Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 44

• 54 822
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте и от мен Simple Smile Ние днес цял ден бяхме на разходка - много добре ми се отразява
Резултатът за 19 дни е -6 до момента, честно казано очаквах повече,но и това е добре Simple Smile
Исках да питам на вас закъснявало ли ви е като сте били на тази диета - пия много фреш и си мисля от витамин Ц може да ми закъснява,а и наскоро ми дойде, след като спрях да кърмя та се чудя много объркан цикъл ми стана..вие как смятате?
При всеки е различно, зависи организма ти как приема диетата, по принцип при тази диета и при други е нормално да има нарушение в месечния цикъл, така, че не се притеснявай, продължавай да  пиеш фрешове.Резултата ти -6 кг наистина е малко за 19 дни, но зависи дали спазващ както трябва диетата и също зависи от колко кг си почнала.Ако си била малко кг е нормално резултата да е такъв, но има и друг вариант , да започнеш да ги сваляш по време на зхгранването изведнъж. При мен така стана. Продължавай в същия дух Успех!!! Simple Smile

# 151
Вярно е, че плодовете оказват положително влияние. Преди 5 години отслабнах поради една болест. От тогава почнах повече да се грижа за здравето си. Старая се да не ям след 7ч. Понякога е много трудно, но мотивацията да е, че от тези 5 години не съм качила нищо, а даже отслабнах с поредни 2 килограма.

# 152
  • при морето
mani 26,стискам ти ръка,браво за страхотния резултат!Ти,казваш,по време на захранването си почнала да сваляш.А през 26-те дни на плодове и чай колко килограма свали? Thinking

Шунка,колко дни направи на режима,мила?И утре почваш захранване,така ли?

Ох,как искам да сваля и аз поне 15кг...и един път поне да съм идеална за лятото,а не както всяка година да свалям по време на жегите и плажа.Живея на море и по цял ден сме на плаж с моичкия,ще е чудно,ако успея тая пролет да стигна момичешките килограми таман преди да настъпи сезона!Стискайте ми палци!

И още нещо се сетих-във връзка с кръвното,днес не си пих хапчето,понеже беше ниско,в 10 вечерта пак  го измерих и беше нормално/120/90/.Та сега съм в чуденка да пия ли или пак да меря утре,а и занапред... newsm78

Успех,мили момичета,стискам ви палци на всички и ви се възхищавам,не всеки го може това плодуване! Peace

# 153
  • Sofia
Добро утро! Simple Smile

Winter fairy, днес е последният ден Simple Smile. Макар че и следващите 3 дни са почти режимни, пак ще си прочета, но май само печена ябълка допълнително мога да ям.
Днес съм -200, общо за 20 дни -6.5кг. Може да е малко от общото количество, което имам да сваля, но за момента е идеално. Надявам се до май да си отидат още 4 кг и остават десетина, а може и с по-малко свалени да се чувствам ок.

За хапчетата за кръвно сигурно е добре да се посъветваш с доктор. Според д-р Гайдурков с този режим може да се излекува високото кръвно за 2 седмици, все пак не решавай сама за лекарствата. Тази книга може да ти е полезна, там пише за кръвното (и други болести, лекувани с правилно хранене) - Горещи теми в храненето

# 154
Winter fairy, за 26 дена на плод и чай аз свалих 10кг, от които 7 бяха мазнини и 3 кг вода. Зная с точност, защото се мерих на едни уреди, които отчитат мазното и водата, въобще всичко. Започнах захранването и минаха 3 дена и кантара показа 5 кг по- малко. Общо за 29 дни 15кг.При всеки е различно и аз свалих рязко, после изкарах още 27 дена на захранване, при което умерено свалих още 4 кг.

Аз имам един страх .Имам за цел да направя -30 кг от началното си тегло, но се страхувам после да не стане йо-йо ефекта. Зная, че от тази диета се слабее много, казват че не се връщат килограми Да, но аз все пак се страхувам, края на режима ми идва ,защото  ми остават още малко килограми за сваляне. Как да продължа от тук нататък, тук ми е тъмна Индия? Със разделно хранене или по друг начин?
Съжелявам за дългия пост!

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 13:31 от mani26

# 155
Здравейте момичета, много е хубаво,че има такава тема, за първи път съм на плодове, чай и мед. Днес ми е 4ти ден, но аз го правя по-скоро с лечебна цел, но няма да откажа някой друг колограм по надолу Simple Smile Искам да ви попитам нормално ли е да ми се повръща? Първите два дни корема ми беше ужасно подут, имах ужасни болки...слава богу отмина, също така имам болки в мускулите/ставите, нещо като мускулна треска, а вечер става страшно - така ми се хапва, че едвам издържам и си хапвам малко мед, Вие как се справяте с глада, ще се опитам да издържа 10 дена като начало, но незнам дали ще успея. Успех на всички!

# 156
Да се запиша и аз - ден първи Flutter Стискайте палци, че много има да свалям ... тази зима скъсах 4 чифта дънки... да си дебела не е никак евтино .. обаче си пазя старите дънки, от времето когато бях 65 ... дай боже да си ги обуя пак ... Rolling Eyes

# 157
  • Sofia
Добре дошли на всички! Simple Smile

Мани26, трябва да продължиш и след диетата да се храниш здравословно, зависи какъв режим ти приляга . Аз имам изграден такъв с някои ограничения като до 150 гр месо седмично, козе сирене определено количество до 3 пъти седмично, без мазнина, сол и т.н. Със сигурност няма да мога да се храня точно по правилата, това изключва примерно торта или мусака, но ще опитам в по-голямата част от времето да се придържам.

# 158
mani26 аз преди 2 години бях на тази диета и свалих около 12кг. За 1 год не си ги върнах ядях си нормално.Миналата година забременях и качих 28 кг, но аз имах много голям апетит и сега се боря с тях Simple Smile Добре е всяка седмица/месец да имаш по един разтоварващ ден, но нека и другите момичета те посъветват - браво за успеха от 19кг. Много добре

# 159
Благодаря ви на всички за отговорите... имам да свалям още десетина кг и после ще му мисля... Simple Smile)

# 160
Аз направо полудявам, така ми се хапва... и това е само вечер....Как оцелявате по 20 дена?

# 161
  • у дома
Привет момичета, привет на tedieta, leilaB, magic_girl и mani26 - браво, страхотни резултати.
Не се разписвам 3-4 дни, щото ме нямаше. Съответно и не съм се теглила, нарочно ще изчакам до утре сутрин, да видя дали съм бутнала още 1 кило.
Днес иначе ми е 21-ви ден, на ананас го ударих, но ще си направя и малко фреш от моркови по-късно Simple Smile
Резултатът със свалените кила за 21 дни ще напиша утре, като се претегля сутринта.
Иначе апетитът ми куца тия дни, а и вода не ми се пиеше много, ама трябва и ще се засиля пак. Накупих си един куп ябълки и круши, имам киви и ананас и горе-долу ще изкарам до 30-ти ден с тия запаси.
Ако ще ви е полезно, да споделя моята тактика - нарочно се запасявам с повечко плодове и повече минерална вода, та да не изтрещя нещо ако изведнъж ми свършат  Joy
И ядки сурови един куп съм си взела, обаче само ги гледам и си калявам волята - малко мазохистично, но като съм решила да е режим - режим ще е Simple Smile

Желая ви една спокойна вечер и от утре с нови сили. Моята цел е 30 дни, но после ми предстои едно пътуване и се чудя да не се поудължи плодуването ми, че там няма да има как да се захранвам и определено ще ми е по-лесно на плодчета. Но да видим. Сега доскоро!

п.с. mani26, между другото и аз много се чудя как да продължавам след плодуването. Преди години като го правих, след захранването, продължих да ям много ограничено и предимно салати с много малко сол и без никаква мазнина - така изкарах доста време. Помня, че единствено си позволявах кайсиеви ядки тогава. И пак си ми беше много добре. Ама сега наистина трябва сериозно да измисля какъв режим да спазвам, защото резултатите (каквито и да са накрая), трябва да се запазят, а защо не и да се посвали още. Та, имах предвид - ако ми дойдат идеи - ще споделям за по-нататъшен режим. Аз разделно не мога... А се сещам, че имах един период, в който ядях много варен ориз и ябълки - ама, че ефект се получи тогава Simple Smile

# 162
здр през деня няма как да пия чай понеже не съм си вкъщи може ли да се замени с вода?

# 163
  • при морето
Ел,привет,ето те и теб! HugНямам търпение да видя утре с какъв резултат ще се похвалиш,но те поздравявам за волята,какъвто и да е той!  bouquet
мани 26,благодаря за подробния отговор,ще ми е полезно да знам,че при 26 дни плодуване може да се свалят 10кг,че и повече.Днес изчислих,че имам за сваляне още 12кг...не е мисия невъзможна,ако се въоръжа с воля и търпение,току-виж до края на април,като предвидя и 2х10дни захранване,та има изгледи,де.Нали? SunglassesМани26,а ти всеки ден ли се теглеше?И хич с нищо ли не прегреши,стриктно ли спазваше схемата? newsm78
Шунка,привет и на теб!Днес направих консултация по телефона с моя лекар и той каза да не ги спирам хапчетата,че били бета-блокери и ...не разбрах,ама всяка сутрин да си ги пия,независимо от кръвното/при мен понякога вечер се повишават стойностите,така че си е добре да си ги пия още като стана/.Може и да се нормализира,иска ми се.
А сега да се отчета за днес,за малко да забравя.Ден пети.Ставане в 11,чай,душ и след това на кантарчето.Днес-500гр.Много добре.Даже перфектно! Peace

здр през деня няма как да пия чай понеже не съм си вкъщи може ли да се замени с вода?
Може,разбира се.Аз сутринта т. е като стана пия чай и после само вода-до 16.30,докато се прибера от работа.Ям плодове,а след 2-3часа пия втори чай.И ти се адаптирай по някъв такъв вариант!Успех! Peace

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 21:51 от Winter fairy

# 164
  • Sofia
Ел, и аз с нетърпение чакам резултата ти утре Simple Smile

Бебе, можеш на вода да караш, а може и да си направиш по-голямо количество чай сутрин и да си го сипеш в термос или бутилка от вода. Аз си правя около 2л чай и го пия по 2 дни, вярно, че топъл е по-хубав, но и студен е ок...

Общи условия

Активация на акаунт