Звездни компромати-133

• 66 295
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Голди Хоун е голям купон.  Joy

Ирина Сарачинова не мога да я определя като голяма красавица, но определено ми е симпатична като външност.

Heart EyesМоже с Цесекарчо да бъде по-голям! Peace Wink Mr. Green Mr. Green Laughing Crazy
Честит Празник!
Емка, а бой де!  Hug

# 586
Сега върви за фон повторение на Слави, Глория с дъщеря си, много е красива Глория.

# 587
# 588
Вчера гледах Шарлийз в този филм -много красива жена е.Всякак е красива ...как пък камерата не я улови под някакъв крив ъгъл ,че да изглежда поне малко грозна  Mr. Green

Linette получи своята звезда на "Алеята на славата" .
Съпругът й-Уилям Мейси -също 
Децата им са много сладки. А Ванеса Уилямс е красива както винаги
още   и още и още Линет Бри Рене

# 589
Вчера гледах Шарлийз в този филм -много красива жена е.Всякак е красива ...как пък камерата не я улови под някакъв крив ъгъл ,че да изглежда поне малко грозна  Mr. Green

И аз го гледах вчера. Наистина е страшно красива  Heart Eyes.

Алиша Кийс с бижу на челото.  Laughing

Адел като дете.

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 15:44 от Анонимен

# 590
  • Варна
Вчера гледах Шарлийз в този филм -много красива жена е.Всякак е красива ...как пък камерата не я улови под някакъв крив ъгъл ,че да изглежда поне малко грозна  Mr. Green

И аз го гледах вчера. Наистина е страшно красива  Heart Eyes.

Ето я и грозна. Laughing

Страхотна роля. Респект!

# 591
  • Cyprus, Пловдив
Бони:Десислава е злобна и завижда на Софи  Mr. Green Laughing
http://pikantno.eu/articles/8397

# 592
Вчера гледах Шарлийз в този филм -много красива жена е.Всякак е красива ...как пък камерата не я улови под някакъв крив ъгъл ,че да изглежда поне малко грозна  Mr. Green

Linette получи своята звезда на "Алеята на славата" .
Съпругът й-Уилям Мейси -също 
Децата им са много сладки. А Ванеса Уилямс е красива както винаги
още   и още и още Линет Бри Рене
Не знаех ,че Мейси и е съпруг

# 593
10-те ТОП богаташи според Форбс

1) Carlos Slim(Мексико) -69 milliards
2) Бил Гейтс -61 milliards
3) Warren Buffett- 44 milliards
4) Bernard Arnault, шеф на групата  LVMH,( 41 milliards).Най-богатият европеец за 20 години е построил империята включваща марките Hublot, Givenchy, Céline, Fendi, Tag Heuer, Château d'Yquem, Veuve Cliquot, Hennessy, Sephora, Louis Vuitton...
Останалите :
Amancio Ortega (Испания), собственик на  Zara, 37,5 milliards.
Larry Ellison (Америка) - Oracle, 36 milliards.
Eike Batista (Бразилия), групата EBX, 30 milliards.
Stefan Persson (Швеция), H&M, 26 milliards.
Li Ka-shing, множество фирми в  Hong Kong, 25,5 milliards.
Karl Albrecht (Германия), вериги от супермаркети, 25,4 milliards.

На планетата има 1 226 милиардери.
Я,клюкарки, да разучим кои са ергените и какви места посещават  Mr. Green...като разгледах снимките викам да разучим дали нямат синове  Laughing

MG18 -Женени са от 14 години и имат две дъщери Софи (11) и Джорджия (9).Тя е на 49 ,той ще навърши 62 на 13-ти март.В случаят и двамата са облечени в Бос .
А знаеш ли ,че Фелисити е взела Златен Глобус за ролята си на транссексуален във филма Transamerica като е била номинирана и за Оскар за тази роля през 2005.(аз сега научих)

# 594

Да, грозна е тука!С десетина кила отгоре и толкова кила грим! Но пък тази й роля доказа какъв невероятен талант притежава! Peace

# 595
  • София
благодаря  bouquet
на мен също ми беше интересно да разбера с какви марки са облечени. всъщност единствено за 3 е споменато - цветелина янева  - топшоп, което си евтина марка, живанши втори тоалет и дългата рокля на някаква българска марка beyond  newsm78, с чиято рокля е и преслава и сребърната на галена ( прилича ми на извънземно с нея). и за галена - рокля balmain и такава пола, съчетана със сако зара.

# 596
благодаря  bouquet
на мен също ми беше интересно да разбера с какви марки са облечени. всъщност единствено за 3 е споменато - цветелина янева  - топшоп, което си евтина марка, живанши втори тоалет и дългата рокля на някаква българска марка beyond  newsm78, с чиято рокля е и преслава и сребърната на галена ( прилича ми на извънземно с нея). и за галена - рокля balmain и такава пола, съчетана със сако зара.
Да,за другите намерих това:
"Балет Нова, Магия и голяма част от изпълнителките, както и водещите са облечени изцяло с JUNONA."

# 597
  • София
Бони:Десислава е злобна и завижда на Софи  Mr. Green Laughing
http://pikantno.eu/articles/8397

И Георги Христов скочи на ДесиСлава: Тя е слаба певица!
. Деси Слава си би голям автогол с изказването си: " Толкова много цигани ли има в България!?" Сега ще си сърба попарата  Twisted Evil.

# 598
  • Варна
Наистина беше грозно изказване Sad Макар да й стана неудобно след това, казана дума хвърлен камък. Сега ще изкупва грехове.

# 599
Софка също си е доста злобничка! Помните ли в Пей с мен, как се беше издънила срещу Десислава?
За мен Десислава е по - уникална от ромската перла! Но, по - добре е и за двете повече да пеят, по - малко да говорят!

Общи условия

Активация на акаунт