Звездни компромати-133

• 66 323
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
писала съм и по-назад по повод издръжката - тя се определя не само възоснова на доходите, но и на разходите за едно дете. освен това принципа е, че родителят при когото остава детето също му осигурява долу-горе същата сума за живот. не бащата да дължи сума, която да включва всички разходи за него, а майката нищо. много американски филми гледате, тук е България, съвсем различно е.
Няма как да бъде по равно издръжката.
Щом детето оставя при единият родител, той влага повече грижи, емоции, време, за това другият ще компенсира финансово Mr. Green

# 466
Мисля, че Ася от Ихтиман е способна на всичко, за да му върне тъпкано на Божинов!
От това си поведение - само губи! Никак не е приятно да те зарежат заради друга жена, но има и по - достойно поведение.

# 467
Тези дни нали се заговорихме за супермоделите от 80-те и се сетих за Ким Бейсинджър та поразрових и за 59год. изглежда възхитително

в началото на кариерата

страхотно тяло
средата

преди 2 год на премиера с партньора си от култовия филм 9 1/2 седмици

# 468
Аз Алисия я разбирам донякъде, но само донякъде. Може да ме вземете за луда, но при подобно поведение на мъж, от когото имам дете, аз въобще не бих се разправяла относно издръжка. Да взима детето, да му купува каквото иска той, аз пари не бих искала. Как ли пък няма да отгледам сама едно дете, ако баща му се назлъндисва и се скръндзи жестоко. Да дава една минимална заплата, 100 лева или каквото му се откъсне доброволно от сърцето и това е. Не бих искала и лев от тия 2000, ако не са дадени от сърце и по негово собствено желание. Който иска - да вярва. Абсолютно симпатизирам на Алисия и е ясно кой се е издънил, но пари насила не бих взела, дори за детето ми. Единствения случай, в който бих направила изключение, е ако детенцето е с някакъв проблем или хронична болест, изискваща лечение и скъпи лекарства. Тогава ще настоявам до дупка, ако не мога сама да ги покрия. При здраво дете - колкото иска да дава бащата, само да не му слушам глупостите. 

# 469
Да не е тази причината да изчезнае профила на НиЛо-то http://www.nenovinite.com/news.php?action=view&ID=1503  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 470
Голяма глупост - IQ тестове аххахахаха.... Laughing

Майли Сайърс

Дженифер Лав Хюит за Максим април 2012 и в ежедневието си... очевидно има разлика  Wink

пп - поправям се, мерси Adellle

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 12:44 от treisy

# 471
Според вас коя е по- красива- Вихра или Ирина? Rolling Eyes

И двете са ми еднакви лелки.  Laughing
Баба ми е по-красива! Joy

# 472
И двете ги познавам. Е, Владимира доста по-добре, Зоя съм виждала няколко пъти и то в Пловдив. Те имаха снимки с Фери от много отдавна. Не вярвам да има нещо между тях. А да допълня, че тоя Фахрадин винаги ми е бил супер противен и мазен маймун...
Фахрадинчо миналата седмица го видях да броди из Сердика Център като леко невменяем, наистина момчето не изглеждаше ок, на всичкото отгоре се загледах в него, за да съм сигурна, че е той, пък той взе, че тръгна след нас да ни преследва Shocked. Какво му стана на този младеж, толкова лошо ли му се е отразила раздялата с жена му Rolling Eyes?!

# 473
  • София-в сърцата на моите деца
Според вас коя е по- красива- Вихра или Ирина? Rolling Eyes

И двете са ми еднакви лелки.  Laughing
Joy
Най-красив е Иванчо Peace

# 474
  • където ми харесва
Голяма глупост - IQ тестове аххахахаха.... Laughing

Майли Крус

Дженифер Лав Хюит за Максим април 2012 и в ежедневието си... очевидно има разлика  Wink
Само да те поправя за нещо-казва се Майли Сайърс .
Джъстин и Селена
Ванеса Хъджинс 1...
Селена Гомез
Николет Шеридън пак

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 12:16 от Adellle

# 475
Изпуснах почти цяла тема ooooh! Връщам се да чета  bouquet

# 476
Гледам сега снимки от концерта на Пайнер, май само Цветелина Янева ми харесва. Това е много забавно, певицата по- гола от балерината.

# 477
Гледам сега снимки от концерта на Пайнер, май само Цветелина Янева ми харесва. Това е много забавно, певицата по- гола от балерината.

Ееееее глупости жената си има сако  hahaha
Роклята на Цвети Янева от къде ми е позната? Носила ли я е преди?

# 478
И 4орапогащник,и 4орапогащник Mr. Green

Александра Амбросио,в седмия месец. Страхотна е!
 http://bilder.rtl.de/p2/2012-03/8583256/12997961.jpg
http://bilder.rtl.de/p2/2012-03/8583256/12997932.jpg
http://bilder.rtl.de/p2/2012-03/8583256/12997903.jpg

Синът на Том Хенкс,пуснал тази снимка в Туитър с надпис,"аз съм хетеро" http://autoimg.static-fra.de/autoimg/572005/252x159/image.jpg

# 479

Къде ги има качени всички снимки от снощи  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт