Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 44

• 54 832
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
  • Под люляка
Привет на всички дами   bouquet
от днес и аз смятам да се присъединя към вас за около 7-14 дена. Ще преценя как се чувствам на седмия ден и ако всичко е Ок ще направя 14 дневно пречистване. Килограми не знам и не желая да се тегля, ще преценям по дрехите Simple Smile или заветните дънки  Sunglasses. Просто аз съм такъв човек колкото по-малко значение отдавам толкова по лесно и някак си като на игра преминава плодуването. Само и аз да попитам какво правим с кафето защото от него не мога да се откажа  Naughty  , пия го чисто, черно без захар и мляко само понякога със щипка канела - до две на ден.
Ще ви пожелая лек и ползотворен ден!

PS Днес съм на ябълки

# 241
Добро утро момичета, аз днес съм - 500 още  newsm44 Много съм доволна и когато почнах захранването свалям повече отколкото на плодове Simple Smile Успех на всички плодуващи.

# 242
  • у дома
Привет на всички и успешна плодова седмица Simple Smile
Аз съм мръднала за цялата минала седмица с -1,300, което е малко застой, но сигурно заради цикъла задържам повече.
Важното е, че се чувствам наистина добре, дори смяната на времето не отразих никак Simple Smile

tanche_to, браво, добри резултати при захранването.
горски букет, успех!

# 243
  • в Tara
здравейте и от мен
аз съм 5 ден на плодове, без много чай, че не обичам Blush
мисля да направя 5+5 захранване, от утре ще захранвам. имам едни 5 кг, които трябва да сваля.
кафе пия сутрин, и аз съм с ниско кръвно. не знам колко съм свалила, ама не се усеща по дрехите да съм мръднала надолу, само корема ми се е свил.
имам прегрешения, кокосов орех и малко сирене с диня Embarassed

# 244
Здравейте, не съм писала отдавна, но си ви чета, от днес започвам 10дни на жито, пак си е един вид глад, мога ли да пиша при вас, имам нужда от компания, а при вас е толкова хубаво HugА иначе успешно захраних, запазих 4 от свалените 6кг, смятам го за успех, сега ми се ще да смъкна още малко, поне още 4 ако сваля ще съм щастлива Laughing

# 245
Здравейте момичета  Hug
Приемате ли нови попълнения  Blush
Започвам с представянето - имам за сваляне 20кг, които от три години си нося  Embarassed всяка година свалям по 10-13 от тях и след това идва зимата и отново си ги събирам. Проблема не е йо-йо ефекта а лакомията ми. Обичам все едни такива нережимни и калорични храни  Crazy
 От три-четири дена съм на някакъв мой си режим-плодове,зеленчуци,малко сирене и малко кис.мляко. Не съм се теглила и не знам дали е имало ефект до сега, но мисля от днес да стартирам вашият режим и ще се претегля, за да мога да отчитам резултати с вас. Не знам само как ще се справя със глада за солено...но предполагам си заслужава.
 Хубав ден желая на всички ви и много "-" днес  Hug

# 246
  • Под люляка
Хубав ден момичета  smile3525
Днес съм на портокали и чай от бял равнец. Вчерашният ден ми мина леко , но вечерта е трудничкоооо. А днес съм такава сънливка, но за това пък физически се чувствам добре , имам енергия  Misc Ghost Пожелавам успех и на другите начинаещи  Simple Smile

# 247
  • у дома
Добре дошли на jedira и poem Simple Smile и успех в начинанията!
Аз днес пак задържам, но не знам защо.
Иначе съм подготвила киви за днес, вчера бях на круши.

# 248
  • Sofia
Здравейте,
аз днес съм качила вчерашните свалени 300 гр, почвам да се ядосвам... На обяд и вечеря ям по 100-150 гр хумус + домати/краставици, междувременно плодове и малко ядки. Утре ми е последният ден от захранването.
След това май ще продължавам по същия начин, ще включа само малко ориз, картофи.
Днес бях на лекар заради кривите изследвания и имам стеатоза на черния дроб и камъни в жлъчката  ooooh!, така че всякакви меса, шоколад  Cry, яйца и козунаци  Cry Cry трябва да ги забравя. Страшен Великден се очертава.  Laughing

# 249
  • у дома
Привет, Шунка.
Предполагам, че това "връщане" може и нещо от периода да е - при мен същата работа, а още се плодувам Simple Smile
Иначе за камъните в жлъчката, не се притеснявай - аз си ги нося от години и внимавам само с пърженото, че то ме убива направо.

# 250
  • Sofia
Пържено по принцип много не ме блазни, но и досега никакви проблеми не съм имала, плюскала съм си на воля. Д-рката като каза за шоколада и веднага си се разхилих мислено, как явно съм си изяла доживотната дажба шоколад - имах периоди с по 1-2 шоколада дневно.  Embarassed

# 251
О, Шунка  Hug това е много неприятно, не може ли поне по едно блокче шоколад или нещо друго?
Аз днес задържам, но съм доволна от резултатите до момента 8 и 3оо някъде, дано да стигна до 70кг. В момента съм 73.700 Simple Smile но резултата е очевиден просто.. След Великден мисля да продължа и аз на жито да видим то как ше ми се отрази..
Хубава вечер  Hug

# 252
здравейте.. имам питане.. : ))) утре мисля да съм на кивии : )) то е с обелка.. т.е може ли 1 кг или 800 грама : ))) Благодаря предварително : ))) Хубава вечер : )))

# 253
  • Sofia
Яж,колкото ти се яде....нискокалорично е,а и добре пречиства червата..Много се вманиячавате в грамажи...

# 254
мерсиии за съвета : )))))))))

Общи условия

Активация на акаунт