И победител е ... Софи Маринова

• 49 034
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна

Според мен напоследък нямаме хубава БГ музика. Или по-скоро не я чуваме по медиите.

А кои са хубавите български песни от близкото минало? newsm78
Всичко, което ми е харесало се е оказало "кавър" на западна песен.

# 346
Френски, турски и испански издания публикуваха на първите си страници огромни статии, в които хвалят българската песен за "Евровизия" - "Любов без граници".
Според западната преса, изборът на Софи Маринова е повече от добър, а страната ни увеличава значително шансовете си за успех на финала в Баку през май.

И кои са тези издания и първи страници с огромни статии?
Какво визираш под 'западната преса" Дай да видим нещо , да прочетем в оригинал, дкакто се казва

# 347
МОЛЯ ВИ !!! АДМИНИТЕ !!!
 Защо ми заключихте темата за Митко Щерев ??? Това не беше тема за Софка , че да пиша тук !!! Това беше тема за това как един композитор / макар и да има хитове / , си позволява да нарече изборът и гласът на хиляди хора , изборът на българския народ - позор ! Какво му позволява да обижда публиката ? Да не говорим ,че тази година изборът беше честен , тъй като имаше ограничение от един телефон да се гласува веднъж за една и съща песен ! Какво дава право на Митко Щерев да нарича избора на българите позор ?!

# 348
  • в колонките
    djina 222Hug, кой беше тоя Митко Щерев ?  newsm78

# 349
Френски, турски и испански издания публикуваха на първите си страници огромни статии, в които хвалят българската песен за "Евровизия" - "Любов без граници".
Според западната преса, изборът на Софи Маринова е повече от добър, а страната ни увеличава значително шансовете си за успех на финала в Баку през май.

Французите вече са ни обещали 12 точки, което е максимумът при гласуване, пише "Стандарт". Междувременно Софи бе поканена от тв канал в Мадрид за видеообръщение, което се очакваше да бъде излъчено снощи на испанския финал. В него певицата говори на български, но накрая казва "обичам те" като същинска Пенелопе Крус.

Софка ще спечели Евровизия !!! Ще видите !!! И тогава оня изкукал дядка Митко Щерев да си завре дипломата и шапчето някъде  Laughing !

# 350
Митко Щерев е един, дето е написан със златни букви в историята на българската музика и има пълното право да изкаже каквото си иска мнение ( и ще е меродавно). Четох аз възмутата на джина 222 но така и не разбрах какво невярно е казал, чунким Софка не е  кръчмарска певица.
Аз лично съм я слушала да си разказва житието по кръчмите, сигурно и до ден днешен пее за пари, втъкнати в деколтето й.

# 351
  • в колонките
Митко Щерев е един, дето е написан със златни букви в историята на българската музика

ooooh!         ooooh!             ooooh!   

Значи за това ни няма хич в музиката .  Cry

# 352
Митко Щерев е един, дето е написан със златни букви в историята на българската музика

да ти кажа, нас ни има, ама ти не си го забелязала
не си го слагай на сърце, с малко повече интерес ще наваксаш!

# 353
На мен ми е интересно само тези, които са толкова против, гласуваха ли за някоя от другите песни или просто така в последствие се възмущават.

# 354
  • в колонките

Ми ,знаеш ли,не зная кои сте вие, дето ви има, а и не ме интересува,щото нямам никакъв интерес за това,но си спомням един нисичък композитор от времето на Комунизма....та за тоя ли става дума.  newsm78.  Ооооо, нИща да наваксвам нищо,благодаря.  Rolling Eyes

# 355

Ами то вече няколко години цяла Европа не го забелязва /че ни има / , даже за  полуфинал не ни забелязват ! Ако не го знаеш , десет цента ли си , прояви интерес , ще наваксаш и ще го забележиш ! Великият Митко защо не направи песен да класира България , толкова години ??? Ако се е изчерпал да не злобее срещу младите творци ! Пък ще видим какво ще стане ... !  

# 356
четох малко в един норвежки форум. Имаше мнения от "осанна" до "разпни го", както и тук общо взето.
червената нишка в мненията беше, че песента става, певицата има стабилен глас, но ако спре да вие ще е много добре. Simple Smile

# 357
певицата има стабилен глас, но ако спре да вие ще е много добре. Simple Smile
тя обаче така си пее , не само сега .

# 358
  • гр. Шумен

Според мен напоследък нямаме хубава БГ музика. Или по-скоро не я чуваме по медиите.

А кои са хубавите български песни от близкото минало? newsm78
Всичко, което ми е харесало се е оказало "кавър" на западна песен.
Значи просто харесваме различни неща. Peace

МОЛЯ ВИ !!! АДМИНИТЕ !!!
 Защо ми заключихте темата за Митко Щерев ??? Това не беше тема за Софка , че да пиша тук !!! Това беше тема за това как един композитор / макар и да има хитове / , си позволява да нарече изборът и гласът на хиляди хора , изборът на българския народ - позор ! Какво му позволява да обижда публиката ? Да не говорим ,че тази година изборът беше честен , тъй като имаше ограничение от един телефон да се гласува веднъж за една и съща песен ! Какво дава право на Митко Щерев да нарича избора на българите позор ?!

Кое му дава право? Свободата на словото, която, надявам се все още съществува по тия географски ширини. И точно защото е създал немалко хитове (Силве, колкото и да ти е тъжно, така е), които ги слушат поне две поколения, има право да каже своето мнение. С много от нещата, които казва не съм съгласна (още повече че журираше в конкурс за поп фолк изпълнители), но това си негово право, да говори каквото си иска.
Когато човекът-глас спечели също имаше много негативни мнения. И пак тъй имаше защитници, които викаха "кои са пък тези".
Апропо, след като питате кой е Митко Щерев, що пък аз да не запитам коя е Софи МАринова. Звучи инфантилно, нали?

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 21:03 от Sessilly

# 359
певицата има стабилен глас, но ако спре да вие ще е много добре. Simple Smile
тя обаче така си пее , не само сега .

Ми те не знаят хората Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт