.Никога ли не сте си задавали този въпрос ? Певецът,както и музикантът са изпълнители,те НЕ произвеждат изкуство,пресъздават го. И защо нашите песни не са известни извън границите ни. Май сме си некадърници. И критикари,но без покритие /мнението си е мое/.
.Аз не слушам фолк,не слушам и нашата съвременна музика, защото ме втриса,не слушам и разните западни хитове. Слушам само кпоп, те са весели игриви, набиват ти се в главата и си ги тананикаш и насън.
.Но го нямаааа...
.Аз не слушам фолк,не слушам и нашата съвременна музика, защото ме втриса,не слушам и разните западни хитове. Слушам само кпоп, те са весели игриви, набиват ти се в главата и си ги тананикаш и насън.
И на мен така ми звучи...харесвам новата румънска денс музика, свежа е, лека и мелодична, има някаква нежност в нея...Но, мисля, че песента на Софи, няма да спечели, не е лоша, но не ме грабва...Някак е еднотипна с това звучене на типичен румънски денс хит, който не можеш да сбъркаш, но няма онова нежно звучене, което тия хитове излъчват...някак е прилична, приятна песен, но без душа, без свой облик и горе-долу нищо не събужда като усещане...
И в Евровизия сега ме докосна само една песен, и тя се оказа че не е написана от българи - Eternal на Симона Сиванио.
И в Евровизия сега ме докосна само една песен, и тя се оказа че не е написана от българи - Eternal на Симона Сиванио. Препоръчани теми