Май ще сме си предимно на млекцето на мама дъъъълго време, не че не искам, но се чудя как ще се захранваме... 

да давам каша с плод или пюре.
Момичетаааа,милинките ми не станахааа .само на "вид" без да разчупвам стават.малко на вкус,но не бухнаха никак-станаха сбити,а чаках да втасааааат 1ч и 30мин

Споко, този път ще зарадваш кварталните кучета, но други ще станат. Аз несъм месила от няоклко месеца, ама то остава ли време. Сутрин докато оправя единия, другия и то станало време за обед
все гледам нещо лесно и бързо да спретна. Само дето на няколко пъти съм им правила палачинки. Та се една дума и аз едвам насмогвам с домакинството. Всичко правя на парче - днес ще мина с мопа в едната стая, утре в другата. ... и то станало пак да се чисти в първата
Добре че мъжът ми не се маниак на тема супер чистота, че тогава парцалът и гъбата щяха да са му зачислени. А и сега като започнем да излизаме съвсем няма да успявам. 
Не че в една къща няма какво да се прави, но определено мисля този момент да го използвам само за разпускане.
Тъй де! " И аз съм хора."
Подстригах се.Правя си подхранващи маски и за косопад. Последните 2 седмици нещата се подобриха. Доволна съм че все още имам коса на главата си.
)Вече за трети път го пращам така и той все нови неща ми носи. Гледам само да отговарят на месеците. Всяка изяжда по едно цяло бурканче с пюре на обед и млечна каша в 18.00. През останалото време караме на АМ. От 1 месец нямам кърма, което малко затруднява нощното хранене, защото трябва да се събуждам и да топля вода и т.н. знаете как е, а ти се спи... Все още ядат в 12 ч. и после в 3 и 6. Едната пропуска едно от тия хранения, но сама си решава кое от тях. Луда работа. Да си призная гледат се по-лесно отколкото очаквах. Трудна за гледане е каката, но там се включват на помощ баща и и баба и. Дребните си ги гледам сама и ми е много по-лесно токолкото навремето с кака им. Нямат нужда от подканяне за храната нито пък ги приспивам. Просто ги слагам една до друга в затъмнена стая и си излизам. Пу пу да не им е уроки
Голям кеф ви казвам до 10 вечерта съм приключила с всички ангажименти (чистене, миене, подреждане) и до 12 се отдавам на заслужен мързел!!!
дано не ми се разсърдите, ама като не излизам много и няма с кой да споделя.

) или просто почивам.
Ще взема и аз да пробвам тази каша на Хумана елда с ябълка. Пробвах само елда с круша и малкия не я хареса, но щом казваш, че с ябълка е по-хубава, може да я пробвам.

Аз такива смели мечти не мога да имам. 
Ако така почна да излизам постоянно, май ще стане кожа и кости. 
Явно шезлонга остава в историята.
Разписвай се по-често! 
Доволна съм
Преди това бяхме на разходка покрай нас из квартала за малко и аз отдавна съм го забелязала, но сега се потвърди за пореден път- когато излизаме на разходка и се увеличава апетитът и днес бе6е така. На обед изяде едно малко буркан4е от 125 грама домашно пюре от картофи, морков, пащрнак и към него добавени малко броколи с ориз и си дояде със 140 милилитра АМ и по-малко от 3 часа след това почна да реве, че е гладна и изяде 20 малки лъжички (от тези с които я храня, на Дисни за над 6 месеца и изпи 100 милилитра АМ). Да видим сега кога ще огладнее

Има ли някакви трикове за по-правилно слагане?

Разписвай се по-често! 
Доволна съм
Преди това бяхме на разходка покрай нас из квартала за малко и аз отдавна съм го забелязала, но сега се потвърди за пореден път- когато излизаме на разходка и се увеличава апетитът и днес бе6е така. На обед изяде едно малко буркан4е от 125 грама домашно пюре от картофи, морков, пащрнак и към него добавени малко броколи с ориз и си дояде със 140 милилитра АМ и по-малко от 3 часа след това почна да реве, че е гладна и изяде 20 малки лъжички (от тези с които я храня, на Дисни за над 6 месеца и изпи 100 милилитра АМ). Да видим сега кога ще огладнее

Има ли някакви трикове за по-правилно слагане?

дано да ме разбереш и след това плавно започваш да го залепваш нагоре. Може да е пишкала повечко но то като не влиза хубаво в колектора и не се пълни. Не се притеснявай и аз имах доста опити докато се науча