Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 44

• 54 832
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Днес за мой голям ужас кантара показа +0,100  Twisted EvilПък хем тренирах... CryНе ме си вярва тая краставица да е предизвикала проблема ?!Днес продължавам на ябълки и чай,нама да смесвам плодовете ,дано раздвижи се кантара ThinkingНадолу  Naughty
Хайде,момичета пишете,имам нужда от подкрепа!

# 361
junia-eli -   Ти защо си решила, че непременно трябва всеки ден да имш минусче? Това да си + 100-200-300  грама понякога е абсолютно нормално..Това не значи, че не сваляш... може да е от 100 неща: задържани течности , нерви, недоспиване, цикъл,,, мнооого са  нещата, изобщо не се тревожи. Е, не е прятно, но е нормално, после пък ще дойде момент , в който ще паднат изведнъж цяло килце, или 7оо грама..споко.. Hug
  Аз девойки , започвам от утре..реших, че ми е време.. все го отлагах, защото много ми става студено...аз по принцип съм ужасно зиморничава, ама и с този режим, направо ...бррр....но го харесвам,защото усещането за пречистване е невероятно... Утре ще се премеря  и ще докладвам..Ще го правя с цел пречистване, не знам колко дни ще изкарам. Аз имам да свалям кг, но не им се тревожа много .. Искам да ги сваля, но някак си... и да не ги сваля, вече не се тръшкам...висока съм 1,60, и може би съм към 65..66?  newsm78, много са за моя ръст, но толкова съм изморена от режими и диети, че не искам дори да говоря за тях...като кажа, че съм на диета и  започвам само за храна да си мисля..затова сега ще казвам, че само ще се пречиствам след зимата... Wink  хайде утре ще намина за да кажа как стартирам..  Hug

# 362
Pinkito - аз не съм решила,ама ми се иска Mr. GreenВсъщност очаквах първите 5-6 дни да имам всеки ден минус,а задържането го очаквах след първата седмица...но как да е,продължавам устремно напред.
Да ви питам това с обложения език кога да го очаквам,за сега нямам такива признаци.Освен това се чувсвам добре,с изключение на факта ,че още много ми се яде - всичко EmbarassedВ смисъл,четох че на доста момичета им е кофти ,имат замайване,главоболие ,а при мен всичко  о`к.Не ме разбирайте погрешно,не че искам да ми е лошо,просто се чудя дали това са задължителни симптоми когато организмът се чисти/тук говоря за лечебния ефект/или всичко е персонално.
Моля,някой с опис в плодуванто да ми отговори.
Иначе,успешен ден!И се надявам момичетата,с които почнахме да се включат днес,за да сверим положението. Grinning

# 363
  • у дома
Pinkito - аз не съм решила,ама ми се иска Mr. GreenВсъщност очаквах първите 5-6 дни да имам всеки ден минус,а задържането го очаквах след първата седмица...но как да е,продължавам устремно напред.
Да ви питам това с обложения език кога да го очаквам,за сега нямам такива признаци.Освен това се чувсвам добре,с изключение на факта ,че още много ми се яде - всичко EmbarassedВ смисъл,четох че на доста момичета им е кофти ,имат замайване,главоболие ,а при мен всичко  о`к.Не ме разбирайте погрешно,не че искам да ми е лошо,просто се чудя дали това са задължителни симптоми когато организмът се чисти/тук говоря за лечебния ефект/или всичко е персонално.
Моля,някой с опис в плодуванто да ми отговори.
Иначе,успешен ден!И се надявам момичетата,с които почнахме да се включат днес,за да сверим положението. Grinning

Привет на всички!
junia-eli, симптомите не са задължителни. Аз нямах нито един от тях, организмът ми понесе изключително добре режима и то за доста дълъг период. Колкото до задържането ти - нормално е. Днес вече почна новолунието, тъй че най-вероятно това е една от причините да задържаш.

# 364
Здравейте Simple Smile днес ми е 5ти ден, засега режима жърви добре, нооо събота и неделя са ми критични винаги  Cry  Все през уикенда развалям режима, който съм започнала .. много ме е яд на себе си
днес ще ям ябълки и портокали

# 365
Здравейте момичета!  Simple Smile На режима съм от понеделник и се чувствам сравнително добре, като изключим вечерите, тогава страшно ми се яде нещо солено, но засега успявам да го преодолея. Иначе за тези дни плодовете, които ям са едни и същи, за обяд около 150гр сушени смокини накиснати от предната вечер във вода, сладички са(много се надявам да нямат добавена захар) и ме засищат, около 17:30 - 18:00 фреш от портокали и малко по-късно 2-3 ябълки, зависи колко съм гладна Simple Smile, чай пия само сутрин и вечер преди лягане и около 1.5-2л вода, мед ям отделно по 1-2 лъжички, когато на моменти изпитам силен глад. Резултата ми за 5 дни е - 4кг, следващите дни очаквам задържане, но се надявам до 10-ия да станат -5-6. Незнам колко дни ще плодувам, но и да са по-малко от 10 съм решила да направя 10дневно захранване.

Junia-eli и аз нямам тези симптоми на чистене, но затова пък страшно ми се преяжда всичко и на моменти изпитвам адски глад  #Crazy

# 366
аз съм по същия начин Ria  вчера едвам се сдържах  ooooh! добре че е меда да спасява положението от време на време

# 367
  • Sofia
Еми, сега събота и неделя си казвай, че ако хапнеш нещо непозволено и мнооого ще си навредиш, поне при мен вършеше работа, все някоя язва си представях или някаква гадория по червата и стомаха.  Simple Smile

junia, трябва да се мериш по едно и също време на деня, с едни и същи дрехи (или съответно без), преди да си яла/пила нищо и след като си ходила до WC (особено по голяма нужда...). И пак - дори електронните кантари имат отклонение 100 гр.
От друга страна това, че приемаш съвсееем малко храна, също е повод да задържаш според мен (съдейки по себе си). Ако приемаш около 800-1000 гр плодове, особено от тези очистващите, те ще обират токсини, разтварят мазнини и т.н. и ще ги изхвърляш в по-голямо количество -> по-бързо ще сваляш. Ако хапваш 100-200 гр, всичко си остава в теб, а и организмът ти ще се научи да си складира и малкото, което му даваш.
Не знам доколко са верни моите разсъждения, но за себе си стигнах до този извод.

# 368
emi хапвай повечко плодове в такива моменти или по-засищащи като банани или малко сушени плодове(но не от захаросаните), при мен върши работа  Peace , по-добре отколкото нещо непозволено.

Шунка и при мен мисълта за разни здравословни проблеми ако прегреша върши работа, особенно ако са минали 4-5 дни от плодуването Simple Smile

# 369
Здравейте! И аз се изгубих 1-2 дена, не можах да пиша, но не прегреших. Не съм се теглила от 2 дена , но усещам лекота, ще се претегля в понеделник сутринта. Днес съм на ябълки, а вечерта ще си хапна малко диня, че събота вечер ми е трудно да устоявам на салатките и всичко останало което приготвям, а динята ме засища. Успешно плодуване през почивните дни!

# 370
Здравейте момичета!Аз започвам от днес и толкова ми се иска да издържа до край.Правила съм режима два пъти ,след като родих първото си детенце преди 7 години и така си възстанових килограмите /отслабнах общо 15 кг/.Но сега една година след второто раждане  ми е много трудно а килцата са много пък и ми откриха една кистичка ,а знам че режима много помага при такива проблеми.

# 371
Ето ме и мен, забравих да се премеря от колко килцазапочвам, но това не ми е толкова важно... Хапнах 1 банан, малко бадеми смлени на пюре,сурови и добавих вътре 1 с,л мед.. това пюренце не съм го изяла цялото,седи в хладилника, и е уникално вкусно...като почна да преритвам и си хапвам по 1 ч,л....  Това е страхотно за имунната система, някои слагат вътре и пресен стрък индрише, но аз нямам .. Ще го ползвам поне докато убия глада.. След малко почвам портокалчетата....

# 372
  • Sofia
Как ги смля на пюре,кисна ли ги преди това във вода,с люспите ли са или белени

# 373
Доли , в магазина, в който пазарувам, има прозрачни контейнри със сурови бадеми, или фъсъци..отдолу е мелачката.. и ти си я пускаш и смилаш колкото искаш,  плащаш на грамаж,колкото си си смляла... с обелките са си. Отдолу излиза направо на пюре. Не знам дали би могло да се смели в домашни условия, в някой блендер .. newsm78  Ако се накиснат  наистина , може би ще е по лесно. Но е много , много вкусо и направо те  тегли, като магнит... комбинацията с мед, има вкус на халва, а ако сложиш и изцеден лимон, пак е много вкусно, а и полезно...ама как да се спреш на 1-2 чаени лъжички ? - направо си е мисията - невъзможна.... Joy

# 374
Добро утро и от мен в този слънчев неделен уикенд.  Simple Smile
Аз се позамотах с писането но идвам да докладвам.
Днес ми е 6 ден, но при пет завършени и аз мога да отчета минус 4 кг, и това ме радва много!
Карам си го почти на киви и с един банан на обяд, плюс чая и водата. леко ми е и хубаво! Надявам се за идният месец по план график със захранването ми се до 25 Май да съм на режим да бутна под 60 и да задържа! Иначе днес показа 61.7 и много му се зарадвах, като се има на предвид че имам проблем с ходенето до WC-то се чудя дали да не си взема малко сушени сини сливи не мога да кажа че ми помагат но се надявам! Лошото е че много ги обичам и като го почна много ми е трудно да се спра, като нищо ще омета едно кило! #Crazy hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт