Мартенички бели и червени вързваме на октомврийчета засмени.

• 31 133
  • 705
  •   1
Отговори
# 615
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте, момичета, пописали сте и днес.. и малко екшън е имало , но в рамките на нормалното  Mr. Green Няма да ми остане време за немврийките, но ще ги имам в предвид като ми доскучее няяякой ден  Mr. Green След малко ще ходя да взимам сестра ми от гарата(не знам какъв е повода за гостуването й), после ММ се прибира , а сутринта идва и майка ми - тя ще си прави татус и после е на някакъв танцов фестивал, та мисля да се възползвам от присъствието й утре вечер и да се метна за 2-3 часа на парти  Party Та план графика ми е пълен и ще видим кога ще се добера до комп. Днес се опитах да направя разходка , но Ая отново ревна в количката.  Thinking Та като я взех на ръце обърнах посоката и се прибрах. Забелязвам обаче, че като я разхождам със столчето за кола й е много интересно и кротува. От кога мислите да качвате бебетата на полулегнало в количките? Аз май скоро ще го направя , че то не е разходка това да буташ количка и да носиш дете  ooooh!          
Мела, честито зъбче на Емил  tooth
Флучия - линия негра си имам , по-светла е от бременността, но на моя цвят си изглежда тъмничка, ще видим до кога. Косопада ми е в разгара си. Не намалява. С нетърпение чакам деня , в който няма да запуша канала на банята след къпане  Crazy
Лусин, браво на Леда, че има подобряване, дано утре да е "пушка" Wink А относно мъжете и жените - много съм съгласна с теб. Бях същата само с момчета се движех, но от няколко години нещата се обръщат. Много ми е забавно с момичетата, а и не съм конфликтна личност. Предпочитам да съм сама, но не и в конфликта и така комуникацията се получава добре  Mr. Green
Абе това кисело мляко ХАРМОНИКА го намерих, но в него момент говорех с ММ, който ми каза, че ще ми носи домашно кисело мляко и отказах да купувам сега. Иначе цената му е доооста височка според мен, но със сигурност ще си купя поне една кофичка да открия причината  Laughing Боза не намерих  Thinking
Спокойна нощ , момичета и прекрасен слънчев уикенд изпълнен с мнооого усмивки   Nature Sunny
Съни, "Октомврийските слънца ще огреят скоро пролетта" Simple Smile "Октомврийските слънца очакват с нетърпение идването на пролетта" "Пролетните птички чуруликат сладко на октомврийските душички"..това последното не знам от къде го измислих Simple Smile

# 616
Клеопатра,радвам се,че се разписа!!! отдавна ви мисля със Саричка как сте.новините са супер добри,продължавайте все с такива новини да се отчиташ   bouquet

# 617
  • Пловдив
Марси,при нас се появи същия проблем с количката  Peace Две разходки на ръце се носихме  ooooh! Аз вече сложих летния кош и за сега пложението е екстра -  оглежда се,интересно му е, определено му харесва Peace Нашия кош е почти легнал,мисля 45градуса се води  newsm78  Айде, да си покупонясваш утре  Hug

# 618
  • София
Мимичета, ето ви инфо от първа ръка Joy Отдавна съм във форума и знам, че отчетна без караници май няма, но понеже нещата се развиват паралелно и във фейса ви е трудно да хванете врътката Mr. Green
Забременяваме, правим група във фейса, уж затворена, известно време след това се установява, че от 100 и кусур членове, активно пишат 30-40. Останалите никой не ги знае какви са, що са, къде са, поедма се кампания, всеки да се запише и представи, пък тези които не го направят да бъдат изтрити, явно не ги интересува, пък сами знаете, че там се споделят по-лични неща и снимки има. Първата мама, на която аз лично се извиних беше изтрита по погрешка.
В един момент обаче разни хора решават, че могат да изнасят лична информация от Фейсбиук във форума, опитват се и да засягат на тънката жичка, защото съпругът на въпросната майка, която триеше, замина да работи и на нея й беше незкрайно тъжно и трудно, подло проявление бих казала, и то защото е изтрита нейна позната. Направи й се забележка на тази дама, че изнасянето налични имена във форума не е особено удачно и нощес, в малките часове създателката на групата във фейса е преценила, че тази група е нейна собственост, че ще премахне членове, които са събирли и поствали информация, съвети и опит от самото начало, само по лично усмотрение, въз основа налична симпатия и ще оставя хора само ако са в листата с приятелите й. За съжаление почна от едната мацка, с която поддържаме темите, а тя пък е душа човек, и при все, че беше сама цяла зима с децата, защото и нейния мъж работи в дру град, нито веднъж не пропусна да включи анкета, да пусне нова тема, да впише нова мама или да украси поста.
Обидно й стана, да и не ми е никак странно.
С проблема с новите мами вече сте в течение, не сме им били отговаряли, може и да е пропуснато, сори, ама е нормално като се познаваме и си пишем от отдавна някои неща да са с преоритет. Пък засегнатите новорегистрирани го подкараха на лични нападки и ето ви мелето.
Ами това е в общи линии, ако имате въпроси на разположение съм  Mr. Green А и ще събирам по 50ст входна такса на вратата на балкона за сеира hahaha

Пърдон, че е извън темата, ама Клеопатра, аз също се радвам на твойте постове, следя за Сара от самото начало и много й се радвам, много прекрасни неща ви желая Peace

# 619
  • Варна
Днес се включвам в късните часове, а май предимно сутрин ми оставаше време, но пък ще пожелая на всички недоспали мами като мен да се наспим тази вечер.  Hug Аз след малко си лягам.  Mr. Green Пък може и да сънуваме, че сме на кръчмичка. Марс , хареса ми идеята. Пък било и на сън.  Joy Впрочем и при нас така май се случи, че уж веднъж инцидентно, после се повтори и май става ритуал, като му дремне малко в количката и да иска да се носим. Ти видя де, какво ти се обяснявам.  Laughing Аз смятам, ако още веднъж ни застигне подобна участ да излизаме със столчето за колата(да пробваме как ще е), докато дойде време за летния вариант. Пък като се стопли ще реша кое е по-удачно и удобно...  newsm78
Тони, ама истинско свекървище си имаш и ти....  ooooh! Дано все по-малко се меси, че то така на всяка манджа мерудия...  #2gunfire Хубаво е, че мъжът ти те подкрепя.  Peace
Мела честито ви зъбче и скорошно оздравяване.  Hug
Моята линеа негра изчезна, но пък и аз нямах кой знае каква.. коликите ни уж изчезнаха и те... косата и тя по тоя път трънала да изчезва...  Thinking Май след днешната баня косопада беше по-лек, не се запуши канала, но пък не смея да се зарадвам.  Praynig
Клеопатра радвам се, че се разписа и ни зарадва с добри новини. Дано все по-често имаш такива поводи!  Hug
Зелда къде води Стела на гастро и как мина прегледа? Може и на лични, ако не те притеснявам, да не спамим много. Аз днес вече в чудо се видях... Рядко, зелено, слузесто, последните 3 памперса си беше жива вода, но по-зелена от тревата навън...  Shocked  Cry  А който ме знае диета спазвам, да не говорим, че от снощи до 15ч. днес само ориз съм яла, а състоянието все по-зле ставаше... Чак заподозрях ориза.. Дали е възможно?
Та по горе спомената дискусия е пропускам, че виждате ме на какъв хал сме...  ooooh!
Сега да кача две-три снимки и в юрганово.  Mr. Green

# 620
  • Sofia
Ахилеа Много се радвам, че Хриско вече спи по-спокойно.  Hug  Hug Hug

Елита welcome Реално и аз съм ноемврийка, терминът ми беше 04.11.2011

Флучия аз също все още имам Линеа Негра. Поизбледняла е доста, но я има. АГ каза, че до 9м. може да стои след раждането.

За коликите вече не давам никакви капки .

Косата ми не съм я усетила да капе, но виждам две оголващи се петна отпред, от двете страни на бретона. Cry И сега се чудя какво да правя, за да не оплешивея.  Embarassed Embarassed Embarassed

varol Браво на вас! Поздравления за близнаците. Hug Лека бременност и здрави бебенца на финала.  Ще чакаме да се похвалиш.  Hug

MagieA Много неприятна ситуация. Дано я забравиш бързо и повече не се случва.  Praynig

Съни Честита ти нова придобивка. Леко и безаварийно шофиране.  Peace

Тони  Shocked Shocked Shocked Sick

Заглавие на новата тема би могло да бъде: "Първа пролет пукна и октомврийчето навънка хукна."

Бързо оздравяване на всички болни дечица Praynig

Цял ден пиша този пост, не мога да довърша по всички въпроси... Ще се включвам пак по-късно...  Praynig

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 23:11 от Smehoranka

# 621
Kleopatra  Hug и аз се радавам, че писа и всичко е наред с вас.

и октомврийките бяха обявени в клюкарщина. /това последното си е така/.

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Обикновено аз съм шутът, ама днес сте много добри  Mr. Green

bubcheto15 , кефиш с тоя пост. Бих предложила помощ, ама само ще се влошат нещата  Mr. Green Дано се оправите и да си се запазите всички. Имаш от мен 50 стинки, как да ти ги пратя  Mr. Green Аз само 2 странички прочетох (да се оправдая)  Mr. Green

Петкова, при Ружа Панчева в Терапията. Ние всъщност отидохме за Ники, тя е гастро но е била и педиатър преди, много е добра според мен. Та прегледа и Стела, но преди 2 месеца бяхме ходили за нея - оглежда всичко - кожата, разпитва. Каза, че слуз и малко кръв понякога в акото е признак за лека алергична реакция, че ще се израсте или ако остане ще премине към дихателната система, кожата. Писах какво препоръча за захранването. Ако решиш ще ти дам телефон, то има и в нета, де. Много плавно и бавно захранване, когато видя, че е готова, през 5-7 дни нова храна. Но ние до вчера, когато беше прегледа, не сме имали кръв в акото  Tired

# 622
  • Куциндрел
Добро утро. Йоан още спи, но така ме е дресирал, че се събудих. Mr. Green
Kleopatra , радвам се, че се включваш с добри новини.
Днес ще купуваме лятна количка. Първо ще измерим багажника на колата с метър, че да може да се събере вътре. Иначе, комбинираната ни количка е супер, само дето заради нея, няма да си купуваме нова кола.
Реших, ще започна с картофено пюре, нали съм модерна. Mr. Green Ако не го хареса, ще мина на друг зеленчук.
Хайде, желая ви хубав ден. По-късно, ако ми дойде музата, ще се включа.
Опс, забравих. Ахилея, ти пробва ли да дадеш на Хриско плодове в онази мрежичка, която прилича на биберон? /сега не ми се рови в нета да я търся/.

# 623
Eхаааа голяма дискусия се е развихрила  hahaha ама то така е като сме се събрали толкова жени на едно место  Mr. Green

Аз си пия кафето на балкона термометъра показва 28 градуса ама защото ни е остъклен и като е напекло това слънце от сутринта голям кеф  Mr. Green

Цеца аз съм от рано захранилите , дадох сок само веднъж или два пъти и се отказах започнах с тиква пюрето от картофи е много гадно , но е по добре от сок  Hug
ох аз да ви се оплача от няколко дена надувам главата на ММ да си купуваме вече кола той си има но моята е много малка и като тръгнем на път с две деца става  ooooh! ужас и сега като , че ли момента е назрял та стискайте палци за имения ми ден да ми купи най после  Crazy

# 624
  • Куциндрел
cvm, стискам палци да си купите скоро хубаво возило.

# 625
Добро Утро и от мен  Whistling
Таз сутрин съм от ранобудните-мерааааак,мерак  Mr. Green ,понеже снощи ме домързя да меся милинки в 20ч. тая сутрин станах да си замеся,и сега втасват-да видим колко съм се справила Praynig
Времето навън е наистина пролет ,супер е !

Цеца ,много се смях с твойте песни снощи,като те четох по никое време.
Ми нека,бъди "модерна" ,естествено,че ще ддеш на детето каквото ти прецениш,ако ще и "старомодна " да си  Whistling

ЦВМ,дано ти купят кола. аз така и не събрах смелост да изкарам шофьорските курсове Stop страхувам се!
Линеа негра и аз имам ,и се вижда доста ясна(не ми е избледняла),косата ми капеШЕ,ама все още помалко си попадва. и ние капки за колики не даваме ,давах 1ви,2ри и мааалко от 3ти месец-Инфакол.

Гледах в албума снимки на срещите на Ая и Даниел,и на Благовест и Боби-ама какви са бонбонести всичките.
Съни ,чакаме снимките на Али и Ава Peace
Лятна количка няма да купуваме,защото нашата я избирахме да е с 3 коша.имаме си летен,и ми е лека със зимния е 8кила (аз много си я харесвам-Хаук Малибу 3в1 черна)

Айде ставам,ще си чакам милинките да втасат (после ЕВЕНТУАЛНО ще се похваля(а може и да се оплача-ще видим) ... хихих  доо после  bouquet

# 626
bubcheto15, внесе ясноте и без да чета форума. Не знам коя е тази мама, ама там от самото начало имаше налагащи се уж много компетентни.  Ако не бяха изнесени лични данни бих казала ма***та му ама не е толкова лесно.

А относно неудобните въпроси на децата аз вече се сблъсках с такива, зададени от баткото и общо взето съм се стремяла да отговарям откровено, без буболечки и тревички, като разбира се подробностите ги оставям да си ги открие сам Wink

# 627
  • Куциндрел
Блекче, те песните бяха най-различни. Като не знам целият текс, си измислям. Това дете от мен няма една цяла песен да научи. Да почерпиш после с милинки. Mr. Green

# 628
  • София
Привет,
На някои момичета тук им се сбъдват моите мечти.
Варол, аз от тригодишна си мечтая за близнаци. Голяма слабост са ми, даже дипломната ми работа е на тема близнаци. Пожелавам ви много да сте здрави и леко да минават следващите месеци, и много сили, че няма да е лесно.
Съни, честита кола. Пежото ми е любима марка, аз обаче съм от тези, дето ги возят. Сега с детето разбрах, че е голямо предимство да имаш книжка. Не зависиш от никой да те кара където трябва. Затова започнах да се замислам да карам курсове, ама съм много страхлива.
Момичета, как се справяте с домакинстването, защото аз - никак. Това дете за повече от 10 мин не ме оставя да правя каквото и да е. Почти не спи през деня, иска някой все да е до него.
Хубаво е, че най- после е слънчево и топло.
Стискам палци болните да се излекуват вече.
Приятен ден

# 629
  • Sofia
Добро утро и от мен! Ние сме будни от 05:50.  Tired

Малката нещо е много нервна и не иска да суче, а гърдите ми пълни, вече ме понаболяват. Ама все се надявам да хапне и не смея да се изцедя.  newsm78 От сутринта само шоу.  #Crazy ръмжи, скимти, плаче и ака много рядко, леко пенесто... Ще поизчакам да видя дали е било само еднократна картина с аки до ушите. Стискайте палци да е добре и да е от супата и салатата от зеле, която ядох снощи.  Praynig

Марси аз малката я слагам да сяда на 45 градуса - педиатърката ми каза, че трябва да го правя задължително, за да й е по-лесно да свикне да седи - да ставало постепенно, а и да си зяпа детето, че вече всичко е много интерсно. Mr. Green Специално на количката имам 4 нива - слагам я на второто, което си е почти легнало. Третото пък е почти седнало и още не смея. Мисля да изчакам да стане на 5м. и половина и тогава да я слагам по малко в по-седналото. Дали разбра нещо от това, което написах?!  newsm78

Цеца И аз непрекъснато си измислям текстове на песни, ама откривам какъв поет мога да бъда.  Mr. Green

От ноемврийския форум ме посъветваха да се запиша в октомврийския още, когато разбрах, че съм бременна. И така се озовах тук с термин 04.11.2011 г. Сега съм благодарна за това, че не дочаках да ме изтрият, защото доста време ми беше необходимо да започна да пиша и не бях особено активен потребител.  Blush

Пенка Узунова И аз никак не се справям с домакинството. ММ много ми помага и ме разбира, че няма как.  Hug

Мела Честито зъбче на Емил. Всички да са белички и здравички.  tooth Grinning

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 10:14 от Smehoranka

Общи условия

Активация на акаунт