Звездни компромати-133

• 67 837
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Венетка отписала сина си от градината:
http://life.dir.bg/news.php?id=10683222&nt=5
Някой знае ли причината?
Уж много боледувало.  Peace То какво друго се очаква за първа година в детска градина.  Rolling Eyes

Недей, че сега ще се появят майки, чиито деца НЕ боледуват  Laughing

На предната страница дадоха статия с причината:

Венета Райкова нещо се престарава ми се струва, само тя има дете  ooooh!.

И аз мога да кажа, че моето дете в градината изкара само една шарка. Simple Smile Тази година е предучилищна. Големите ми деца също много рядко са боледували в градината.

# 421
  • Има много детски смях.
Е, и аз имам дете, което не боледува, ходейки на градина, но не това е тема на "компроматите", все пак.  Peace

Иначе, истински се надявам, дъщеря ми / която пък, от своя страна, боледува "градински"/ да не попадне на свекърва като въпросната "водеща"  Praynig

# 422
# 423
  • Варна
Не знам за прякора на Антония Петрова, но снощи при Слави чак ми хареса на фона на Аксиния и Златка. Може и да не е първа красавица, но е класи над двете изброени и разни други звездни "дами".

И на мен снощи Антония за първи път взе, че ми хареса. Добре и се поучи скеча, а Златка...то не бяха   чупки, пози, имах чувството, че ще се катурне от тез токчета, на които се беше качила, направо ми беше противна  Close

Хе-хе, точно обратното си помислих.  Laughing Бях много изненадана колко добре се справи Златка, чак се загледах да видя наистина ли е тя. Тоца здраво преиграваше.

# 424
Валери Божинов спечели делото за издръжката на сина му
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1715679670
Честито...чудя се тогава какви са тези изказвания на Алисия Rolling Eyes

# 425
Абе, аз не разбирам много от съдебни  дела, но все пак ми се струва, че това е само първа инстанция, следват обжалвания, привеждане на нови доказателства и т.н. до момента в който детето отиде  първия път в Италия при Валери и се върне:я болно, я потиснао или обидено от нещо или от някого, тя Алисия ще съумее да се защити, и ако Нилото не си затвори устата във фейсбук,ще си  отрови сама животеца.
А, ом адвокатката е толкова любезна да дава сведения от кухнята на делото, нека да спомене всички мотиви за решението на съда, защото ми се струва че това малко дете едва ли ще понесе такива пътувания.

# 426
  • Варна
Нещо се е случило с профила на НиЛо-то във Фейса..

# 427

Да, наистина - няма го. Може да я е сполетяла съдбата на Черната Златка.

# 428
В кой съд се гледа делото Алисия-Божинов? Софийски градски ... ? Искам да проверя нещо.  Peace

# 429

Да, наистина - няма го. Може да я е сполетяла съдбата на Черната Златка.
Каква е тази съдба?

# 430
Изтрили са го сигурно .

# 431
  • София
никой ли не гледа наградите на планета?

# 432
Какво да им гледам ? Неосъществените планове на Галена да сложи танк на сцената, та в компромисен вариант Люси и сложил декор на танк.  hahaha
Само идеи при тея фолк певици.  Simple Smile

# 433
  • София
що бе, готини са Mr. Green гледай как се "емоционира" андреа като си взе наградата? hahaha
песните са ми скучни, ама наградите къртят. къде другаде ще видиш например награда за най - теглен рингтон за телефон Joy или една мацка ( не разбрах коя е) - изскочи с едни навити ламарини  на роклята в стил балканска лейди гага.
емилия е забравила да си сложи полата. ама наистина - отгоре сако, бюстие, а отдолу - гащи. а отзад истинска балерина с пачка и палци танцува - тя пък как се вписва в тая балканска балада хич не чаткам.

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 21:28 от ADENA

# 434

Общи условия

Активация на акаунт