Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 44

• 54 831
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
  • на североизток
Здравейте на всички!
Присъединявам се към вас с надеждата този път да успея трайно да сваля излишните кг. Днес ми е трети ден на плодове и се чувствам много добре. Свалила съм вече 2кг, но ми остават още доста Mr. Green - от 86(вече 84) трябва да стана поне 60, при ръст 152см.
Не съм за първи път на този режим, многократно съм гладувала още като студентка и смело мога да кажа, че освен свалянето на кг съм се излекувала от хронични гнойни ангини( от които боледувах още от детските си години) и много други на пръв поглед дребни заболявания(симптоми за по-сериозни такива). Проблемът ми е, че след захранването постепенно се увличам и започвам да си хапвам както преди(не толкова в големи количества, колкото прекалявам със сладките изделия Embarassed), освен това двете бременности, които изкарах също допринесоха доста за така добре закръглената ми фигура Mr. Green Но поне резултатите са прекрасни и най-малкото заради тях съм длъжна да се взема в ръце и да стана отново човек.
Затова сега съм решила след захранването да премина към 90дневната диета, която пробвах зимата и си мисля, че мога да я ползвам като начин на хранене, с който да задържа сваленото.

Ще се опитам да се отчитам всеки ден, за да ми давате кураж, особено при захранването Simple Smile
Желая успех на всички, защото знам колко е трудно да не се чувстваш пълноценен и да те пренебрегват, заради външния ти вид!

П.П. първи ден - 2 банана, 2 ябълки(големи)
       втори ден - 4 ябълки
       трети ден - дотук 2 ябълки
Чай в тия жеги не ми се пие, само вода около 1л на ден.

# 406
  • у дома
iv4i_79, успех в плодуването! Ще постигнеш резултати.
Един съвет - увеличи водата, минимум 2 л. на ден. И без банани Simple Smile

# 407
  • Sofia
А моя съвет е да увеличиш и плодовете, 1-2 банана дневно също не вредят

# 408
  • на североизток
Благодаря ви момичета за съветите! Наистина водата ми е малко, днес се опитвах да пия повечко, а за бананите знам, че не трябва да се прекалява, защото съдържат много калий, който ускорява сърдечната дейност.

# 409
  • Sofia
Днес ми беше 7-ми ден на плодуване,горе-долу леко върви,по-различно е от есенното,тогава изкарах 20дена и -10кг.,които си ги възвърнах зимата  Embarassed А и междувременно ми откриха Хашимото,намалена функция на жлезата и сега съм на ниска доза хормон. Тогава ядях повече домати,смокини и нямах проблеми с WC-то,сега от тези вносни плодове не е така,а и главоболието е вече 4-ти ден...Ям всякакви плодове,по няколко фурми,не спазвам да са до 1кг.,че при Хашимото гладуването е противопоказно,пия основно вода,фреш,меда е ограничен до 1-2 ч.л.когато ми пристърже...ще видя докога ще изкарам,макар да ми се иска поне 20дни да издържа....

# 410
Аз съм чай с мед и плодове от 3 дни, колко време според вас е нужно да е захранването в този случай. 1-2 дена? Thinking

# 411
  • Sofia
2 дни

# 412
1-ви ден сурови зеленчуци  (салата) и зеленчукова супа, сварен картоф, 2-ри ден .......... какво?
Няма схеми за двудневно захранване

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 09:43 от ГАЛКА - МАЛКА

# 413
  • на североизток
Съвсем спокойно можеш да ползваш схемата за 5-дневното захранване от първа страница.

# 414
  • София
здравейте,
и аз се включвам към темичката ви. реших да пробвам с едно 3дневно гладуване. чувствам се страхотно! днес дори се събудих в 6.20. Мисля и днес така да продължа и утре ще се захранвам. НАдявам се следващият път и повечко дни да устискам. Нямам кила за сваляне но имам сериозен здравословен проблем с който явно е време да се захвана а не да си го отглеждам:)–

# 415
1-ви ден сурови зеленчуци  (салата) и зеленчукова супа, сварен картоф, 2-ри ден .......... какво?
Няма схеми за двудневно захранване
На втория ден бих добавила: закуска зърнена храна - хляб, овесени ядки, ориз или друго
Обяд - зелен грах - по-твърда храна е, със зехтин
Вечеря - кисело мляко
Това освен зеленчуци, плодове и картоф

# 416
Привет, плодоранки!
Аз приключих с 20 дневното плодуване за сега!
От днес остава да се преборя и с 10 -те захранващи дни и след това ще давам резултати отново, борбата ще е след това да запазим постигнатото както винаги!
Иначе днес кантара беше благосклонен - 58.6 - което да ди призная не съм и го сънувала като резултат и наистина ама почти мечтаната фигура!  Wink Е, със седем кила долу си е нещо!
Така че никакво предаване! И успех на всички с мечтаните резултати!  bouquet

# 417
Браво tndr!  bouquet

# 418
Браво ама да видим, до кога!
Тази сутрин с ужас установих 0,500 нагоре а нищо не е било извън програмата, не може да кача половин кило от два моркова, я! Предполагам че почвам да задържам вода а и се усещам малко по надута, предполагам защото наближава цикъл!  Thinking

# 419
  • Sofia
Мина и 10-ия ден  Hug 

Общи условия

Активация на акаунт