Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 83

• 51 591
  • 719
  •   1
Отговори
# 135
  • В Града на липите
И сигурно свърши?

# 136
сега последния вагон реклами и след около 15 минути ще дадат остатъка от серията (2 или 3 секунди) на стоп кадър разкървавената физиономия на простреляния Мустафито и YÖNETMEN HİLAL SARAL....  каква драма  Laughing

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 23:07 от diziler

# 137
  • на морето
Керим я хвана за ръка и тръгнаха да излизат,Мустафа бяга към сградата....
Мустафа стреля...те са измежду некакви колони,Керим и Мустафа се бият ох Божеееее ужас
Фатма стрерля по Мустафа,о Божееее!

Йес!!!!newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 138
  • София
diziler, май малко подигравателно го караш Simple Smile)) мислех, че ти е любимият филм?  Wink

# 139
  • Варна
Това е...филмът свърши-от драма накрая стана йекшън!Няма да ви го разказвам,насладете му се сами!

# 140
  • Добруджа
Керим нали искаше да знае, че само той  е в сърцето и. Е сега вече след стрелбата няма как да се съмнява...

# 141
аз неразбрах как така Фатма остана сама, Керим я намери ааа Мустито толкова лесно го остави да я освободи?!!?
момичета благодаря за разказите, толкова добре и динамично пресъздавате филма, че имам чувство че го гледам Simple Smile))

# 142
Момичета докато са рекламите отново Хиляди пъти Ви благодаря за живото предаване! newsm51 newsm51 smile3525

Без Вас тази вечер бяхме загубени от всякъде!  bouquet  bouquet

На момичетата, които качиха линковете също много, много хиляди пъти благодаря! newsm51 newsm51  love001  love001

# 143
незнам дали и оскарите са ги гледали /чели/ толкова хора и дали е имало такива трепети и такова предаване на филма в ефир. незнам просто кой отслабнал кой се стопил а аз имам болки в крака да тропкам от нерви, но благодаря за превода в ефир на всички

# 144
  • В Града на липите

Не знам как игра Фърат, сигурно на 3-тото гледане и него ще го видя, обаче Енгин ме разби тая вечер.  Two Hearts

# 145
Мустафито се обади на Керим
М: "Полицията наблизо ли е? ,
К: "Къде си , кучи сине"...
М:"Полицията при тебе ли е, питам? Сега вече знам, че Фатмагюл никога не те е докосвала. Знам, че не те е искала. Знам, че не те обича..."
И се опита да метне Керим, че Фатмагюл е с него доброволно. Peace
------------------------------
Като хАмерикански екшън стана - даже номера с веригата на врата Joy

П.П. Съседката има бизнес очаквания от Яшаран. Иска да то вкара в някакъв
проект и затова му помага. Той пък май си мисли за друго. Laughing

# 146
  • Варна
Интересно,какво толкова разбра Мустафато,какво толкова си говореха ,разказваха,че накрая дори стреля по Фати и Керим!Този човек е наистина убиец!Ще очаквам с нетърпение превода,друго е да разбираш....

# 147
Има вероятност и друг да е стрелял newsm78

# 148
Кали Дянкова, да... хубав филм е. Ако не е , ще го гледам ли? Просто с това ярко червено като вземат да ги мацат и уж "кръв"...

Ти пък, как може дори да го кажеш. Ние умираме за Енгин, а ти ... Joy

за кое му умирате? за прическата или за нослето? Simple Smile В "Брак с чужденец" изглежда много по-добре. Та дори и в "Ако съм облак"... с по-къса коса, с мустаци...

А ако дадат още веднъж рекламата на Кешанлъ Али Дестаанъ , ще им е за сефте тази вечер  Joy ега ти хахавия сериал, и с полиция не бих го гледал

# 149
Мани,мани .....аз си знаех,че Фатма ще го дармаси Мустафа.... Peace
Серията беше..... bambam

Общи условия

Активация на акаунт