Къде в Пловдив??? - 30

• 84 960
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Мечи, аз също препоръчвам Ели Карагьозова - тя ми прави снимки и по време на бременността и е страхотен човек. Хубави снимки на дечица прави и Тереза Якова - http://www.koralmedia.com/Galery.aspx?gID=3&type=

# 511
  • София
Момичета, от къде да намеря костюм на кос-хубавец? Трябва ми за празник в ДГ, а идея нямам къде да търся.

# 512
  • Майничка
Момичета, от къде да намеря костюм на кос-хубавец? Трябва ми за празник в ДГ, а идея нямам къде да търся.

Черно поло и панталон, черна бейзболна шапка и обличаш козирката с жълт картон. Дотук с коса. За хубавеца - всякакви аксесоари, каквито ти душа иска - пъстро шалче, вързано като фишу, папийонка, евентуално жабо от дамска риза, което се прикрепя с декоративна безопасна, ярък елек, стар джобен часовник с ланец, прикрепен за дрехите, гъсто накичени групарски значки, баровски очила в/у бейзболката... изборът е голям. Laughing

П.П. Вместо бейзболка, става и с черна плетена шапка, тип презервативче. Тогава жълтия картонен клюн го пришиваш допълнително.

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 10:40 от gargamela

# 513
Хаха, гаргамела, ти си била скрит талант! Simple Smile

За кос съм взимала и една шапка на Росиньол /черно със жълто/ точно с човка на нея /но беше преди 2 години и не знам дали се продават вече/

# 514
  • Пловдив
me4koni още един глас за Тереза Якова!

# 515
  • Пловдив
Момичета, търся едно цедено мляко - чисто бяла кофичка, а на капачката отгоре пише, че е производство на мандра в с. Козарско - някой да е виждал?

# 516
  • София

Черно поло и панталон, черна бейзболна шапка и обличаш козирката с жълт картон. Дотук с коса. За хубавеца - всякакви аксесоари, каквито ти душа иска - пъстро шалче, вързано като фишу, папийонка, евентуално жабо от дамска риза, което се прикрепя с декоративна безопасна, ярък елек, стар джобен часовник с ланец, прикрепен за дрехите, гъсто накичени групарски значки, баровски очила в/у бейзболката... изборът е голям. Laughing

П.П. Вместо бейзболка, става и с черна плетена шапка, тип презервативче. Тогава жълтия картонен клюн го пришиваш допълнително.

Много ти благодаря за идеите, така ще направя.  bouquet

# 517
Пак се включвам с питане - да знаете къде правят обувки по поръчка?

# 518
  • София
Пак се включвам с питане - да знаете къде правят обувки по поръчка?

На бул. Васил Априлов, в посока от гарата се пада след кръстовището с Пещерско шосе, от лявата страна. Обаче чух, че излизало скъпо, но това не е ми лично проверена информация.

# 519
Фабриката за обувки на FADO на кукленско шосе в края на март и началото на април ще вземат поръчки за официални обувки(за абитюренските вечери)

# 520
  • Пловдив
Момичета,а в момента има ли някъде в Пловдив цирк.Като че ли преди няколко дни ми се чу една кола да рекламира,но не разбрах къде

# 521
  • о`майна лунна нощ е
До Лидл в кв. Тракия са опънали шатрите, но не съм се интересувала нито кой е цирка, нито за цената на билетите и датите/часовете за представленията.

# 522
  • Пловдив
Аз също съм за поръчка-не ми стават тукашните обувки.В дайхман спряха да вкарват 42 ри дамска номерация и увиснах.Не се очертава и ходене в чужбина,за съжаление.
В Мол Галерия на третия етаж има магазин за ортопедични обувки.Там има големи номера-официални и неортопедични.Но са скъпи.Поръчката сигурно ще ми излезе същата цена

Та ако някой е поръчвал обувки да даде отзиви.
Ще намина и през Фадо

# 523
♥Elfita♥   можеш да провериш в Мадстар -имат магазин в карфура тракия.
Мисля, че и в магазина на Попи във с.Войводиново правят обувки по поръчка, поне за абитуриентска съм чувала, но не пречи да позвъниш и да ги питаш.  Simple Smile

# 524
А, за Войводиново не се бях сетила изобщо. Благодаря на всички за идеите!
Става дума за сватбени обувки, които да съчетават различни изисквания - не много висок ток, каишка, цвят, и най-важното - 35-ти номер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт