Мартенички бели и червени вързваме на октомврийчета засмени.

• 31 307
  • 705
  •   1
Отговори
# 495
Деси  , много ти се струпа, дано със слънчевото време се разсеят тези облаци от кашлици, антибиотици, сецвания... Нямам търпение да се похвалиш как сте си прекарали страхотно в парка  Hug

Фифи, сигурно е нормално така да протече изчистването, дано се оправите по-бързо. И ние много спорим като се опре до лечение и те разбирам много добре. Кураж и търпение  Hug

Така се възпитавало уважение към жената, и възприемане на голото тяло като нещо красиво
Ами не съм много съгласна с последното, дори аз не смея да се погледна  Mr. Green Шегувам се, има логика, благодаря много. Вече започвам да си променям мнението. Дано твоите момченца започнат да наддават  Hug

Blackkisss, разкажи им играта  #2gunfire  Mr. Green

Възглавница след 2-рата година започна а ползва Ники.

Сийн, и на мен ми се струва, че ми намаля кърмата, обаче се случва често да върне малко, защото все я държа за коремчето и виждам, че добре си хапва, въпреки че се гъне като червейче докато яде. Може би ти е странно, защото с времето гърдите вече не се препълват така както в началото и ти се струва че нямаш мляко, но не е съвсем така. Може и да не мрънка от глад. Сигурно са зъби  Mr. Green Хапвай и се успокой, кърмата не спира лесно  Hug

Лусин, Миша, благодаря много за хубавите думи за децата  Simple Smile

Ммм. вкусна торта  Simple Smile

# 496
  • Пловдив
Момичета,благодаря на всички, които се интересуват от моите терзания  Hug  Hug  Hug Толкова е хубаво,че ви има   bouquet
Хариелка, Фифи, не съм замествала хранене. На обяд му давам първо да суче и след половин-един час му давам зеленчуково пюренце. Понякога изяжда 50-60гр, понякога 100... От време навреме му давам и по няколко лъжички плодов,колото да го пробвам,че плодовете много много не ги харесва  Peace
Деси,права си, Благовест си е чисто цицоманче  Mr. Green Бързо да се оправя твоето кръстче  Hug
Иначе мисля, че кърмата ми намаля понеже Благовест суче едва по минута-2 от гърда,след това си поплаква,че няма още. Вечер цедя половин час докато тръгне нещо(иначе се изнервя и се почва рев) и цоква малко, пак цедя да видя и няма нищо...Пробвах да цедя - по 50-60мл и то сутрин. Започна да се буди и по няколко пъти през нощта да суче...
Ама да не ви занимавам повече... Ще пробвам едни съвети от Пепи,пък да видим... Tired
Фифи, дано скоро се оправите,че много се намъчихте...  Hug
Блеккис, тази счетоводителка е направо за  #2gunfire
Ендирка,дано малките ти юнаци скоро се оправят напълно и проблемите да са зад гърба ви  Hug Praynig
Браво на всички бебоци за мерките и теглилките  Hug
Ние откарахме цял ден вън на двора  Heart Eyes Е,казвам ви, добре че изпече това слунчеце да ми вдигне настроението,че тая зима ме съсипа направо  ooooh!
Зелда,дано наистина да е така... Притесняваме и че мн малко качваме, последните две седмици нищо...
Съни  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 17:54 от Seengirl

# 497
  • Куциндрел
Ахилея, нормално е да пише, че са започнали плащания. Ще са изплатени като ти свърши майчинството. Виж си в сметката за парата.

# 498
Здравейте момичета  Grinning
Аз най-сетне ще мога да драсна някой и друг ред. На два-три пъти само хвърлях бърз поглед какво пишете, но нямах никакви сили да се разпиша и аз. Ние оздравяваме, или поне така се надявам. Останахме само с лека кашлица, която се надявам бързо да отшуми. Не знам какво успя да домъкне Зори, но след като два дни стоя с над 39 градуса го умори тотално и се оправи, остана й само да влачи кашлицата. За сметка на това го сподели с всички нас. Коколинко милият остана без глас и като се опитваше да реве беше супер смешен. Слава Богу се размина сравнително леко. Но ние с татито направо се разбихме. И двамата бяхме по 3 дни с температура над 38 градуса и непрекъснато потене. После вече отключихме и кашлицата. А мънечкия като му беше гадно и рев, и мрънкане, иииии....и се научи да е непрекъснато гушнат или на ръце или някой да се занимава с него...и сега не мога да го оставя за повече от 5 минутки сам. Целият му режим отиде на кино. Аз се наложи да спя 5 нощи в полуседнало положение и да го люшкам на една възглавница върху мен, че само така успяваше да заспи....за известно време....след което пак рев. По едното време мислех, че го е ударило в ушите, че все нощно време пищеше и си пипаше дясното ухо, а като дам нуровфен и позаспиваше....ама като отидохме на ушен каза, че са му ОК ушите. Сега и гърбът и кръста ми са тотално съсипани. Само дано да влезем пак в някакъв график, че иначе не ми се мисли. Успяхме всички да се излекуваме само с хомеопатия. Бях се притеснила, че Коко няма да издържи и ще стигнем до АБ ама се размина. Пу-пу-пу! Да не се урочасам сама!  Mr. Green А заради потенето и непрекъснатото кашляне що перални извъртях, останахме без чаршафи и дрехи направо, и нали беше студено и нищо не съхне...абе ужас. За утре ме чакат още три перални.  Confused Педиатърката вика "не може ли някой да го поеме залко, че така както си го въртите няма да стане", е как да го поеме като е на кърма и заради алергиите не може по никакъв начин да пие АМ  Shocked Накрая в пристъп на отчаяние нарендосах една глава кромид лук и я тропосах на попивалника да се изпарява, а на парното сложих чаша с вода и клеева тинктура за да се дезинфекцира въздуха, че то иначе омагьосан кръг. Ама как миришеше само стаята, ако знаете ... вещиците от Магбет пасти да ядат  Mr. Green Та така. Дано с това да се размина всичко.
Видях, че има още доста болнички и стискам палци бързо да оздравяват всички и големи и мънички, че пролет иде и време за игра настава.  Hug
Утре ще започна да дочитам каквото мога, но едва ли ще се включо по някоя от темите, че то мина камара време.
Съни, мернах, че имаш рожден ден, мила. Да си ни жива и здрава и много щастлива. Ако някой друг също е имал повод, моля да се чуства поздравен, че тотално му изпуснах края.  Hug

# 499
Звездичкова, много неприятности имате с тези болести. Дано по-скоро се излекувате всички и да можеш да отпочинеш малко.

Цеца, благодаря за инфото. Дано утре се видя в пари, че няма да е задълго. Както съм го замислила, до 2-3 дни ще фукнат.  Laughing

# 500
  • Нейде из лудите гори...
Ехааа, момичета днес бая сте пописали  Laughing А на мен ми става ежедневие да приспя бебока, да отворя биричка и да седна да ви почета Simple Smile
Днес бяхме навън от 11 до 16 часа. Изпълних се   Mr. Green Mr. Green Така ми липсваха хубавото време и срещите с хора  Laughing Щастлива съм , че пролетта лека полека се пропуква  Mr. Green Спретнахме си една приятна срещичка с повечето варненски мами и така .
Много ми става тъжничко, като ви чета колко болни има  Confused  От все сърце желая на всички болнички да оздравяват колкото се може по-скоро Praynig Praynig
Съни, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, мила !  Hug Бъди здрава, щастлива, обичана и все така дейна и енергична  Hug  newsm67
Наде, успех на изпита  Peace
Звездичке, това с лука ми стана много интересно, има ли реално ефект?  Желая ви скорошна раздяла с бацилите  Peace
Ахилеа дано скоро си видиш паричките, аз се побърквам като ги бавят и като остана без пари, направо не съм същия човек. Наистина е много неприятно
Възглавничка, не  слагам и нямам представа кога ще сложа. Бебето ще ми подскаже - сигурна съм  Laughing Щях да пиша още какво ли не, но поста го драскам от половин час и забравих половината неща, ще започна да записвам  ooooh!

# 501
  • София
Съни Честит рожден ден bdbaloni желая ти много усмивки,  много здраве,  да си много щастлива и обичана.

# 502
здраве желая на всички!.... и към мен да рикушира мъничко Simple Smile

и нас не ни подминаха бацилите му вредни... аз бях парцалеса един цял уикенд от някакъв ентеро вирус, после татито довлече и респираторен, Сузуки се разкашля и след една злощастна вечер, в която нагъна половин купа царевица отключи и повръщане... към момента в къщи навсякъде е пълно с чашчици, спринцовки за наливане, рехидратиращи прахчета, глюкозни банки, а Сузинката се разхожда с абокатче на ръчицата, че от обезводняване се наложи да й влеят малко течности...

Ендира
-на вас специално пожелавам много, много здраве! Скорошно напълно възстановяване на малкото Мишле, а на Самуил леко да понесе това, което му предстои!

Съни
Честит Рожден Ден!

Блек Кис - една майка споделяше конкретно за манипулации на слъзно каналче: misoka пиши й на лични - може да те упъти.

щеше ми се да попиша малко повече, но няма да е днес.

за голотата може би трябва да се разграничим, че не говорим за патологии (към които може би клонят определени баби Grinning Grinning Grinning ) Ами за съвсем естествената...: "мама има пъпче" "мама има голяяяямо дупе": Grinning Grinning Grinning "цици" Grinning Grinning към последната дума дето може би е жаргонна мъжът ми има някаква непоносимост та сега приучаваме Сузи да казва гърди Grinning

Веднъж Сузинката видя едно седнало момиче с изскочили тлъстинки на задните части от плитките й дънки и се изкряска "Цици!!!"  Grinning Grinning Grinning с най-спокоен глас обясних, че това си е просто дупе Grinning Grinning Grinning

# 503
  • Vaudreuil Canada
Съни Честит Рожден Ден! Бъди щастлива и обичана! newsm59

# 504
Seengirl - откакто Звездичкова ме посъветва (постоянно я споменавам и съм и благодарна) започнах с майчиния разтвор Уртика Уренс - поръчах си от аптека в София, аз съм от Варна. Имаше ефект. После отслабна и затова съм решила да ги редувам. Сега пия хапчета бирена мая - ефекта е страхотен. И преди няколко дни и Ricinus Communis 5 ch 3 пъти по 5 хапченца под езика, много вода и айрян. От аптеката ми казаха, че няма жена, на която последните не помагали:)

Съни  bouquet - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди здрава, все толкова организирана и дейна, много обичана и най-прекрасната мама за твоите дечица!

Аз се връщам да ви доизчета. Само да споделя, че се чувствам малко безпомощна и раздразнена от това, че Крис е постоянно в слинга и само се носим и през деня рядко го оставям в кошарата след като заспи, защото се събужда. Вечер заспива дълбоко и знаете ли как? Или на гърда или в слинга, с пусната високо музика, с пуснат сешоар и с дранкалка в ръката:(А често заглушавам всичко и с песни. Направо съм се побъркала! Днес излизаме с летния вариант на количката, вижда навън и въпреки всичко на 15-тата минута, като по часовник пак се разплака, а така ми се излиза на разходка. Чудя се студено ли му е, но след като го вдигна на ръце и всичко е ок. Срещам само неодобрителни погледи и мнения от близки и познати, че така съм го научила. Имам вина, да! И тя е, че разреших на баби, прабаби, лели, чичовци да му се радват пълноценно и да го гушкат и детенцето си иска своето вече. И който казва, че бебе не се научава-греши! Научава се и то от 1-2-ри месец. Много четох  интернет и се опитаха да ме убедят в противното, но, когато Крис плаче след като го оставя, взимам го и млаква, оставям го и почва. Рамото от слинга ме боли и ми тежи, че не може детето да диша чист въздух, само на терасата и то пак за 15 мин. ooooh! Дайте ми съвет, моля ви! Само нямам нужда от критика, защото не ми липсва:(SadНе мога и не искам да го оставям да плаче, за да се "научи". Това не е вариант за мен, да го измъчвам. Милото ми детенце, толкова обича да е носен и целуван:)Simple SmileМай нямам търпение да проходи.А до тогава - не знам. В кенгуру се чувства като цар:)

# 505
  • София
Честит рожден ден на мама Съни на малки патерички от 10 минути. Да е здрава и спокойна, по- малко да се ядосва и много да се усмихва. Честито порастване и на  бебоците.
На мен също най- накрая са ми платили парите за януари и февруари от НОИ. Аз всички документи и декларации ги попълних още през октомври. Моите работодатели в това отношение са много стриктни, даже стигат до крайности. Като лежах за задържане в Майчин дом искаха да им дам болничен още преди да са ме изписали. Та мисълта ми е, че понякога не е само в работодателя причината.
Според мен, за да се избере лятна количка трябва да се види на място дали пасва на майката. По инернет за съжаление това не е възможно. Аз понеже съм висока впечатляващите 1,47 м, не вървеше да съм с някоя голяма количка, дето да ми стига до брадичката. Затова в магазина разгледах всички най-малки и олекотени. Избрах си тази, която ми беше най- удобна в ръцете.
Възглавничка не слагам, засега си му е добре и без нея.
Ох, отивам да спя, че вече толкова ми се спи, че пиша глупости.
Лека нощ

# 506
  • Куциндрел
Силви, защо не пробваш да го оставяш на вашето легло легнал и ти да легнеш до него. Да се гушкате и да го закачаш. Ние така уморяваме Йоан. Лягаме всички и започваме да го закачаме.
Вчера с Йоан играхме на дзяк. Оставихме го в количката в полулегнало положение и взехме една пелена, завихме му крачетата. Ние се крием зад нея и му правим "дзяк". Голям смях му хвърли. Даже по едно време се опитваше да наднича от пелената.

# 507
  • Пловдив
Добро слънчево утро, момичета!

Толкова се радвам, че идва пролетта. Заредих се с многоположителни емоции вчера, а като знам, че оттук нататък ще е почти всеки ден  Mr. Green А и ремонта ни е в доста напреднала фаза- вече и за него нямам търпение. В топлото време много повече може да обикаляме с дребното за различни неща. Бях се сдухала сериозно тази зима, но сега вече съм в чудесно настроение и заредена с много енергия и положителни емоции.

Хубав и усмихнат ден на всички и бързо оздравяване на болничките  Hug

# 508
  • Пловдив
Добро слънчево утро и от нас  Hug
След вчерашното слънце и обещаващото и за днес настроението ми значително се подобри  Crazy
Пожелавам на всички вас топлото време и Слънчо да изгонят всички бацили, всяка лоша мисъл и да ви заредят положително за предстоящите пролетни емоции  Hug  Hug  Hug
Силви, Пепи и всички останали, благодаря ви за загрижеността и за съветите  Hug  Hug   Heart Eyes

# 509
Добро утро и от мен. Нали бях споделила че сме болни и доста тежко му беше на малкия не може да диша ,кашли ,но днес е добре и на обет сме на преглед да видим дали е отшумяло , но си мисля че сме се разминали с антибиотика  Winkно сега като ме види да отивам кам него и почва да реве и отказва да яде вече така сам го наплашила маничкия Simple Smile За вазглавничката не мисля да слагам защото той спи по корем , но и педиатарката ме посаветва че до 2годишна вазраст не е за предпочитане

Общи условия

Активация на акаунт