Мартенички бели и червени вързваме на октомврийчета засмени.

• 31 137
  • 705
  •   1
Отговори
# 630
  • Куциндрел
Аз днес съм като радиостанция в темата, всяко 2-ро мнение е мое.
Смехоранке, стискам палци да е от храната ти и бебка скоро да се успокои.

За 45-те градуса, ние от 4-ти месец го слагаме така. Чакам още месец и ще го слагаме да седи. Той сега се напъва да се надига и иска да стои седнал, ама няямаа.
Хайде, обещавам поне до следобед да не пиша.

# 631
Smehoranka, неискам да те плаша, но Леда с точно такива симптоми започна да се разболява. Ръмжеше като суче и акаше рядичко. Сополите и кашлицата се появиха след 3 дни. По-добре не чакай ами отиди навреме да я прегледат. Не е казано, че и при вас ще стане така, но за всеки случай.
Ceca, пиши бе, пиши! А ти защо не си сложиш лентичка в подписа? На мен тези лентички са ми много удобни да се ориентирам, на кой колко му е голямо бебчето и тн.
По късно сме при ЛЛ, стискайте палци!

# 632
Милинките станаха....поне на вид,още са горещи-ще видим след малко на вкус как са  newsm78

# 633
BLackKisSs™ дано милинките са станали хубави, аз обожавам тестени неща, то сигурно и за това не мога да сваля килата от бременността  Laughing
cvm стискам палци за колата, и аз като теб си мечтая за нова, но скоро няма да ме огрее, ще си карам старото ренде с 2 врати, дето е набор '93 поне докато се върна на работа, че с това майчинство нямаме излишни пари за кола в момента.
Пенка Узунова с домакинството и аз не се справям особено много, добре че ММ обича да готви и вечер като се прибере той се грижи за това, а иначе чистенето го оставям за събота и неделя.
marsssika на мен ортопеда ми каза от 5ти месец че  мога малката да я оставям да сяда по ма 1-2 минутки, та предполагам че от тогава може и да стои в 45-градусово положение. Нашата количка на зимния кош няма такава позиция, а летния не сме го сложили все още, вижда ми се студено, но Април месец мисля да сме с него.
Честита месечинка на всички мъничета родени на днешния ден   bouquet

# 634
  • Sofia
Здравейте, мамета!
Ех, че хубаво времееее...  Laughing Ще се радваме днес и идните дни, колко хубаво го дават за събота и неделя...  Laughing  Laughing

Бубчето, добре си ни разяснила, няма какво да се бутаме при вас всички да клюкаме. То любопитството си е голяма работа! Пожелавам ви и аз да се оправите и да няма вече такива раздори!  newsm10

Клеопатра
, искрено се радвам за хубавите новини и дай Боже още по-хубави и неочаквано добри да ни донесеш!  Praynig  Praynig  Praynig

Свм, дано да ти се усмихне щастието и да смениш колата!  Laughing

Пенка Узунова, и аз не се справям много много с домакинството. Да похваля и моя мъж, че страшно много ми помага. Готвенето съм го забравила, с изключение на моментите, когато готвя за Софи, т.е. когато не е на ясла. Чистенето е когато мога, не се вманиячавам, но днес например ми беше дошла музата и изпрах дивана и килима, та сега ме боли кръста. Ей, много работа свърших днес.  Mr. Green

Лусин, да донесете добри новини от лекаря!  Praynig

Зелда, ти с какво мислиш да захраниш? Ох, аз сега не знам какво да правя, ти ми  казваш да избягвам тиквата, а Елиза картофа не го иска, от оризовата каша ме е страх да не се запече, ми то какво остана...  Thinking Май ще сме си предимно на млекцето на мама дъъъълго време, не че не искам, но се чудя как ще се захранваме...  newsm78

Още не съм слагала Елиза на 45 градуса в количката. Иначе в шезлонга е почти такъв наклона.

Приятен ден и приятни разходки на всички!

# 635
Привет, момичета Simple Smile
Големи страсти тук! Радвам се, че все пак запазихме добрия тон помежду си и все така сме полезни и отзивчиви една за друга  Hug
Ние имахме поредната кошмарна нощ, едва гледам вече и съм в пределно лошо настроение..... Довечера заминаваме за Пловдив и много се надявам свекърва ми да ми помогне и поне да се наспя за няколко часа през деня.
За захранването - мисля да взема паричките от погачите на Жорчо и с тях да му накупя другата седмица кашички и пюрета. Нещо сме го закъсали с финансите и като чух за 150-те лева на Ахиела сърцето ми се сви. И лъжички и чинийка си няма малчо. Нямам търпение вече да започнем. В понеделник сме на консултация при педи и ще я попитам тя каква схема ще ме посъветва да следвам.

# 636
  • Пловдив
........Довечера заминаваме за Пловдив и много се надявам свекърва ми да ми помогне и поне да се наспя за няколко часа през деня.

И да не забравиш да се обадиш ако излизате към градската  Wink

# 637
Аз Никито я захраних с картоф. После добавих морков и тиква. Малко ми се беше спекла тук 2-3 дена, ама днес сложих повече тиква в пюрето, та се надявам да се регулира. Иначе й купих каша и мисля да минавам и на следобедно харнене с лъжичка Simple Smile да давам каша с плод или пюре.
Най-после си купих домакинско кантарче и днес засякох колко изяде - 120 гр пюре. Само не се сетих да засичам отделните продукти в какво отношение са. А резултатът след вчерашния преглед е +800 гр и +3 см за един месец.

# 638
 smile3518 Момичетаааа,милинките ми не  станахааа .само на "вид" без да разчупвам стават.малко на вкус,но не бухнаха никак-станаха сбити,а чаках да втасааааат 1ч и 30мин  newsm45 newsm11

# 639
smile3518 Момичетаааа,милинките ми не  станахааа .само на "вид" без да разчупвам стават.малко на вкус,но не бухнаха никак-станаха сбити,а чаках да втасааааат 1ч и 30мин  newsm45 newsm11

Спокойно, и на най-добрите се случва - ама да не са ти превтасали  newsm78 Споко, този път ще зарадваш кварталните кучета, но други ще станат. Аз несъм месила от няоклко месеца, ама то остава ли време. Сутрин докато оправя единия, другия и то станало време за обед Simple Smile все гледам нещо лесно и бързо да спретна. Само дето на няколко пъти съм им правила палачинки. Та се една дума и аз едвам насмогвам с домакинството. Всичко правя на парче - днес ще мина с мопа в едната стая, утре в другата. ... и то станало пак да се чисти в първата Simple Smile Добре че мъжът ми не се маниак на тема супер чистота, че тогава парцалът и гъбата щяха да са му зачислени. А и сега като започнем да излизаме съвсем няма да успявам.

# 640
Здравейте, мами. Да знаете само как се зарадвах като влязох тук и видях така познатите ми имена пак да споделят радости и неволи.  Grinning
Пуснах Ванеса да си поиграе в двора на слънчице, а ММ сам изяви желание да изкара дребните на разходка и аз се видях с толкова свободно време, че чак се зачудих какво да правя.  Joy  Не че в една къща няма какво да се прави, но определено мисля този момент да го използвам само за разпускане.  Whistling Тъй де! " И аз съм хора."
Оплаквате се от косопад..... при мен положението беше направо трагично. Цялата къща зарината в косми. Всеки ден пусках прахосмукачка и през деня съм само с вързана коса, но това много не помагаше. Дребните редовно имаха мои косми преплетени в юмручетата (които лапаха)  Sick Подстригах се.Правя си  подхранващи маски и за косопад. Последните 2 седмици нещата се подобриха. Доволна съм че все още имам коса на главата си.
 Захранване? Ох,   какво захранване  Confused Просто  един ден пратих ММ в магазина със списък в който пише: 14 зеленчукови пюрета на Ганчев, 3 млечни каши 2 кутии АМ. Той купил каквото  харесал, донесе пълните торби и  почнах наред да топля и давам. До сега не съм попаднала на нещо което не ядат ( слава богу  Praynig )Вече за трети път го пращам така и той все нови неща ми носи. Гледам само да отговарят на месеците. Всяка изяжда по едно  цяло бурканче с пюре  на обед и млечна каша в 18.00. През останалото време караме на АМ. От 1 месец нямам кърма, което малко затруднява нощното хранене, защото трябва да се събуждам и да топля вода и т.н. знаете как е, а ти се спи... Все още ядат в 12 ч. и после в 3 и 6. Едната пропуска едно от тия хранения, но сама си решава кое от тях. Луда работа. Да си призная гледат се по-лесно отколкото очаквах. Трудна за гледане е каката, но там се включват на помощ баща и и баба и. Дребните си ги гледам сама и  ми е много по-лесно токолкото навремето с кака им. Нямат нужда от подканяне за храната нито пък ги приспивам. Просто ги  слагам една до друга  в затъмнена стая и си излизам. Пу пу да не им е уроки  Crazy Голям кеф ви казвам до 10 вечерта съм приключила с всички ангажименти (чистене, миене, подреждане) и до 12 се отдавам на заслужен мързел!!!
 Много дълъг пост май се получи   newsm78 дано не ми се разсърдите, ама като не излизам много и няма с кой да споделя.
 Сега отивам да разгледам и албума със снимките да видя вече порасналите бебоци.  Heart Eyes

# 641
MadamX, много положително се заредих от поста ти  Hug
Така е както си написал, и аз съм човек и оставям другата работа и се гътвам до малката на следобедния й сън.
Георги постоянно трябваше да е навън, за да спи. При което аз нямах почивка. През нощта се будеше по 100 пъти ... а сега е по-различно. Тя си спинка, аз си посвършвам нещо или ви наглеждам (днес направо ми отпусна голям бонус Simple Smile ) или просто почивам.

# 642
Мела, вчера забравих да честитя зъбчето.   bouquet Ще взема и аз да пробвам тази каша на Хумана елда с ябълка. Пробвах само елда с круша и малкия не я хареса, но щом казваш, че с ябълка е по-хубава, може да я пробвам.  Rolling Eyes

Тони, дано всичко с изследванията днес да е наред, че много нерви ти се събраха.

Зелда, наистина ме обиди с това, че кажи-речи си ме нарече тъпа заради глупавите ми размишления. Можеше просто да кажеш, че не съм права и да изложиш своята теза. Но и аз не съм по извиненията и т.н. Много хубаво стана между другото, че се случи така, че един вид ме изкара от дълбоката инерция ,в която бях потънала.  Laughing Та днес излязох на мръсен софийски въздух вместо да следя и да пиша...   Sunglasses Laughing Иначе не съм толкоз тънкообидна, но ти набара една чувствителна струна в мен.  Laughing Много мразя да ме мислят, да изглеждам и да ми казват, че съм тъпа. Да ми кажат, че съм грозна, луда и т.н. не ми дреме ама да ми кажат, че съм тъпа много се обиждам. Правих си и тест за интелигентност на времето - 146 или 148 точки бях изкарала. Е верно не са 160, а сестра ми изкара 152 ,но пак не съм толкоз тъпа, за колкото ме мислят повечето хора. А и заради русата коса някои съвсем ме заклеймяват и много се дразня. И в училище бях отличничка, при това без да зубкам ами пак по пътя на логиката кажи-речи сама се сещах какво да доразвия от един малък абзац научено по темата. Учех за 3 (само най-важното), ставах за 4 (не съм държала да блестя), говорех за 5 (с разни локуми от мен), пишеха ми 6 (не знам защо така преценяваха учителите).  Laughing Мен ученето просто никога не ме е влечало, добре че що-годе мога да разсъждавам. Та както и да е.  Laughing
Иначе и аз вече си имам едно наум да не споделям странните си теории, в които може да няма и грам истина.

Клеопатра, радвам се че се разписа и че Сара се развива по-добре от очакваното.  newsm10

Марсика, аз слагам Християн на полу седнало положение, а следващото е съвсем седнало и скоро ще го пробвам.

Цеца, сещам се за каква мрежичка пишеш, но ми се струва, че тя е по-скоро нещо като сокоизтисквачка или греша?! В смисъл, че май само сока ще може да изкара от мрежичката. То ако има пресни плодове, не ми е проблем. Ще стържа или ще мачкам, но в момента само банани и ябълки има.  Rolling Eyes

cvm, дано и твоя мъж те зарадва с кола.  newsm10 Аз такива смели мечти не мога да имам.  Laughing Пък и не ми трябва кола.

Блеккис, важното е как са на вкус милинките. Не е толкова страшно, че не са много бухнали - пак може да са вкусни.  bowuu

СМуси, можеш да вземеш каши Бейбилав от ДМ. АЗ взех на Хриско 2 безмлечни. И двете са с много хубаво съдържание - само брашно, без захар, без други допълнения. Аз обаче слагам плодово пюре.

Та така аз днес се разходих, хубаво беше, но целия режим на бебока за пореден път много се обърка. Заради разходката огладня с час по-късно от предвиденото и не знам как ще му натъмъня всичките хранения, май някое ще се пропуска, че до сега се падаше последното към 11-12, а няма да стоя до 1-2.  Tired Ако така почна да излизам постоянно, май ще стане кожа и кости.  Whistling

Обаче днес ми донесоха и столчето. Тъкмо навреме. Докато сляза да го взема и се върна, Християн хубаво олизал и олигавил пода, че дори могъл и да се обърне така, че шезлонга да го захлупи.  Shocked Определено този шезлонг вече не е за него и ще слагам на столчето вместо на шезлонга. Даже ще кача и снимки във фейсбук, но не на стола - още не съм го сглобила (а и сигурно мъжа ми ще я свърши тая работа). Снимах вчера Християн как не само сяда, ами направо се мъчи да се изправя, както е на шезлонга и как се върти на всички страни и хубаво си пипа по пода. Като показах снимките на мъжа ми каза, че нямало да повярва, ако не съм снимала. Но не очаквах толкова скоро да се преобърне със шезлонга и да олиже хубаво пода.  Whistling Явно шезлонга остава в историята.
Реших плодовете да ги давам в кашата, така ги пробутвам. Много съм доволна от кашата на Дм, която дадох вчера на Християн - просо, безмлечна. Правих я с неговото мляко. Дават я, че няма глутен, а най-хубавото е, че не запича, а дори леко разхлабва.
Мисля вече да му давам и по малко сок, но се чудя къде да го включа.
Друго, друго, мисля да взема лятна количка, че тази е с големи колела от едната страна и с голям зор ги качвам по стълбите. Ами общо взето това е от мен засега.

# 643
Здравейте, момичета!

МадамХ
- радвам се, че така положително звучи постът ти Hug Hug HugРазписвай се по-често! Hug
Аз днес въведох кашата. Преди малко на следобедното хранене и разбърках една супена лъжица мле1на оризова каша на Нестле с плодово пюре от круши и ябълки. Много и хареса  chef Доволна съм Grinning Преди това бяхме на разходка покрай нас из квартала за малко и аз отдавна съм го забелязала, но сега се потвърди за пореден път- когато излизаме на разходка и се увеличава апетитът и днес бе6е така. На обед изяде едно малко буркан4е от 125 грама домашно пюре от картофи, морков, пащрнак и към него добавени малко броколи с ориз и си дояде със 140 милилитра АМ и по-малко от 3 часа след това почна да реве, че е гладна и изяде 20 малки лъжички (от тези с които я храня, на Дисни за над 6 месеца и изпи 100 милилитра АМ). Да видим сега кога ще огладнее ooooh! ooooh! ooooh!
Неуспехите ни с пробата за урина продължават, сутринта ММ занесе една проба след като аз и измих дупето преди да сложа колектора , тя яде, държах го не знам колко време и в лабораторията му казали, че коли4еството е много малко и не го взели, защото малкото количество можело да даде гре6ен резултат. ММ като се прибра пробвах още веднъж, сложих и нов колектор, стоя с него един час и половина и пак бе6е пи6кала малко. Въобще не сме го носили, няма смисъл пак да ни връщат, отложихме нещата за понеделник. Мисля си в неделя като я изкъпем вечерта да и сложа колектор и с него да спи, че сутрин винаги и е доста напи6кан памерсът. И по закона на всеибшата гадост днес като и махнах колектора мноооого хубаво се бе6е изпи6кала!!! Много се надявам в понеделник всичко да е наред. Стискайте ми палци, моля ви се, че много ми е гадно. Аз ли съм толкова смотана, че една проба не мога да взема като хората? newsm78 newsm78 newsm78Има ли някакви трикове за по-правилно слагане? newsm78 newsm78 newsm78
Това е за сега от мен. По-късно пак ще се включа.    

# 644
  • Някъде там
Здравейте, момичета!

МадамХ
- радвам се, че така положително звучи постът ти Hug Hug HugРазписвай се по-често! Hug
Аз днес въведох кашата. Преди малко на следобедното хранене и разбърках една супена лъжица мле1на оризова каша на Нестле с плодово пюре от круши и ябълки. Много и хареса  chef Доволна съм Grinning Преди това бяхме на разходка покрай нас из квартала за малко и аз отдавна съм го забелязала, но сега се потвърди за пореден път- когато излизаме на разходка и се увеличава апетитът и днес бе6е така. На обед изяде едно малко буркан4е от 125 грама домашно пюре от картофи, морков, пащрнак и към него добавени малко броколи с ориз и си дояде със 140 милилитра АМ и по-малко от 3 часа след това почна да реве, че е гладна и изяде 20 малки лъжички (от тези с които я храня, на Дисни за над 6 месеца и изпи 100 милилитра АМ). Да видим сега кога ще огладнее ooooh! ooooh! ooooh!
Неуспехите ни с пробата за урина продължават, сутринта ММ занесе една проба след като аз и измих дупето преди да сложа колектора , тя яде, държах го не знам колко време и в лабораторията му казали, че коли4еството е много малко и не го взели, защото малкото количество можело да даде гре6ен резултат. ММ като се прибра пробвах още веднъж, сложих и нов колектор, стоя с него един час и половина и пак бе6е пи6кала малко. Въобще не сме го носили, няма смисъл пак да ни връщат, отложихме нещата за понеделник. Мисля си в неделя като я изкъпем вечерта да и сложа колектор и с него да спи, че сутрин винаги и е доста напи6кан памерсът. И по закона на всеибшата гадост днес като и махнах колектора мноооого хубаво се бе6е изпи6кала!!! Много се надявам в понеделник всичко да е наред. Стискайте ми палци, моля ви се, че много ми е гадно. Аз ли съм толкова смотана, че една проба не мога да взема като хората? newsm78 newsm78 newsm78Има ли някакви трикове за по-правилно слагане? newsm78 newsm78 newsm78
Това е за сега от мен. По-късно пак ще се включа.   

Здравей Тони на мен  ми показваха в болницата как да го слагам. Значи първо се залепва долната част там където се отделя как да го кажа дундито от пундито  Grinning дано да ме разбереш и след това плавно започваш да го залепваш нагоре. Може да е пишкала повечко но то като не влиза хубаво в колектора и не се пълни. Не се притеснявай и аз имах доста опити докато се науча  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт