Жива и здрва да си

Ние сме с кафеви очички,не вярвам да се променят... 

Кефи се много,но все още не знае какво става
благодарско за темичката. усещам как само ще се разпиша ия път ще е като привършвате писанката.
Та за сега няма храна, на която да се мръщи 
. Аман вече! Звездичкова, ще ти пиша на ЛС, ако можеш да ме посъветваш.
Много ме кефи,чак замириса на лятна буря 

, желая ти много късмет и щастливи и светли дни!
Смехоранка, Радостина, Николинчо, качете озъбени снимки в албумчето, ако имате вече! 
Аз в това отношение съм ок, на мм майка му е починала,както и моят баща
, а с майка ми и баща му нямаме притеснения, е, месят се малко, ама не може без толкова 
Ама съм в чуденка и аз дали да купя или сама да си приготвя пюренце, в крайна сметка вярно ли е това, че ако детето първо яде домашни пюренца, после отказва купешките? Или всичко си е до дете?
От толкова много информация и хиляди мнения на всякакви знайни и незнайни специалисти, педиатри и прочие за това захранване, а и за всичко друго човек става тра-ла-ла отвсякъде

Извинявам се, че ви ги споделям тези глупости, но искам да знам дали реакцията ми е адекватна или е резултат на чиста женска ненавист 
МНого ми хареса бурята - сега я слушам и много ми допада.
Сигурно и Християн ще я одобри. Направо ми стана студено обаче - бррр.

АЗ го забелязах преди поне 2 седмици и от тогава никакво развитие освен, че положението става все по-зле със всеки изминал ден.
Моя бебошок е същия като Леда. Не само докато излезнем, но и навън докато го возим, не спира да плаче. Успокоява се само, ако ни вижда, а аз не мога да бутам количката от тая страна дето може да ме вижда - кофти работа. А иначе докато го оправяме всичко оревава - не се търпи. 

То трябва на кутията да си пише, ако няма. Ти можеше предварително да ги питаш по телефона, но и сега не е късно. Можеш да им звъннеш и да ги питаш и ако не те устройва, да откажеш поръчката. 

Напразно се опитвах да го приспивам и успокоявам до 8 часа, накрая му направих едно мляко и заспа на шишето като си остави половината мляко. Чудя се толкова ли е гладен, че се буди все по-рано или зъбите не му дават покой.
За всеки случай довечера ще му сложа 2 лъжици каша в последното мляко, за да проверя дали случайно няма да изкара по-дълго време. Ей, ако се окаже, че от глад се буди толкова рано, направо не знам какво ще го правя. То неговия глад граници няма.
Май скоро ще почна попари да му правя на закуска, а на вечеря бисквити с кисело мляко. 
Ей, писна ми вече. Само 3 пюрета мога да купувам при това положение. Май наистина аз ще ги правя (от кога се заричам), но първо ще пробвам още някое на Ганчев да видя дали ще му хареса. Доказа се, че не е повръщал от прясното мляко понеже давах 2 пюрета на Хип с мляко и не повърна от тях. Така че може някое да му хареса. Но така или иначе мисля от другия месец да почна малко да му сгъстявам пюретата, че тия на Ганчев са много редки. А видях, че моя определено предпочита по-гъсти. И като му правя каша по-гъста, я харесва повече.
Много ме кефи,чак замириса на лятна буря