само аз съм капризна това не ям онова не ям и ето на случи ми се , а Дарина и пюретата отказва и кашите или ако яде яде съвсем малко

И....имам си кола
Пежо 206-точно каквото исках,ММ много ме изненада!Аз знаех,че отдавна събира пари,но не вярвах,че ще успее толкова скоро да ги събере....Ама съм много щастлива! 

И идеи за анкетка също...
Не се притеснявай за Самуил,все пак беше болен,нормално е да е качил по-малко грамчета.Но пък иначе си е добре на килограми,много добре даже.Не се притеснявай,следващия път ще видиш колко много ще е пораснал.Важното е,че той се чувства добре,пък другото...

Чак след годинката може да й сложа,пък ще видим на нея дали ще й е удобно.И на Боян му сложих възглавница след годинката,но на него не му беше удобно и я буташе,не искаше да спи на нея.От скоро започна да спи на възглавницата.

Екстра са мерките на детето. 
За това, че си отблъснала хората - значи са го заслужили. И аз не дружа с хора, чиито постъпки не ми допадат. 
Просто на човека не му се спи и ако не стана да го вдигна, почва да мрънка понеже повече не му се лежи и е такива работи. Ама е много хитър и почва да ми се усмихва и преди номерът му работеше, но вече не. Хич не забелязвам неговата усмивка - аз го гледам строго ама на него не му дреме.
Много хубава изненада. 

За разходката просто не цнам как да ти помогна. Като гледам ти си пробвала какви ли не варианти. Дано пък сега като се стопли времето и не се навличаме вече толкова да му се провокира някак си любопитството. Дано пък като се научи да седи да се променят нещата. С някакви играчки не може ли да му се изкуши любопитството? 
Ааа, сега видях, че сте имали уроинфекция, ох тя може да доведе до ненаддаване ама важното е, че е изловена и всичко друго е наред.

благодаря ти! И аз споделям мнението ти. Мисля, че обаче и малко ми повлияват като ми казват "Горката! Аз моя го оставям в шезлонга цял ден, после сам си заспива! И ми става едно кривичко, защото аз Крис и да го оставя в шезлонга, съм до него, за да го люлея 5-10 мин и това е. Не съм от хората, които се интересуват от чуждото мнение, повечето и си измислят малко, но, когато нещо се натрапва и го приемам, че при нас нещо не е наред.
Вярно, че е по-скъпа, но поне няма боклуци в нея
Ето я: http://harmonica.bg/produkti/boza/

Днес мина единият, и според мен трябва да съм го взела
Падна се Система на местоименията в съвремения български език.Писах доста, дано да е било достатъчно.Ще разбера след около седмица.Дано и в петък всичко е ок 

Прекрасна новина ! Направо зашеметяващо страхотна. Много ме усмихна! Отново ще ти пожелая безпроблемна и вълнуваща бременност

Започнах да се чудя дали зареждат изобщо във Варна. ТИ от какъв магазин я купи?
Жалко , че нищо не мога да изцедя иначе щях да се възползвам от идеиката 

За бебето ще процедирам по същия начин. Плодови пюрета съм правила от био плодове в нчалото, т.като той е роден в края на октомври и в началото на захранването нямаше хубави сезонни такива. 
Как спахте тази нощ? Това, което аз правя, за да спи Миа през нощта е най-късно към 19.30 я събуждам и я държим будна до 22.30, когато си ляга. Някой път тя се събужда още в 17-18 часа и пак я държим будна до 22.30. Откакто процедираме така общо взето нямаме проблеми с нощния сън, но тя обича да си поспива...наистина може би трябва да се опиташ да намалиш дневния сън на Хриско. Все забравям да те питам как е болното бебенце?
И аз се чудя откъде ни се падна такова злоядо дете, но да е жива и здрава...иначе наистина, ако много си го се вманиачиш, става още по-зле, защото постоянно се измъчваш, а резултат обикновено няма.
Това, което съм чувала и аз за тези тестове за алергия, е че при толкова малки деца не дават вярни резултати.
още не сте се оправили
Защо мислиш да започваш със сокове? Твоята педиатърка явно отдавна не си е опреснявала знанията, но тази схема отдавна е отречена.
А затова, че след купешки ще отказва домашни според мен се дължи на факта, че повече купешки имат захар. Но мой съвет е да започнеш с пюре, пък ти си решаваш.