Мартенички бели и червени вързваме на октомврийчета засмени.

• 31 307
  • 705
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Здравейте,момичета  Hug
От много обикаляне тези дни,няма време да седна да ви пиша  Grinning Вчерашната разходка с Калиопа,наистина беше прекрасна, надявам се вече да се случва все по-често  Heart Eyes Съни, снимки няма,малко инцидентна беше разходката,пък и от много дъра-бъра  Mr. Green
Та днес трябваше малко да поизчистя,че от скитосване не ми остава време  Mr. Green
Ия,Смуси, Звездичке,Ендирка  Hug Hug Hug Hug Hug
Ахилеа, Благовест на крушата много се мръщи, но му дадох банан пасиран и мноооого му хареса  Grinning Но внимай наистина,че запича  Peace
Утре отиваме с бебон при свеки и ще хайманосваме малко по магазините  Grinning
Ох,исках да пиша още,ама ММ ме гони от компа  Mr. Green

# 166
Хариела, благодаря за подкрепата! Ама гледай и ти, на две годинки да стане и никой педиатър да не погледне и да забележи. Нашата сега като отидохме да вземаме направление и казала, ние сега в 6,7 месец ги гледаме, но браво, че го открихте по-рано. Бас ловя, че нищо не гледат, ами се измъква защо нищо не е забелязала. Иначе казала, че това са бели кахъри, имала такива случаи и тн.
Съни, и на мен много ми хареса снимката с полата и затова бързах да я кача. Мерси, че я забеляза! Значи малката Алинка-малинка опитва да пълзи, браво на нея и стискам палци да избият нейните зъбки, за да не ви мъчат малко време.

# 167
Деси, много ми хареса това, което си написала за голотата!

# 168
Здравейте милички! Много ви благодаря, че я мислите и моятя Зорничка сладка. Съвсем по диагонала минах на написаното, че зълва ми и племенника си дойдоха за две седмици и времето ми е малко кът.
Зори продължава да си е с температура. Снощи беше 39.7 градуса и веднага дадох Беладона. И днес я държи около и малко над 39 градуса, едва преди малко спадна на 38.4. Чух се с педиатърката и тя ми каза, че точно беладоната ни е за момента пък утре ще ги водим двам;ата с Коко на преглед. Аз се усъмних за варицела ама май няма да е и тоя път.
Зелда, мернах, че питаш как се лекуваме...не знам дали е заказване  Embarassed С хомеопатия, чай от мащерка, сокчето на Мечо Пух (демек лимон с мед и вода) и моркови с лимон и зехтин.  Rolling Eyes Преди време на Зори й се възпали ушето след като малко се излигавихме на етапа с чая. И ушната като ме пита "с какво е лекувано до момента детето" и аз "ами с чай от мащерка"  Mr. Green Embarassed и тя "аааа, ама вие с хомеопатия ли се лекувате" и аз "ами да"...и така каза ми да си се свържа с педиатърката, ама аз превантивно я помолих и за стандартната рецепта с антибиотика, че беше два дни преди Нова година и не ми се търчеше до ИСУЛ по нощите. Но така и не стигнахме до антибиотика. Хомеопатичното си свърши работата.  Mr. Green Та така, не знам всъщност дали се лекуваме.
Ставам, че пак искат внимание дечурлигата  Mr. Green Хубава вечер на всички
И Зелда, а дано като ви се размръзне водата повече да не замръзва щото това вече товеото не е човешко. Ох...ставам. Чао милички Hug

# 169
  • Куциндрел
Привет. Днес младежът пак е ранобуден. Mr. Green
Оказа се, че работещия асансьор спира между етажите само на нашия етаж. hahaha Така, че днес ще има мъкнене на количка с бебе до по-долния етаж само и ще излезем на разходка. Пък може и другият асансьор да проработи. Направо е голям фън да живееш в БГ. Ту вода няма (Зелда, дано да е текнала при вас), ту НОИ не плаща, щото някой блее гаргите (Ахилея, стискам палци за паричките), ту не можеш да излезеш от вкъщи, щото няма нормално движещ се асансьор и т.н.
Ако един ден всичко в БГ се нареди и тръгне да работи без проблем, всички ще умрем от скука. hahaha
Лелее, като чета за срастването при момиченцата се плаша, а аз си мислих, че само момчетата са проблемни с интимните части. Добре, че не ми се налага да забелвам много Йоан, но забелязах, че има едно бяло топче под кожичката на пениса. Ще питам педиатърката това дали е опасно.
Намерих ново забавление за малкия, давам му да гризе една от онези книжки за баня. Голям му е кеф, защото е мека и може да я мачка. Явно трябва да му търся такива играчки, голяма борба хвърля, за да си завре стърчащия край в устата, леко се дере по носа, ама е упорит, а аз имам малко време за себе си. hahaha

# 170
Добро утро днес всички вкъщи се погрижиха да ме събудят особено ММ  #2gunfire станах с д.... нагоре ама като видях Райчо как е блеснал и веднага ми се оправи настроението  Mr. Green

Благодаря на всички за поздравите  Hug

Сиин как го даваш банана суров пасиран или го вариш

Наденце честито и дано и другите парички ти ги отпуснат по бързо  Hug

Вчера се разходихме идеално от 14 и нещо та до 17ч. днес мисля и преди обед и след обед да излезна още не съм видяла термометъра какво казва но по късно

Зелда ти направо ме разби  ooooh! как така ви замръзва водата просто  е ужас

# 171
Здравейте!

Честита 5-та месечинка на патерици на Дарина,Даниел,Антония,Тервел,Косара,Даниел,Георги и Александър!

Честита 5-та месечинка на Кристиан и Беатрис!

Честита 4-та месечинка на Марая,Калоян,Анджелина!

# 172
Добро утро! И ние сме от ранобудните....пак  Tired Ами тя легла на 19 часа и се ококори пак в 5 часа и пак я взехме при нас. ММ първо се мъчи да я нахрани, обаче тя изяде само 100 мл АМ и аз му казах, че явно сутрин не й се яде и по-добре да й прави 120 мл., а на следващото хранене да я пробвам с повече. Вече се мъча да я уча да пие от биберон на Авент 3-ка, че с 2-ка вече имам чувството, че се храним векове и тя накрая заспива. То хубаво да заспи през деня, ама след 5 минути се буди и пак почва да подскача - страшна работа  Crazy Вчера нито разходката я измори, нито игрите, цял ден седя будна  Tired Сега тука тършува между играчките, търси какво да захапе  hahaha Дано ме остави поне кафето да си изпия  Mr. Green

Някой купи ли фото книга от Пикси? Ако иска да ми пише на лични, свалила съм хубави фонове за страниците, много цветни, с бебешки и детски мотиви  Heart Eyes
Трябва да се мобилизирам аз, че в книгата мога да вмъкна около 100 снимки, пък аз съм си направила селекция от 800  ooooh! а срокът е до 22 март  Whistling

# 173
Добро утро Simple Smile

Голяма съм овца, Петкова  #Cussing out Съвсем забравих на теб да благодаря, количката я взех от продавача, който ти ми пусна. Благодаря ти много  Hug

Цеца, ние като бяхме на квартира във Варна и спряха тока за профилактика, Ники беше на 3 месеца, обаче не излизахме, защото мъжът ми искаше да му правя сайт и по цял ден се опитвах с бебе да работя на компютъра и той ми се сърдеше, ако излезем и не работя. И спира тока и аз - супер, идеално, тъкмо ще излезем на разходка без да се притеснявам - слагам детето в количката, приготвям се 1 час, излизам и натискам копчето на асансьора  Mr. Green Накрая излязох със слинга, много се страхувах тогава да не се спъна и да не падна, защото идеално ги владея тея неща. Обаче си прекарахме супер, срещнахме две майки от форума, прибрахме се с розови ританки, защото памперса на Ники прпусна, а аз не бях взела резервни  Crazy  Mr. Green Ех, тогава беше толкова топла зима, че миткосвахме по цял ден в морската. После свикнах да слизам от 5-тия етаж с количка и бебе в ръце, защото редовно се чупеше асансьора. Наистина е голям фън  Crazy Дано да ви ги оправят.

Ахилеа, в събота или неделя даваха по бтв нещо за музиката, мисля, че в Репортерите и се сетих за теб. Интересно беше, гледай го в сайта им като имаш време, да се надъхаш  Simple Smile

Звездичкова, ами аз това и очаквах да чуя  Simple Smile Мисля Ники да посещава занималня за половин ден и понеже това сигурно ще е свързано с болести, а досега не е боледувал, много се притеснявам. 2 пъти е вдигал температура, а с нея се вдигат големи скандали вкъщи, защото аз не искам да давам лекарство, а мъжът ми настоява за Нурофенче. Но детето се справя само, само първия път съвсем шашната се съгласих за Нурофен, но той го изплю  Simple Smile Тук сме много на майната си и се страхувам от решенията си да не давам нищо, въпреки че като беше с температура втория път не се съмнявах нито за секунда. Обче на теория си е страшно. Ще търся съвети  Hug

Водата я оставяме да тече през нощта, зареждам пералня с отложен старт и изпивам половин литър вода преди лягане за да стана и да пусна казанчето поне 2 пъти. Няма начин друг, докато пада толкова  температурата. Като беше - 20 така издържа 2 дни, но на третата нощ замръзна, не заредих пералня, защото мъжът ми нещо ми се разсърди и си легна и ме остави сама да се оправям, а Стела вече беше кисела за сън. И така - повече от месец без вода  Twisted Evil Като се стопли пък ще започнат да поливат в оранжериите долу и до нас няма да стига водата през деня. Голям фън е и тук Crazy

Днес мисля да опитаме разходка в морската, притеснявам се, че докато тръгнем и Ники ще заспи в колата, защото е станал още в 6  Crazy

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 08:51 от zellda

# 174
  • Sofia
Добро утро и от нас. Тази нощ моята коконка се буди поне 4 пъти, спала съм около 5 часа и като звънна часовника за яслата на Софи и се сбогувах със съня. Ама нищо, ще го ударим на миткосване напред-назад, та да не ме е яд, че не съм се наспала, това ще ми оправи настроението.

Зелда, Звездичке, аз също не давам нурофен или панадол. Нали сме на хомеопатия и докторката е абсолютно против всички тези химии, даже ми е казала, ако успявам да издухвам носа на детето, да не й пръскам и физ. разтвор. Все повтаря "Колкото може по-малко лекарства, колкото може по-малко, за да може организъма сам да се справи, той има тази възможност и ние трябва да му я дадем." Когато е болна Софи, давам само еднократно някакво зрънце, разтворено във водичка и с това се приключва. Като вдига Т, я чакам да я свали сама, ако вече минава 39градуса, тогава пълня ваната и там изкарваме нощта, но на следващия ден вече всичко е ОК, защото организъма сам се е справил. Но признавам, Зелда, че е голяма смелост от твоя страна да не се поддадеш на всички традиционни лекарства, защото аз съм голяма паника по принцип и първия път, когато Софи се разболя, за мене все едно настъпваше края на света. Десйтавам смело сега с хомеопатията и не прибягвам до другите лекарства, но защото съм ръководена от лекар, иначе не бих посмяла. Иначе чая от мащерка и аз много го одобрявам и много помага според мен, ама вече не мога да го пробутвам на Софи, мръщи се и не иска да го вкуси, нищо че преди изпиваше по цяло шише. Тя сега с тези разтворими във водичка лекарства е свикнала само с водичка да се лекува, на мама глезанка, не иска да приеме нищо по-различно. То да не се налага...  Praynig

Приятни разходки на всички днес!

# 175
Честита пета месечинка на Кристиан и Беатрис!
Честита четвърта месечинка на Марая, Калоян и Анджелина!

Благодаря за стиснатите палци за вчерашния преглед  bouquet Все още е запушен слъзния канал, но нали сме дости мънички и лекарката каза да изчакаме още 2 месеца дали ще се отпуши или вече ще се налага сондаж. Дано да се оправи самичко Hug

Вчера пробвах Миа с каша от елда на Хип като я смесих с малко пюре от круша на Гербер и хапна някъде сигурно 30 грама каша и около 50 грама пюре...доволна съм. По този повод, тъй като чета различни неща, да ви питам каша колко често може да се дава, тъй като нали все пак натоварва стомаха май повечко и знам, че не е хубаво да се дават всеки ден newsm78

Ахилеа, наистина може просто да не обича плодове, както например Миа въобще не иска да погледне зеленчуци. Дано мъжа ти да ви разболее. Дано да оправят документите ти и да получиш паричките.

Ия, дано бързо да оздравявате Hug Стискам палци за всички лекари Praynig Да пишеш после как са минали.

Мела, по принцип на доста места пише да се дава първо Ам, но аз някак си предпочитам първо пюрето, защото иначе нито знам колко мляко да й дам, а ако си изпие всичкото после няма да яде пюре и така съм решила.

Lusine, успех днес на консултацията Peace Страхотни са снимките на Леда особено с полата на главата Laughing

CVM, как е Дарина с Ам? Взе ли Мил Мил да пробваш?

Anbibian, и аз редовно си ходя на разходка с айпада и като заспи малката сядам на някоя пейка и го вадя Laughing За очния лекар ходим при д-р Димитрова в Токуда, специалистка е по деца да, но записването на часове е малко сложно. Изкарват графика за следващия месец след 20-то число и трябва да се обадиш още сутринта рано към 7.30-8. По каса обикновено свършват часовете и аз поне не съм успяла да запишеш, иначе платен прием е малко по-лесно - 35 лева е прегледът. Иначе добри детски очни лекари има и в Детско очно отделение на Александровска болница.

Nadenceto,
честито за паричките, поне да можеш да изпълниш списъка за Симеон. Май за следващата бременност всички ще идва в Бяла при вас Laughing

Съни, браво на Алинка, че се мъчи да пълзи. За гроздето до колкото съм чела е слаб алерген, но не се препоръчва да се въвежда рано заради риск от задавяне, т.е като пюре е ок според мен, а и в доста пюрета има гроздов сок, така че не е проблем. За боровинките също пише, че са слаб алерген.

Ivelina Georgieva,
бързо оздравяване Hug

Тони, успех на консултацията и ваксината. Чакаме после на отчет.

Приятен ден и разходка на всички! Мисля и ние да се разходим добре, че трябва и Ротарикс да поръчам, че на 8 ми март ще ходим да я слагаме. Аз май или от четвъртък или от петък ще почвам на работа, така че ще изпускам хубавото време, ама събота и неделя ще наваксаме.

# 176
Деси, честит празник и тук. Забравих да кажа, че и на мен много ми хареса поста ти за голотата, благодаря за професионалното мнение. Защо не го написа по-рано, ами ме остави да се излагам тука  Embarassed Mr. Green Може да го разпечатам на самозалепваща хартия, да го залепя на някоя PVC плоскост и да налагам с него свеки по главата  Mr. Green

Смуси, сега като писа, май и Стела има запушен слъзен канал, едното оче тече от няколко седмици, сутрин едва го отваря. На 16-ти сме на коснултация и ще питам. Четох, че и от самосебе си минава. Дано стане така и при двете  Hug

Наденце, честито за парите.

# 177
  • Куциндрел
Може да го разпечатам на самозалепваща хартия, да го залепя на някоя PVC плоскост и да налагам с него свеки по главата  Mr. Green
Хахахах, паднах от смях. По добре на стол, че свеки като седне на стола, текста да е по-близко да мозъка й.

# 178
Момичета, набързо се включвам, че малкия много реве. При нас положението мина всякаква граница. От сутринта бебока не ще да помирише ни мляко, ни лъжица. Давам му вече за втори път мляко и само като усети, че биберона му влиза в устата, почва да реве и да се дърпа. Пробвах преди малко да му дам лъжичката да си чеше с нея венците и почна да реве само като усети, че му влиза в устата. Какво ще го правя не знам. Много е кисел, успокои се за няколко минути и пак почва да реве. Не помага ни гривна, ни нищо. Мазах му венците с гела и се опитах да му дам Дормикинд, но се дръпна и половината хапче отиде. Поспа 20 мин и пак се почна. Леле, ако цял ден е така и не хапне поне малко, се чудя дали да не се вдигна пак до лекарката. Нищичко да не иска да хапне хич не ми се вижда добре, трябва нещо да се направи, но не знам какво. Дали зъбите са толкова коварни - ама кога ще излязат най-накрая?! Или има и нещо друго - сигурно лекарката като ме види вече ще й стане лошо ама не мога да стоя и да не правя нищо като не ще грам храна. Може и да му има нещо друго, знам ли. Дано му мине до утре, но не знам.

# 179
Деси, честит празник и тук. Забравих да кажа, че и на мен много ми хареса поста ти за голотата, благодаря за професионалното мнение. Защо не го написа по-рано, ами ме остави да се излагам тука  Embarassed Mr. Green Може да го разпечатам на самозалепваща хартия, да го залепя на някоя PVC плоскост и да налагам с него свеки по главата  Mr. Green

радвам се,че мога да бъда полезна smile3508

A_H_I_L_E_A, по данни от майка ми, и двете със сестра ми сме гладували по време на зъбоникнене Peace

Общи условия

Активация на акаунт