Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 44

• 54 831
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте и от мен! Simple Smile Много ви се радвам, като чета колко сте доволни от плодуването и се чувствате заредени с енергия. И при мен винаги се получава същия ефект. Затова често си правя кратки плодувания. За съжаление от известно време ми се похапва предимно кашкавал и моцарела, а съм леко алергична към млечните продукти. И така след вчерашното неспирно главоболие, което продължава и днес ... е, реших, че ми е време за прочистване. Започвам малко ударно обаче, понеже искам да се задвижат нещата по-бързо през първите 3-5 дни и след това да премина към по-нормалния режим на плодуване. Имам предвид да започна със сокове, вода и чай за няколко дни и след това продължавам с цели плодове. Мисля да изкарам между 10-20 дни плодуване (до сега съм стигала до 10 дни, но ми се струва, че по-дълъг период на ограничения ще ми се отрази по-добре в дългосрочен план... особено ако си изкарам нормално и захранващите дни). И така днес започнах с лимонов сок. В интернет попаднах и на рецепта за сок от лимон и ябълки (по-сладки сортове) и ми се стори интересна идеята. Като пробвам ще споделя. Много ми се искаше да си правя смутита само от плодове, но скоро се преместих и си забравих блендера на старото място. Накрая на седмицата ще ми го донесат, но дотогава ще трябва да импровизирам.

За да си подпомогна допълнително метаболизма ходя да тичам (ниско темпо за 45 мин.)... сега ще е малко по-трудно в началото докато свикна, но след няколко дни няма да ми прави впечатление. На тези от вас, които са близо до басейн/плаж им препоръчвам най-горещо да се възползват, защото има невероятен ефект когато се комбинира с плодуване. Wink Наистина е много важно да се комбинира с някакъв вид активност, дали било енергично ходене, тичане, гимнастка/йога или плуване... някои от вас може да практикуват други спортове. Дори да се чувствате изморени в началото ще си направите голяма услуга, ако все пак отделите 30 мин. Не само, че ще сте по-енергични, а и ще се чувствате по-щастливи... а от това по-хубаво няма на къде. Wink

Много изписах, но ми се искаше да се обясня като за начало.

Хубав ден! Simple Smile

# 451
Здравейте, момичета  bouquetВключвам се във вашата групичка за едно петдневно плодуване...имам нужда да се разтоваря малко. Днес ден първи - леко замайване имам, но мисля, че е нормално.За сега се чувствам много добре - до тук два банана, един чай и половин литър вода. Стартирам от 67.400кг. но съм и в цикъл...ще се отчитам всяка сутрин. Успех на всички Hug

# 452
И аз се присъединявам. Започвам трети ден от плодолечението. Ден бях на фитнес и вечерта съм на  йога. Стискайте палци да издържа до 10-ти ден Simple Smile))

# 453
  • София
И аз се присъединявам. Започвам трети ден от плодолечението. Ден бях на фитнес и вечерта съм на  йога. Стискайте палци да издържа до 10-ти ден Simple Smile))

йогата подкрепям с две ръце, но фитнеса....ти съвсем ще останеш без енергия! според мене не е добре да се спортува активно по време на гладолечение.

# 454
Здравейте момичета. Днес ви "открих" и смятам да ви попрочета и да започна и аз плодолечение.
С колко дни бихте ми препоръчали да започна, тъй като не издържам хич на глад, а още повече че всичко което видя ми се хапва  Embarassed

# 455
  • Sofia
Е ти ако тръгваш с тази настройка, по-добре изобщо не почвай диетата.  Simple Smile

# 456
  • Sofia
bob40_f, започни с 1 ден седмично,изкарай месец,т.е.4 дни...след това направи по  2-3дни и като посвикнеш може да опиташ с 5-7 дневно...Яж плодове,колкото ти се ядат,непременно мед и чайчета..и ще свикнеш,не е труден режима...Успех!

# 457
Е ти ако тръгваш с тази настройка, по-добре изобщо не почвай диетата.  Simple Smile

Казах го, не за да подразня някой, а понеже съм пробвала няколко пъти да спазвам режим, или диета, или начин на ядене ако може така да се нарече. Но никога не съм имала успех. Сега си свалих книгата на Лидия Ковачева и започнах да я чета.

Doli, благодаря за съвета. А след този 1 ден трябва ли да имам захранване, както и пречистване преди него?
Съжалявам, ако въпросите ми са глупави просто не ми отговаряйте и ме подминете

# 458
  • Sofia
Не,но предния ден,както и след плодуване бъди на по-лека храна,постна е за предпочитане

# 459
  • Sofia
bob4o_f, не си ме подразнила, както и не съм искала теб да подразня. Имах предвид, ако настройката ти е, че не можеш да се справяш с глада, то най-вероятно няма и да се справиш. Защо тогава би избрала точно тази диета, а не примерно 90-дневната или някоя друга по-лека, която се основава на баланса м/у храните? Според мен ще ти помогне повече.  Simple Smile

# 460
Шунка, избрах тази "диета" понеже имам хронично заболяване, а като чета това вашето не е само проста диета, а и лечение. Затова колкото и непосилно за мен да звучи, бих искала да се помъча, и ако имам малък и успех това ще е голям стимул за мен.

# 461
  • Sofia
Добре.  Peace
Мисля, че с всеки следващ ден, като виждаш хубавите резултати, ще се надъхваш повече!

# 462
Момичета, здравейте! Присъединявам се и аз. Днес ми е ден №9 от плодолечението. И аз преди не можех да спазвам диети и честно казано съм доста изненадана от себе си. До сега не бях правила плодовото гладуване и бях решила да са 5 дни първо, но след като се чувствах добре и изпълнена с енергия, реших да продължа. Ще стигна до 20 дни, надявам се. Килограмите падат главоломно, така че това също е голям стимул. Единствено вчера се чувствах зле и то защото непрекъснато ме обземаха "кризи", че ми се яде определена храна, за щастие днес не ме нападат такива мрачни мисли Grinning . Имам само едно въпросче към вас: мога ли да ям сушени плодове, нямам предвид супер огромните количества, ами например 1-2 сушени кайсиики?  newsm78

# 463
  • Sofia
Може,но ги изкисни или измий...

# 464

йогата подкрепям с две ръце, но фитнеса....ти съвсем ще останеш без енергия! според мене не е добре да се спортува активно по време на гладолечение.

Мерси за съвета. Като видя, че вече нямам никакви сили ще спра, но сега си поспинквам следобед по 2 часа и всичко е ок.

Общи условия

Активация на акаунт