнувала - финали, полуфинали, големи амбиции.
Успокой се малко. На никой не му пука за Евровизия. Не е Олимпиадата, нито на Бойко Борисов му зависи входа при Меркел от резултата.

Силвия, ти наваксвай с чалгата. Младите творци са там, остави го комунизма.
Каквото е било там, е било. Митко Щерев е пенсионер човек, все едно да питаме Елин Пелин какво мисли за писането на Ваня Щерева. Нито ще направи песен за Евровизия, нито има нужда.
Да не говорим, че те хубавите песни извън чалгата разбира се, не се роят на килограми седмично. Понякога минават години, докато някой изкара хит. Тази област не е като плетките.

Назад имаше едно много смислено мнение за това, че нещата не опират само до появата на индивидуален талант, ама й креснаха на жената, че само това било нужно, та го посмачкаха ( мнението) Все пак ако някой не го е прочел..

# 361
  • в колонките
     10 c's ,мила,аз от 20 год.не живея в Бг-то. Чалга не съществуваше по моето време,вие после я измислихте. А, името ми е Сивила,не Силвия .Нищо общо нямат двете имена.  Wink 
  P.S.  Не мога с лека ръка да "оставя" комунизма . Та нали комунистите убиха дядо ми. #2gunfire

# 362
10 цента, офф топик, но на аватара ти да не би да е Анджелина Джоли на Оскарите? Laughing

# 363
Трябваше да пратим Лили Иванова
Митко Щерев да напише музиката,
а Надежда Захариева текста

# 364
Или Тончо Русев.

# 365

Според мен напоследък нямаме хубава БГ музика. Или по-скоро не я чуваме по медиите.

А кои са хубавите български песни от близкото минало? newsm78
Всичко, което ми е харесало се е оказало "кавър" на западна песен.

Този в-с го запомних и искам да му 'отговоря'Simple Smile)
Значи, Хексе, мъжът ми от25  години се занимава с музика т.е с продажбата й . Много е слушал, много знае, има нюх за хита. Не знам как го прави, опит сигурно.
Преди няколко години имаше една песен "Минаваш през мен" на Каризма и аз я имах в колата си.
Мъжът ми тогава като я чу тази песен каза, че това е страшен хит.  Но от там до МТВ и световната слава има ехееее
Така че хитове (няколко) има, и това е напълно в реда на нещата за една малка страна, като нашата, една 50 млн Италия, която има мега успехи в музиката не ражда в момента почти нищо. Броят се на пръстите на едната ръка албумите, които се издават и  са и слаби, индустрията отслабва от това. Важи и за света, някой да е издал нещо печелившо и запомнящо се,  освен Адел и Гага... тук таме някой сингъл.  Та, вдигнали сте й летвата на бг музика, обаче в изкусвтото нещата май са на вълни. Или на проблясъци ( напр. Абба). Не може да си все в ренесанс. Има период, после упадък и така. За всичко важи. Може стотици години да минат преди да се появи някой Микеланджело:)

# 366
а не, тогава Лили моментално се измества от Веско Маринов Laughing

# 367
10 цента, офф топик, но на аватара ти да не би да е Анджелина Джоли на Оскарите? Laughing

Mr. Green мдам

# 368
  • в колонките

Чудесно щеше да се получи.  Joy.  Само  дъртаци на Юровизион. hahaha

# 369
Споко ти , мила ! Не съм се развълнувала с амбиции , но ти си несправедлива и не точна в изказванията си ! Ако си расистка , то е друг въпрос !
И няма нужда да сравняваш Елин Пелин с Ваня Щерева ! Всяко време си има своите личности !
А на Евровизия се пее , не се плетат плетки !

Това е към 10 цента !

# 370
Джина, има и точки, слагащи край на изречението  Grinning
/ аз за песента и за Софка казах отдавна какво мисля, ама леко ме обижда, че не си чела темата, сигурно защото си нетърпелива да боднеш възможно най-много удивителни и да посочиш врагът възможно най-бързо /

# 371
  • гр. Шумен

Чудесно щеше да се получи.  Joy.  Само  дъртаци на Юровизион. hahaha
А англичаните атакуват с Енгелберт Хъмпърдинк...

# 372

На този не му ли помогнаха вече да спре да пее?

# 373

На този не му ли помогнаха вече да спре да пее?

е не, това няма да е възможно преди поне 6 милиона в групата Grinning

# 374

МОЛЯ ВИ !!! АДМИНИТЕ !!!
 Защо ми заключихте темата за Митко Щерев ??? Това не беше тема за Софка , че да пиша тук !!! Това беше тема за това как един композитор / макар и да има хитове / , си позволява да нарече изборът и гласът на хиляди хора , изборът на българския народ - позор ! Какво му позволява да обижда публиката ? Да не говорим ,че тази година изборът беше честен , тъй като имаше ограничение от един телефон да се гласува веднъж за една и съща песен ! Какво дава право на Митко Щерев да нарича избора на българите позор ?!

Кое му дава право? Свободата на словото, която, надявам се все още съществува по тия географски ширини. И точно защото е създал немалко хитове (Силве, колкото и да ти е тъжно, така е), които ги слушат поне две поколения, има право да каже своето мнение. С много от нещата, които казва не съм съгласна (още повече че журираше в конкурс за поп фолк изпълнители), но това си негово право, да говори каквото си иска.
Ми свободата на словото да не е право само на Митко Щерев ?!  Другите нямат ли право на свобода на словото ?! И многохилядната публика няма ли право на свобода на избор , който да не бъде така обиждан и заклеймяван ?! Всички тези хора и те нещо създават ! Само Митко ли разбира от музика ?! Той вероятно е по - велик от цялото народно творчество ? Дали фолклор или поп песен всичко извира от таланта , а талантът да не е запазена марка само на Митко Щерев ? Питам само , не че съм се развълнувала ! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт