Звездни компромати-133

• 67 837
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Николета не трябва ли да роди към средата на април? Тя май беше в 3тия месец по време на сватбата, а тя се състоя май на 10ти октомври.  newsm78
Ами ако е била тогава сватбата им - минали са 5 пълни календарни месеца, и 3 месеца бременност отпреди това - 8 календарни месеца са това. Значи със сигурност е в деветия месец лунарен, както се броят през бременността, и не е проблем да роди всеки момент.  Peace

# 241
  • До сърцето...
Емилия и Коко отново заедно.

Хубаво е да не се разделят семействата, а да се събират.
Последно, днес ли ражда Николета  newsm78 няма новини в нета  Thinking

# 242
# 243
Секцио ли ще ражда Николета, та се знае датата?
И това е истинският й профил.

# 244
# 245
# 246
  • Варна
joy_r, мерси за снимките. Но каква е тази есен в аватара? Crazy

# 247
Нина Добрев ако това е тя, то никак не ми харесва в ханша, малко като амфора е.

Ужасно много ми харесва тялото й, много е женствена!
Сигурно защото съм с тесен ханш, тип "торба с кокали" и винаги съм харесвала точно този тип фигура като на Нина.
Бих била щастлива да гледам по дефилетата точно такива тела - олицетворение на жественото, отколкото анорексични манекенки.

# 248
  • До морето
Нина Добрев ако това е тя, то никак не ми харесва в ханша, малко като амфора е.

Ужасно много ми харесва тялото й, много е женствена!
Сигурно защото съм с тесен ханш, тип "торба с кокали" и винаги съм харесвала точно този тип фигура като на Нина.
Бих била щастлива да гледам по дефилетата точно такива тела - олицетворение на жественото, отколкото анорексични манекенки.

Точчно тялото на Нина е страхотно. Това са перфектни женски извивки и нямат нищо общо с амфора, просто понеже сме свикнали да гледаме разни Жизелки, дето телата им са като дялани трупчета, та затова се изкривихме и ние.

# 249
 Аз съм с такъв тип фигура /е, и с около 20 см над нормата Grinning/ и ми се е набил момент , в който един тип ми взима мерки за униформа, мери ханш...талия и си мърмори "Много женствено...мнооого женствено" и аз аха да се зарадвам той изтърсва - "Ама в гърдите мноооого слабо, няма ли спонсор за силикон" Grinning

# 250
Това са перфектни женски извивки и нямат нищо общо с амфора...

Класиката не беше ли да има разлика от 20 см между обиколките талията и ханша  newsm78

Днес по една случайност включих "Нова ТВ" и попаднах на ей това недоразумение на гости на Сарачинова и някакво друго плащещо същество ...
Говореха за пластичните интервенции.Тази първата беше горда от себе си,че от 25 годишна си слага ботокс на челото,за да не й се появят мимически бръчки ... ooooh!
Тези двете стават само за ролята на Баба Яга  и не разбирам кой и за какво ги лансира в телевизията...

# 251
Тая първата беше много страшна и честно....какво й харесват мъжете?? За мен беше страшна...Не казвам,че съм красавица, но девойката стресна сериозно и моя мъж Simple Smile

# 252
  • вятър в маслините, вятър над хребета
joy_r, мерси за снимките. Но каква е тази есен в аватара? Crazy
Омръзна ми от зима, а пролетта е още далече, затова така Wink.

просто понеже сме свикнали да гледаме разни Жизелки, дето телата им са като дялани трупчета, та затова се изкривихме и ние.
Въобще не съм съгласна. Тялото на Жизел е абсолютното съвършенство, прекрасни пропорции, и си има всички женствени извивки, нищо, че е слаба Peace

# 253
Джен Анистън...може и да сте го чели... " Jennifer Aniston's $141,037 Beauty Routine"

http://shine.yahoo.com/skin-guide/jennifer-aniston-spills-her-se … in-015700082.html

# 254
Класиката не беше ли да има разлика от 20 см между обиколките талията и ханша  newsm78

20см значи да нямаш талия или ханш, то май едното е вързано с другото  Thinking  Ако се приемат за класически мерки 90- 60- 90, т.е. 30см между талия- ханш. Доста жени имат по 31-32-33см разлика. Но наистина има някаква тенденция за тесни ханшове и широки талии, като противовес на пищните дупета и тънки талийки.

Общи условия

Активация на акаунт