Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 44

• 54 831
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте!
Днес ми 6-ти ден от захранването, а преди това направих 6 дни на плодове, но в неделя се почувствах много отпаднала и реших да започна захранването. Засега върви нормално, включвам много внимателно всяка храна. Доволна съм от резултата -7кг за тези 12 дни, надявам се да ги задържа, а по-нататък като станат черешките ще се включа за около 5 дни.
Успех на всички!

# 391
Здравейте момичета! Аз се поизгубих, имах гости и нямах време да пиша, но съм твърда и не прегреших през тези дни. Продължавам диетата, чувствам се добре. Това е края на втората ми седмица, ще продължа с плодуване още една седмица и после захранване. Спрях да се тегля тези дни, ще направя това в понеделник и ще пиша. Успешен плодов уикенд:)

# 392
Здравейте момичета, от доста време ви чета и днес реших и аз да се включа.
Диетата започнах с 62,10 кг, днес ми е 13 ден и съм 57,70кг. Целта ми е 55 кг.
Спазвам всичко много стриктно.
Мисля да започна захранване след 2 дни, някой може ли да ми каже по време на захранването свалят ли се кг?
Чувствам се много добре, имах известни болки в областта на кръста и гърдите но изчезнаха за около два дни.

# 393
  • Sofia
Здравейте,

отново съм на линия за нови подвизи.  smile3540
Надявам се да имам успех, защото нещо много се отпуснах напоследък. За съжаление междувременно трябва да съм и на хормонално лечение, което не мога да отлагам и което най-вероятно ще затруднява отслабването, но... такъв е животът.  Rolling Eyes

Тити, браво за резултатите! Свалят се и по време на захранването, но по-малко.

# 394
Привет отново! След като упорито седя 4 дни на едно и също без да мръдне и си говорихме кой е по-голям инат, кантара днес отстъпи с още 0,400, нищо не е, но последният път когато видях тези килограми беше преди около 14-15г!  Laughing Така че няма как да не споделя еуфорията и въодушевлението! Днес ми е 15 -ти плодов ден. Със сто грама разлика почти 6 кила долу, ама изкуството ще е да ги задържим!  Wink Поздрави на всички и много позитивност в тези хубави и празнични дни!   bouquet

# 395
Здравейте и от мен! Днес ми е денят на плодове за тази седмица. Реших да се поотпусна и купих банани. Но за това пък чаят засега го пия без мед.

# 396
Хоп,при плодуващите отново  LaughingПочвам днес ,ден първи с килограми 64/162см.
Целта си остава същата 54кг.,ще плодувам 15 дни + 5дни захранване,ако резултатите ми не са добри ще продължа до 20 дни плодуване + 10 захранване.
Резултати от първия опит 6 дни + 3 захранване - 3 кг.,от които си върнах 1.
Та днес ще съм на ябълки.  chef
Имам спомен,че още някой щеше да почва днес,има ли такива?
Успех на всички   bouquet

# 397
  • Sofia
Здрасти и от мен Simple Smile

Аз в понеделник уж щях да почна и добре карах до следобяда, но изникна едно черпене, което не беше удобно да откажа. Но вчера с пълна сила гладувах (направо умирах от глад  Laughing) и днес съм -1 кг.
Днес хрупам краставица и домат, сутринта пих един фреш грейпфрут. Сега пека едни картофки за бебето и ми капят лигите...   Crazy

# 398
  • у дома
Привет момичета.
Моето захранване в последните 3 дни позагрубя Sad
Затова днес ще удрям на ябълки. Дори си мисля до Гергьовден да се разтоваря пак на плодчета само.  Иначе за 15 дни захранване имам само килце надолу, но поне задържам всичките други свалени.
Успех на всички!

# 399
Сега пека едни картофки за бебето и ми капят лигите...   Crazy
Ох,милата,съчувствам ти много.Значи си един ден преди мен,но все пак сме близо.
Успех! Peace

# 400
Здравейте, момичета!

Аз искам да попитам как го правите 20-дневното захранване, аз видях примери само за 5 и 10 дни, моля ако някой го има да ми го прати на ЛС или тук. Днес ми е 18-ти ден, тези дни ме тестваха с пекане на пържоли, кюфтета, салати леле, мале ама устоях! 59,5 съм тази сутрин и съм много щастлива и видимо доволна от резултата! Но ми се ще като че ли да направя по-дълго захранване че да ги задържа по-дълго? Не знам ще има ли ефект но поне мога да опитам! Че иначе на тези кила се виждам само с глад! Ама и ми е студено, не знам - аз съм си зиморничава де но сега направо си умирам от студ!

# 401
tndr - браво за резултата!Студено ти е защото си свалила ударно и аз бях така преди когато издържах 3 седмици на плодуване.
За захранването - по напред в темата четох,че 20 -дневното и като 10-дневното,просто всеки ден се дублира,т.с. първи ден от 10-дневното е първи и втори от 20-дневното и т.н....
Моят отчет е - 0,5 кг. от първи ден,тъй че днес съм 63,5.

# 402
Абе предположих че вероятно ще е така ама все пак да попитам! Simple Smile Ами ще опитам пък дано стане! Че зеленийките тръгнаха и вече много ми се хапва!  Embarassed

# 403
tndr за студа - пий си водата затоплена, а не студена. Тези дни в страната се счупиха температурни рекорди, не знам как може да ти е студено. Излизай на слънце да се нагряваш.

# 404
Хм, то на слънце не е, и като съм а вън нямам проблеми, но съм в едно тъмно фоайе и обикновено вън е по-топло от вътре а пък и като седиш 12 часа на едно место изстиваш не ами...
А пък топла вода да ме убият не мога да пия, само чая сега му се радвам че ме топли. Нищо, днес е 19-ти ден и утре и след това ще минавам на захранване! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт