Къде в Пловдив??? - 30

• 84 899
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Я да питам и аз за едно заведение Simple Smile Вчера бях на малко пътешествие из Тракия (до сладкарницата Захарно петле) и по пътя видях заведение с нови люлки - Мистрал, ако не се лъжа. Там как е? Не разбрах дали сега са ги сложили тези люлки и катерушки, но отдалеч ми се видяха новички.

На мен много ми харесва.Ходили сме няколко пъти миналото лято.Плочките на детския кът са от онези мекичките  Heart Eyes
Много съм доволна от заведението  Peace

# 631
  • Пловдив

На мен много ми харесва.Ходили сме няколко пъти миналото лято.Плочките на детския кът са от онези мекичките  Heart Eyes

Сенки има ли?До кой блок се намира?

# 632
За ендо-др Румена Бостанджиева, и доц Орбецова Peace

Дони-мисля,че няма помощ от общината Whistling

# 633
  • Пловдив
За ендо-др Румена Бостанджиева, и доц Орбецова Peace

Дони-мисля,че няма помощ от общината Whistling

А къде преглеждат?

# 634
  • В царството на мечтите
Я да питам и аз за едно заведение Simple Smile Вчера бях на малко пътешествие из Тракия (до сладкарницата Захарно петле) и по пътя видях заведение с нови люлки - Мистрал, ако не се лъжа. Там как е? Не разбрах дали сега са ги сложили тези люлки и катерушки, но отдалеч ми се видяха новички.

Ние много ходихме миналата година и беше добре. Ама тази година са го циментирали и това което не ми хареса имаше  маркуч които бяха пръскали по цимента и децата само там бяха

# 635
  • В царството на мечтите
На ендокринолог аз ходя в София при д-р Начев от Майчин дом, че пловдивските светила така ме бяха объркали, че сега сигурно нямаше да си гледам как спи бебчо до мен  ooooh!

Да попитам някой чувал ли е освен помощта за родено дете от ДСП Пловдив 250/600 лв. дали има отделно помощ от Общината  newsm78
Не няма има само тези пари

# 636
  • о`майна лунна нощ е
Мога само да добавя, че заедно със заявлението за получаването на еднократна помощ за раждане на дете, може да се подаде и другото - за получаване на детски, като се представят и необходимите документи за тях.
Но правя отбелязване, че заявлението за детски може да се подаде за първи път в месеца следващ този на раждане на детето. Т.е ако то е родено пред март, заявлението за детски се подава април. После си тръгват регулярно на всеки 12 месеца.

# 637
Момичета,търся това столче за хранене http://www.babyland.bg/%D0%A1%D1%82%D0%BE%D0%BB%D1%87%D0%B5-%D0% … nack-hip-hop/981/  събота и неделя трябва да намеря къде го продават.Ако някой е виждал,моля да ми пише,ще ме улесни много  Praynig

# 638
В Тракия до блок 52 има нов блок не му знам номера ,но там направиха магазин за бебешки и детски принадлежности има и на марката Чико,ако ти е наблизо хвърли едно око,сравнително нов е магазина и има доста стока

# 639
  • В царството на мечтите
Там е чиполино

# 640
Съжалявам явно съм се заблудила отвреме навреме минавам от там ,но не съм обръщала сериозно внимание.

# 641
  • Пловдив

Тач ги отписах поради отношението им и в двата магазина, като бях в търсене на пухена завивка и чаршафи от памучен сатен. Опитваха се да ме убедят, че щом нещо те го нямат, то не съществува, а аз бях на 100% сигурна, че го има на белия свят Simple Smile Калъфите от комплект за близо 200лв. бяха с криви тегели. И най-лошото за мен- с обикновени дънки и маратонки не им изглеждах явно достатъчно платежноспособна и не ми обърнаха внимание Wink Не обичам такова отношение по магазините и не смятам, че трябва да съм лъскаво облечена, за да ме обслужат добре.Както и да е, отнесох се много. Ако не намеря другаде все пак, ще погледна и техните халати.

Благодаря за напомнянето за магазина с/у халите, бях го забравила. Цените наистина са доста надути, но ще намина. Също така и в магазина на Железарска, сега се сещам, че го бях мяркала, но никога не влизала.

# 642
В Пловдив има ли центрове за игра за деца под две годишна възраст?

# 643
  • Пловдив
Магазинът на "Железарска" е Home studio, но доколко поддържат асортимента от сайта не знам. Столче за хранене на Чико, в магазин " 9 плюс", но и във Вис Виталис съм виждала.

# 644
здравейте момичета, може ли някой да ме ориентира къде в пловдив има магазини втора употреба  за мебели?
благодаря ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт