Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 83

• 51 452
  • 719
  •   1
Отговори
# 405
Е, момичета, страхотни сте!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Може ли да поствате още диалози?  Embarassed

# 406
[
64 серия - финал

кликни върху надписа

Ето финала на 64 серия на български. Превод от турски: campanula. Приятно гледане.
[/center]
благодаря за превода   bouquet Hug - ама тоя Мусти е голям маниак - наистина с пилешкия мозък още си вярва ,че Фатмагюл го обича newsm78

# 407
 smile3501 smile3501 smile3501.Браво на преводачките!Хиляди благодарности за бързите преводи.  bouquetОт вълнение не съм мигнала цяла нощ.Да ви кажа аз ще се радвам ако спусъка е дръпнала  Фатмагюл.Това ще е най-голямото доказателство за Керим че тя го обича.Уф,нямам търпение да доиде четвъртък за да видим развоя.Дано в 65серия има повече близост между тях.Не че вече няма ама все пак.Този път серията наистина беше най-напрегнатата до сега и с най-силни моменти откъм страна на емоции.Интересно е как ще се развият оттук нататък нещата.

# 408
Благодаря за превода!!!
Невероятен финал - когато рабираш на 100% какво казват, въздействието е Х 100.

Наистина в раната го удари мръсната гад. А Керим не го рани с брадвата, нямаше рана. Ударът само изби пистолета от ръката на Мустафа. Май наистина някой друг стреля, но.... ще видим. Ако е така, залагам на Фахретин. Наистина ще бъде странно само да го подминат, когато видяха Керим да слиза от полицейската кола и да говори разпалено по телефона.

П.С. Кой е актьорът, който дублира Фърат? Наистина въздействието на гласа прави половината от въздействието на героя, много е добър синхронът между играта на Фърат, изражението на лицето му и гласа...

Този актьор дублира главния герой - Харун от Незабравима , Омер от Езел и сега Мустафа от  Каква е вината на Фатмагюл... Гласа му е мъжествен и хубав , много добър актьор е ...
Справя се блестящо с дублажите - никой от вас нямаше да се досети , ако  тази информация не ни я поднасяха ...!? Peace

# 409
  • Стара Загора
Цитат
п.п. Това че Хаджер направи това признание, не знам каква тежест ще има в съда. Все пак е от трето лице, може да си го е измислила, предвид лошите им отношения. Докато не пипнат Мустю за врата да си признае, все още Керим е на мушката сякаш.
Да но и Фатмагюл ще каже,че Мустафа и е признал за Вурал,т.е. историите и на двете ще съвпаднат.Оффф,както вика Керим до другият четвъртък само ще гадаем .

# 410
Cruela ,  bouquet  hrissi_sz   bouquet

Иска ми се Керим и Фатмагюл да си поговорят открито за онази нощ и чувствата си - така както и ги посъветва психоложката  Praynig и след подобен разговор , ако Фатмагюл каже на Керим ,че му прощава...ще е по- лесно и двамата,навярно newsm78

хайде ,да идват слухчета...трейлъри...

Според мен с един такъв разговор ще завършат част от лечението си....А прошката на Фатмагюл  е единствения начин Керим да се "излекува" от онази нощ.

# 411
Защо дублажи..... аз бях чула, че е звуков филм, мислех, че това е неговия глас

# 412
  • В Града на липите

Защото Фърат Челик, който играе Мустафа е живял в чужбина и говори турски с много силен акцент/френски мисля/. Доколкото знам, само неговият глас е дублиран.

# 413
  • Стара Загора
Влязох в сайта на канал D,за да видя дали днес върви и попаднах на следното,ако някой може да го преведе !С днешна дата е ,може би ще пуснат и трейлър до довечера,надявам се де..Ето линка:
http://haber.kanald.com.tr/Haber/TV-42/Nefesler-tutuldu-28997.aspx#axzz1nxn18gma

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 15:06 от borovinka123

# 414
Малко любителски превод:

Сцената в която плачат. Фатмагюл си спомня, как го е чакала в болницата след изнасилването, как се опита да проговори, когато го видя:
Мустафа: - Нима съм по-лош от Керим? Сега ти стана негова жена. Спа с него в едно легло. Как можа?Фатмагюл: - С никого не съм спала! Керим никога не би ме докоснал, докато аз не пожелая.
Мустафа / радостен/: Защото си моя! Защото винаги ще ме обичаш!
Фатмагюл: Не те обичам.

campanula, Марияна благодаря   bouquet     bouquet  Ей, тоя пак е информиран! Задмина Мукадесата. Тя още не знае, ние едва знаем, ама Мустафата знае... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 415

Защото Фърат Челик, който играе Мустафа е живял в чужбина и говори турски с много силен акцент/френски мисля/. Доколкото знам, само неговият глас е дублиран.

колко неща има да уча още  Laughing Laughing извинявам се за глупавите въпроси....

# 416
[
64 серия - финал

кликни върху надписа

Ето финала на 64 серия на български. Превод от турски: campanula. Приятно гледане.
[/center]
благодаря за превода   bouquet Hug - ама тоя Мусти е голям маниак - наистина с пилешкия мозък още си вярва ,че Фатмагюл го обича newsm78
smile3501Страхотен екип!Много благодаря за бързите преводи!    love001

# 417
  • В Града на липите
mamata48, тази реплика: Спа с него в едно легло  - мисля, че я каза заради подслушания телефонен разговор във вилата. Там Керим попита Фатмагюл: В моето легло ли ще спиш тази нощ?
Мустю изтрещя, щото не знаеше, че Йозге ще спи в нейното.
Та запомнил го е, как няма.

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 15:13 от hrissi_sz

# 418
Ето на какво попаднах
Скрит текст:

65 еп

След като прострелва в гърба Мустафа,Фатмагюл изпада в нерна криза.Полицаите задържат Керим,като му повдигат обвинения за нанасяне на тежка телесна повреда при самозащита /ако въобще има такова обвинение/ и е в затвора до първото дело.Мустафа е в кома в болница.Хаджер ражда дете,което се оказва момиче и след изписването изчезва със  Сами.Фатмагюл е на лечение в специализирано заведение,за да е под наблюдение от психиложката....идват трудни дни за нея,не знае какво се случва с Керим,оцелял ли е Мустафа,далеко от Мерием,Кадир бей и брат си...Но благодарение на грижите и вниманито на психоложката започва бавно да излиза от вцепенението си и да започва да подрежда пъзела в съзнанието си на изминалите събития.Керим започва да и пише от затвора,като писмата му са изпълнени с много болка ,затова че е далеко от нея и не може да и помогне,липсва му топлината и,усмивката,някоя едва доловима бегла милувка...В края на лечението си тя ги получва всичките писма заедно и ги изчита не един дъх,като започва да си дава сметка ,че все по силно започва да чувства Керим като най близкия си човек,човек на който може да се довери,а защо не  и нещо повече...В дома на Кадир настъпват съществени промени,той наема домашна помошница за домакинската работа за да не се натоварва Мерием,а Мукадес да няма поводи да рови из вещите му и след това да злослови...За да не изпадне в нова криза Фатма заради присъствието на Мукадес  и пиперливия и език, Фахретин бей наема съседната къща,която се намира на най високата точка на уличката и има голяма веранда-така Мукадес ще може да следи положението и да е в час с случващото се в дома  на сем Илгаз и Рахми ще е близо до сестра си „Аферим,машала Фахретин бей,едно зло по малко за Фатма-бележка на автора”.Друга причина да наеме този дом е ,че знаейки колко много снаха му е привързан към децата на брат си,ще и бъдат като лек за изстрадалата и душа.Мустафа продължава да в в кома,но всички изминали събиттия минават като на лента през замъгленото му съзнание и той започва да дава признаци на живот.Бележка от автора-Фират Челик не е бил гримиран за тези сцени,няколко подивели фенки с пълни торби са го нападнали в тъмното,където са го набили порядъчно за това което причини на Фатма.Керим  все още продължава да е в затвора и да се терзае за любимата си жена.Селим и Ердоан катастрофират пияни,като раняват човек ,затова се озовават и те в една килия с Керим,като Селим си носи торба с памперси,а Ердоан легенче и сапун за пране на чорапи и четка за зъби за измиване на пода....Финална сцена на епозода :Фатма излиза от санаториума,през това време Керим е освободен от затвора поради липса на доказателства и че всички е било при неизбежна отбрана....Двамата се срещат и  прегръщат пред входната врата на дома на Кадир бей,като Мукадес в стремежа си да не изтърве гледката пада от балкона изпада в амнезия и нищо не си спомня от последните 2 години ….son

Скрит текст:
Хареса ли ви сценария,защото се допитах до тенджерата с боб за него.

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 15:18 от Slawena

# 419
ТОЗИ глас да ви е познат?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт