Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 44

• 54 813
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Alex L моя приятелка направи плодуването през октомври и след това премина на един вид разделно хранене - през деня си избира един тип храна и е на нея през целия ден, а на следващия ден друг вид. Не спираше да хапва салати и след още един месец беше отслабнала още 2 килограма. Скоро не съм я виждала, но последния път беше супер!
И аз си мисля да се опитам да мина на този вид хранене, но след захранването. Като видях какъв ефек имаше върху нея.

# 91
Delava, има различни варианти базирани на разделното хранене. Просто трябва да се движиш в определени граници и да не изпускаш контрол върху себе си. Няма нужда от други диети. Аз лично ще се поотпусна повече, защото ще трябва да кача 4-5 килограма до Август, когато ще изкарам една седмица плодово-чайната диета и ще ги сваля. Това е още един сериозен плюс за плодолечението, тъй като между диетите всъщност човек има нужда да качи килограми, които да свали следващият път. Grinning Самата мисъл че не трябва да се притесняваш дали си качил нещо, а точно обратното е доста привлекателна. Mr. Green

# 92
Alex L202uuАз също смятам на този принцип да се храня след диетата, избрала съм си 90-дневната диета като смятам да я спазвам като схема, защото ще ми е по-лесно да си поставя някакви рамки, а то тя си е пак разделно хранене, на варива или черен хляб, плодове до обяд, разделно, не знам дали си я срещал, тук няма да пиша подробно за нея, че не му е мястото Simple Smile
За килцата правила съм много пъти 10-дневен глад, няколко пъти съм правила Житния режим, на плодчета и така, мисля си, че  вече не ми се лъже толкова лесно организма затова по-бавно става, но и на това съм си доволна, пречистването е невероятно.Не знам дали ще изкарам 30дни, ще мисля до неделя, ако реша да прекъсна ще мина 10дни на жито, сега е подходящо времето след пълнолуние, то пак си е вид глад, само ще сменя схемата WinkА после ще захранвам до Великден Rolling Eyes
delava, Hug

# 93
Jedira, аз практикувам диетата от 10+ години и при мен винаги работи. То си е автоматичен процес. Не ми е приятно, а и не считам че има нужда след като приключа с нея да мисля и да спазвам други диети. Предпочитам да се отпусна малко като спазвам някои основни принципи на разделното хранене, не губя контрол над себе си и използвам кантарчето редовно. Simple Smile

# 94
Dobro utrooo!!!!
Отчет: -0.400гр. Laughing! Доволна съм,защото съм съвсем близо до седмицата Mr. Green.
И аз  мисля след плодуването да продължа на разделно хранене или на 90 дневната диета.Изглеждат ми лесни за изпълнение.Не обичам само за себе си да приготвям някакви диетични и много сложни рецепти,харесвам опростените неща.
Желая усмихнат и позитивен ден на всички Hug!!!!

# 95
Добро утро!

Отчет ( макар и незадоволителен) :69.700 .
за деня хапнах една ябълка и един портокал, над 2л вода и 3 чая
Явно рязко забавих нещата и може би защото не посещавам WC-то  newsm78

Мисля си дали да не спра след днешния ден и да направя 5 дни захранване и след това да повторя плодуването или да ги изкарам десетте дни?
В началото добрите резултати ме мотивираха, а сега вече не знам за какво да се захвана, а може би и волята ми преди всичко отслабнах- може точно от нея да съм свалила килограмите  Laughing

Ще изкарам деня и ще умувам утре!

Хубав ден на всички - все пак е петък  Sunglasses

# 96
  delava ,а не мислиш ли че плодовете са ти малко newsm78 ,но не се притеснявай ще има и дни на задържане.Това за wc също дава отражение, ако не ходиш всеки ден.Пийни си чайче за разхлабване и ще ти олекне  Peace

# 97
  • Sofia
Здравейте,
днес съм -400 гр. Снощи разглеждах каква рокля да си купя, като махна още 10 кг.  Laughing И вече нямам търпение Wink

Аз забелязах, че като хапна повече, свалям повече. Вчера ядох портокали и една голяма салата, е, успях само половината от нея, но предния ден, както писах, нищо не бях яла и нямаше движение в теглото.

Делава, не знам защо очакваш да сваляш по 1 кг на ден.  Rolling Eyes
Виж тук: http://www.letsgym.com/2007/09/28/svaliane-na-kilogrami/ и специално това:
Цитат
Колко калории трябва да се изгорят, за да свалим 1 килограм?

Приблизително 7,700. Това означава, че можете да приемате по 100 калории по-малко за 77 дни или 500 калории по-малко за около 15 дни, или пък да ходите по един час на ден в продължение на 22 дни. А най-добре да направите комбинация между двете и да се храните по-малко и да се движите повече. Не забравяйте, че дори и да тренирате повече от обикновено, правилото за отрицателния калориен баланс също е в сила: ако едновременно с това се храните повече, също ще качвате тегло.

Е, дали е реално да изгориш 7700 калории за 1 ден? Първите дни си свалила вода, сега по-вероятно мазнинка. Хубавите неща стават бавно Simple Smile

И с Алекс не мога да се съглася съвсем. Нито пък ми се вижда здравословно теглото толкова да варира на всеки 3-4-5 месеца.

# 98
Шунка, благодаря ти за съвета!

Аз реагирах така, защото преди две години когато плодувах, през първите 5-6 дни махах средно 500-700 гр, а сега още на четвъртия ден имам застой. Явно мазнинката е повече от водата  Mr. Green
Знам, че е хубаво да се хапват повече плодове, но аз винаги посягам към чая, защото го обичам повече от плодчетата.
Взимам се в ръце и продължавам напред Simple Smile

# 99
  • у дома
Момичета, за 4 дни съм -1.
Все пак е доволно Simple Smile Днес - на цитруси.
Да питам - фреш от моркови може ли да се пие? Че много ми се пие, ама се чудя... Морковът не е плод, но все пак само сока му ще ползвам.

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 16:36 от *Ел

# 100
  • Sofia
Ел, аз пия сок от морков всеки ден. Това ми е основното всъщност 200-250мл сок от грейпфрут + 250мл сок от моркови (а трябва даже 400, но ме мързи да беля толкова моркови).
Сокът от моркови засища много. Понякога му добавям и джинджифил.

Ето нещо и за морковчето:

Сока от моркови е един от любимите на много хора по цял свят.Той е не само вкусен ,но и много здравословен,също така е силен антиоксидант.Парадокса при морковите е ,че имат високо съдържание на захар ,а в същото време са много добър регулатор на кръвната захар.Ако сте здрави 2-3 средно големи моркова на ден няма да ви окажат влияние,но ако сте диабетик трябва да намалите количеството и да се консултирате с вашият личен лекар,защото сока от моркови в благоприятно за вас количество може само да ви помогне.Не и да ви навреди.

В зависимост от сорта морковите могат да бъдат от 5 см. до 30 см. дълги и с диаметър от 1 см. до 5 см.

Морковът е един от най-лечебните храни, в който се съдържат най-добрите и най-високо качествени хранителни вещества,особено от неговият сок.Той е отличен източник на про-витамин А,витамини С,D,E,K,B1 и В6.Той е богат с биотин,калий,калций,магнезий,фосфор,органичен натрий и някои микроелементи.Известните фитонутриенти в морковите са лутеин,ликопен,анти-оксиданти,алфа-,бета- и гама-каротин,зеаксантин и ксантофил.Вие не трябва да се опитвате да запомните тези сложни имена ,но не забравяйте ,че фитонутриентите са естествен природен източник за лекуване и предотвратяване на много болести.

Каротините ,известната съставка на морковите е анти-оксидант ,които разполага с мощни лечебни качества за много заболявания.Консумацията на чаша сок от моркови ще направи много повече за теб ,отколкото всички други таблетки,разтварящи се сашета и подобните такива.Ето и някои нарушения,които могат да бъдат подпомогнати от пиенето на сок от моркови дневно.

Цялата статия тук.

# 101
  • у дома
ее, мерси Шунка, за полезното инфо, супер Simple Smile

# 102
Здравейте отново! Днес имах странна случка и за това от тази вечер започнах захранването,ще ви споделя и рецепта за една мноооого вкусна и диетична испанска супичка,която си приготвих днес .

gazpacho:4бр.домати,1 бр.краставица,половин главичка лук,1скилидка чесън,половин зелена и половин червена чушка,около 200гр вода,5 с.л.зехтин и сол на вкус.(солта и зехтина ги пропуснете за момента ако решите да използвате супичката за захранване).И да уточная ,че продуктите се прибавят на око,в зависимост от вкуса на всеки .
Всичко се смесва и се пасира,получава се една уникално свежа и вкусна супичка подходяща за захранване.
Пожелавам една лека и приятна петъчна вечер на всички Hug Hug Hug!!!!!!!!!!!

# 103
Лу Mами, правиш грешка. Naughty Захранването не трябва да започва със супа. Ти очевидно си се предала и бързаш за започнеш да се храниш. Трябва да внимаваш с това, за да не постигнеш отрицателен вместо положителен ефект.

Един съвет: Тази диета е за хора със сериозна воля. Започнете ли я не може просто да се откажете от нея, защото това може да доведе до нежелателни последици за здравето ви. Ако нямате опит с нея, не я правете за повече от 10 дни и следвайте стриктно указанията и.

# 104
Alexдалеч не съм се предала ,нито отказала,просто от два дни съм доста замаяна ,а днес получих причерняване докато си карах мотора...........кофти май а?!
Ще прочета сериозно захранването,но тъй като тази супа е от домати,краставици и чушки,сиреч зеленчуци,мислех че не е проблем или заплаха за здравето.Благодаря ти за съвета!

Общи условия

Активация на акаунт