Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 44

• 54 831
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте и от мен. Приключих успешно петдневното си плодуване...и съм много доволна. Килограмите са 3.700 по-малко. Днес ден първи от захранването - спазвам посочената схема стриктно, и се надявам по време на самото захранване да падне още един килограм. Такава ми беше и целта между впрочем...след това съм си определила три дни, в които ще консумирам основно плодове, чай с мед, салати и кисело мляко. А след това ще мисля....най-вероятно 90 - дневната, или режимите на Ипократис. Успех на всички Hug

# 481
Здравейте момичета  Simple Smile

Къде се изгубихте???   Hug

Вчера си купих много плодове - ананас, ябълки, кайсии, праскови, банани ...  Simple Smile Мисля за Понеделник да започна с йога, следобед да тичам и да направя малко упражнения за корем, и вечерта преди лягане пак малко йога. Иначе, днеска беше много горещо.. даже успях да се попека малко на терасата. В тази жега нямам никакъв апетит.. по цял ден пия вода. Но това не е никак зле. Въобще не се оплаквам  Mr. Green  

Успех!

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 05:22 от пресссслава

# 482
Здравейте,успешно завършвам 20 дневното плодуване,от утре започвам със захранването Praynig
Не ми се вярваше,ама взе,че свърши  Mr. Green

# 483
  • Sofia
Поздравления,а колко кг.свали...

# 484
Ауууу,какви са тези аномалии с линийката ми.....вчера беше ок,тази сутрин гледам-135 кг....... #CrazyСтранно.... newsm78 Доли,8 кг минус имам,от днес се захранвам  chef

# 485
Не ми се получават плодуванията напоследък EmbarassedПочвам с не много амбициозна цена цел,5 -дневно плодуване от днес,че при нас черешите узряха вече  Simple Smile.Дано успея този път!Начални кг.62/162 см.,цел - 4 кг.,не че очаквам да изчезнат за 5 +3 дни плодуване + захранване,но ще го повторя след 10-15 дни и тогава се надявам да се получи Peace

# 486
Здравейте и от мен,
правя схемата на захранване от 1.страница,но съм в голяма чуденка после с какъв режим да продължа,че отпусна ли се......язък за глада Crossing ArmsМисля да е  или разделно или 90ДД....в 90 дневната поне пак има плодов ден,тъй и тъй съм му свикнала....

# 487
Здравейте момичета и аз се включвам. Днес ми е 2 ден и гледам че резултата е -2 кг. В момента съм 74 кг. при ръст 172 см. Целта ми е 56 кг.  Това означава 18 кг. Боже... Не е никак малко. Някой има ли по опитен? Мисля да изкарам 20 дневен курс 10 кг дали ще сваля как мислите? newsm78 #Crazy

# 488
Здравейте момичета - гладуващи, захранващи и всички, следящи темата. Реших и аз да пиша. От два дни съм на режима, но ми е малко трудно. Почивни дни са все пак. Преди малко повече от година спазвах режима за 14 дни- плодови и 10 дни захранване. Резултатът беше - 7 кг. Върнала съм само 2 кг. Обаче имам нужда да сваля още няколко и сега твърдо съм решила да го направя. Вярвам, че ще е по - лесно когато има с кого да споделиш както мъката от глада,  така и постигнатите резултати. Успех и много минусчета на кантарите.
Р.S. Виждам, че има и други започнали на 24.05. Ще се радвам да следим резултатите.  bouquet

# 489
Успех на току що започналите!  bouquetМомичета,бързо ще мине и после ще се радвате на резултатите Grinning Аз се захранвам,ама нещо нямам апетит,че и плодове не ми се ядат нещо....

# 490
Здравейте, Плодчета! Simple Smile

Аз пак поплодувах! Седем дни. Първите шест карах само на ябълки, вода, черен чай и кафе. Седмия - ябълки и череши. Днес ми е осми ден - реших да захранвам - не ми се ядат плодове и на обяд изядох един домат, а за вечеря един домат и половин краставица с малко копър. Резултатът: Тръгнах от 66 кг (ръст 1,65), днес сутринта бях 61,7 кг. Общо излиза - 4,3 кг. По време на плодуването всеки ден правех един кундалини йога комплекс за отслабване - невероятно добре се отразява (подозирам, че тези упражнения много ми помогнаха да си намаля апетита). Ще видим утре как ще съм. Един-два пъти потичах за около 40 минути.

Поздрави на всички и успех! Simple Smile

# 491
Здравейте!
Днес ми 6-ти ден от захранването, а преди това направих 6 дни на плодове, но в неделя се почувствах много отпаднала и реших да започна захранването. Засега върви нормално, включвам много внимателно всяка храна. Доволна съм от резултата -7кг за тези 12 дни, надявам се да ги задържа, а по-нататък като станат черешките ще се включа за около 5 дни.
Успех на всички!
Супер си:) Браво Риа хубав резултат за кратко време Simple Smile Hug

# 492
Здравейте момичета, от доста време ви чета и днес реших и аз да се включа.
Диетата започнах с 62,10 кг, днес ми е 13 ден и съм 57,70кг. Целта ми е 55 кг.
Спазвам всичко много стриктно.
Мисля да започна захранване след 2 дни, някой може ли да ми каже по време на захранването свалят ли се кг?
Чувствам се много добре, имах известни болки в областта на кръста и гърдите но изчезнаха за около два дни.
Много добре. Може ли един въпрос ако е уместно... Кога за последно си била 55... Защото аз ве4е от година съм ги качила тея моите кг и става много бавно... Преди когато имах по 2,3 за смъкване ставаше бързо, но сега незнам. Иначе си се справила супер. Браво за което Simple Smile Радвам се че има такива момичета като теб за да ме мотивират "–

# 493
Как сте момичета? Аз захванах третия ден. Резултатът до  сега -1.5 кг.  newsm44 Доволна съм. Сутринта изпит един сок от грейпфрут с една лъжица мед и се чувствам прекрасно. За после ще видим, заредила съм с доста плодове. От това отслабване обаче ме притеснява какъв ще е резултатът върху кожата на лицето и върху гърдите. Ще видим.....
Пожелавам ви хубав, слънчев и усмихнат ден.

# 494
Отслабвам и по време на захранването... ShockedГрам по грам,ама все е нещо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт