Мартенички бели и червени вързваме на октомврийчета засмени.

• 31 136
  • 705
  •   1
Отговори
# 600
Зелдичке,при вас хубаво времето,а тука сняг прехвърча. Mr. Green

Момичета имам муза!!! за готвече и седяне в кухнята?! отдавна не ми се е случвало! довечера ще меся едни милинки дори,хахах немога да се позная! какво става с мен?? нещо ме стяга шапката  Mr. Green Laughing

ставам,отивам в кухничката хихиих

# 601
  • Куциндрел
Ох, я ми повторете защо не трябва да се започва със сок. Аз нещо се чалнах май покрай захранването. Tired Сега говорих с познати, в трето дете вече и те ме убеждаваха, че трябва със сок да се започне, а аз ако съм била "модерна" да започвам с каквото искам.  Tired Отделно ми казаха да почна с тиква, че се качвало много от картоф. Оф, не знам какво толкова ми е трудно с това захранване. Май наистина много чета в интернет. Rolling Eyes

# 602
Момичета, след като вчера вече много се бях уплашила, че Леда зазлява, днес е по-добре! Не е здрава в никой случай, но има подобрение. Утре сме контролно при ЛЛ, дано дробчетата продължават да са чисти  Praynig Но наблюдавам, че като суче и се поти нослето и отзад главичката, това дали е нормално, дали е от болестта, незнам.
Зелда, и аз преди като тебе само с мъже се сприятелявах, но те са по-големи педераси (без да искам да обидя гейовете  Simple Smile ), интересчии, и лицемери, а дори, и злобари от жените. Жените може да кудкудякат но решават проблемите на място. Лошото им на жените е, че понякога от една страна са глупави, от друга злобни и имат способността да се обединяват в групи с цел унищожаване на противника  Mr. Green Но има и различни. Сега имам повече приятелки жени и приятелствата ми с тях са много по-трайни.

# 603
Елита-лист4ето ММ го е оставил при педи, ама по негови спомени, ако правилно е разбрал-10-12 пи6ело ooooh!, аз оба4е не съм сигурна дали са верни резултатите и утре ще повтаряме изследването.

# 604
Лошото им на жените е, че понякога от една страна са глупави, от друга злобни и имат способността да се обединяват в групи с цел унищожаване на противника  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Права си, и за двете.

Сиигурно се изпотява от усилието да суче и диша със запушен нос. Айде утре вече всичко да ви е наред, че голяма жега се задава  Simple Smile

Цеца, заради стомахчето, сока е по-агресивен. То като почнеш с тиква, нали след седмица две пак ще въведеш картоф, нещо не разбрах логиката.

BLackKisSs™ , успех с милинките. И аз веднъж ги бях направила вкусни, още няколко пъти не толкова, а първит път бяха от грахамово брашно и за нищо не ставаха  Mr. Green

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 18:15 от zellda

# 605
  • Куциндрел
Лусин, стискам палци за Леда.
Зелда, и аз не разбрах логиката, явно смятат, че техният начин е най-правилен.
Леле, това дете избесня днес. Още се кокори, писка и се хили. Сега се криви. До преди малко му пях стари градски песни и той се хилише. Ще се пробвам да го приспя, ако не "Тумбала, тумбала, тумбалалайка..."

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 18:31 от Ceca

# 606
Цеца,тя Зелда е писала,ама и на мен преди ми каза че било грешно ссъс сокче да се започва.дразнело и предизвиквало колики. затова...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=69240.0  ей тия МИЛИНКИ смятам да правя,айде малко да ви зарибя и вас. тука има цяла готварска нига в тоя форум!!! Rolling Eyes Shocked

# 607
  • Куциндрел
Ау, още съм до половината тема на ноемврийките и вече ме сърбят пръстите.
Зелда, бледнееш по скандалджийство. Mr. Green
Големи панчаревски трагедии се разиграват, чак модератори напускат.
Пу, пу, да не ни е уруки, но тук сме си супер разбрани всички.
Аз продължавам с "Циганка старааа пуши лулааа.... тралалалала и любовта". /това дете не заспива.../

# 608
Цеца   Joy Joy Joy тая песен многооо ме кефи а ноемрийките хич Mr. Green стигнах до средата и се отказах  въпреки , че и аз съм от скандалджийките и не си мълча , и чак се чудя на себе си как до сега съм се въздържала и тук да се покажа магариите   hahaha hahaha hahaha

Тони  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 609
  • Пловдив
Съни, честита ти кола. Леко и безаварийно шофиране  Hug

Ceca, вече са ти отговорили за сеокчетата- дразнят стомахчето. Започни най-добре със зеленчуково пюре. Или тиква или картоф.

lusine, дано Бубуледа е все така с чисти гърдички и да оздравява по-бързо.

zellda, дано скоро акото ви се оправи и наистина лещата да е причината.

фифи, много се изтормози и ти с тази алергия  Sad

.... уффф, имах още много да пиша, но мрънкалов вече реве.

# 610
  • Пловдив
Привет,мамчета Hug
Днес въпреки лошото време си прекарах страхотно  Grinning Калиопа ми беше на гости с Борислав и беше много забавно  Crazy После ще кача и снимчици  Grinning
Я кажете какво става при ноемрийките,че нямам време да чета  Mr. Green
Съни,честито возилце и от мен  Hug Леко и безаварийно шофиране  Hug
Хариелка,дано да се окаже,че не е от картофа при Изи  Hug
Тони,не се ядосвай, всичко ще се нареди  Hug
Цеца, и нашето педи каза със сок да започнем,ама аз не я послушах  Peace Кисилинте,които се съдържат в соковете са проблем за малкото стомахче  Peace
Блеккис,успех с милинките  Hug Да пратиш някоя друга насам  Mr. Green
Флучия, аз още имам линя негра и то не много бледа. Косата ми капе ужасно. Капки отдавна не давам  Peace
Елита, добре дошла   bouquet

# 611
Цитат
Я кажете какво става при ноемрийките,че нямам време да чета  Mr. Green
Клюкарка Crossing Arms Mr. Green Hug
Ама вярно какви сме клюкарки всички....Май почти всички минахме през тази тема Mr. Green
Блазе ви за гостито,чакаме фото,сигурно е било забавно Grinning Grinning

Лусин JoyАма си много права!

Писах на Клеопатра,ама нямам отговор.Дано да са добре.

Още щях да пиша,ама ще е утре,че Боян ме дърпа да играем.

# 612
  • Куциндрел
Ох, аз да изклюкаря набързо, макар че ноемврийките ще се разсърдят.... Да ме прощават.  bouquet
Това, което разбрах е: една от майките е изтрита от фейсбук групата, заради слаба активност. Работата била, че там имало много сиерджии и решили неактивните да ги изтрият. Та тази майка пита защо. След това се започва една караница и друга майка им казва - аз пък няма време за вас, имам си семейство. Съответно всички се обиждат на семейство. Май модераторите там са 3 броя и всичките започват да обясняват, че не са лоши майки и намират време за всичко. След това новите се оплакаха, че никой не им отговаря на въпросите, съответно "старите"  казаха, че не е така и хората ди отговарят по интереси.
Нещо изтървах от темата,  но едната модераторка им каза, че напуска. После се оказа, че има още изтрити от ФБ, заради лошо държание. Последната мома, която дойде от там тук /сори, ама не ти помня ника/, беше обвинена в интригансвто и октомврийките бяха обявени в клюкарщина. /това последното си е така/.
Това разбрах аз от темата, дано ноемврийките да не се разсърдят.
Установих, че ние си имаме супер темичка. Hug

П.П. Йоан заспа в мен. Спирам с песните, че се мръкна.

# 613
Здравейте момичета, за съжаление не ми остава време да ви чета и да се разписвам. Благодаря на Съни  за смс-а  Hug Hug Hug. Сара е добре, растем по малко, вече е 5,600 и 59 см, постоянно ходим на рехабилитация и вкъщи продължаваме. За наша радост детето се развива по-добре от очакваното. Бяхме на невролог и ни каза, че ще сме с много лека форма на ДЦП (предишната й прогноза беше, че Сара ще е изцяло парализирана) и сега съм по-спокойна и щастлива. Има неща, които още не правим, но се надявам скоро да започне!!! Все още се кърмим, но вече се захранихме с зеленчуково пюре и каши и скоро почваме с плодовете и месото!!! И така със Саричка постоянно пътуваме към София, общо взето живот на колела Simple Smile))!!!

Пожелавам ви да са здрави дечицата ви и много да ви слушкат!!! Hug Hug Hug

# 614
  • Пловдив
Съни, да съм в час със събитията  Mr. Green  hahaha
Качих две снимчици,ама не са много читави,че са от телефона  Mr. Green
Цеца,благодаря за разяснението  Mr. Green
Изложихме се с тва клюкарстване,ама то си е нормално,все пак само жени тук сме се събрали  Mr. Green
П.П И мен скоро искаха да ме изгонят от една група от Фейсбук  Mr. Green Изказах мнение,че трябва да се пише на кирилица и бях личувана  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт