Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 83

• 51 517
  • 719
  •   1
Отговори
# 195
Ох, благодаря на всички, които помогнаха с превод, разказваха и даваха частите, всички се раздадохте на макс   bouquet прекрасни сте. Толкова съм превъзбудена,че едва пиша. От боя накрая вдигнах температура. Фатмагюл стреля, но дали уби Мустафа... до следващия четвъртък.Още веднъж от сърце Ви благодаря  Two Hearts

# 196
Мацки вие сте  уникални

... и МАЦ (аз съм от другия пол)
ех това е то сега разбрах защо не харесваш Керим  Wink    ....

не, изобщо не е в това обяснението. Просто има доста по-красиви актьори, видно е за всички, не само за жените.  Мурат Йълдъръм го бие по точки. Примерно

p.s. и не "Керим", а "Енгин" трябваше да кажеш. Аз имах предвид актьора, а не героя. В ролята на Керим можеше да е друг актьор, който да изглежда по-добре , а и да го изиграе по-добре. Примери сред турските актьори доста (и това не са захаросаният Къванч или "убавците" Халит и Ийит, налагани ни тука... )

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 23:36 от diziler

# 197
# 198
дОБРЕ ДЕ АМА АЗ НЕ РАЗБРАХ, КАК КЕРИМ ГИ НАМЕРИ, НАЛИ УЖ ВСИЧКИ МИСЛЕХА, ЧЕ Е МЪРТВА, ХАДЖЕР ЛИ МУ КАЗА КЪДЕ Е? А ТОЙ КАК СЕ ДОСЕТИ ЧЕ ФАТМА Е ЖИВА. МУСТИ ЛИ ХО ТЕЛЕФОНА МУ КАЗА.
Не още като изкараха колата му казаха че е вероятно да е жива и след това Хаджер разбра че всъщност не са намерили тяло в колата и тогава се досети че е на това място (за което аз  не си спомням да е споменавал Мустафа )
Той тръгна към фабриката и след като му се обади Мустафа той чу сирените и разбра че са наблизо

# 199
Невероятно изживяване беше тази вечер, момичета и момчета!  Hug  Hug  Hug

# 200
Сега и някой ако изрови успокояващо  слухче ... Praynig

# 201
  • Добруджа
Сега и някой ако изрови успокояващо  слухче ... Praynig

А може направо трейлърче...  newsm78

# 202
При мен чак сега свърши серията. Така...Мусти ако си загуби ръката, това е защото Керим го целна там с брадвата. Mr. Green Фатмето стреля, ама дали гаргата ще се спомине, ще разберем в следващия епизод. Mr. Green

Екшъън, екшъън...и в темата, и в серията. Joy

# 203
Тази вечер ми се скъси живота от притеснение, канал Д не зарежда, епизода много инфарктен, събра целия екшън като за двата сезона, дъх не ми остана. дано по-скоро качат и десетата част, че ще изкрейзя, докато не ги видя гушнати няма да се успокоя. Сълзичките на Керим са ми много свидни, а колко рев изрева тази вечер, ако не го видя щастлив няма сън, ще си страдам с него  Cry

# 204
# 205
Още не мога да се отърся от епизода. Човърка ме изстрела в края. Дали е умрял Мустафа. И ако Керим ще влиза в затвора, както бе подсказано, да не би да е вместо Фатмагюл?!  Thinking

# 206
Много се надявам, че Мустафа ще е само ранен. Твърде голям товар би било за Фатмагюл да понесе и убийство на крехките си рамене, пък било то и при самоотбрана.

# 207
Егати серията  newsm44 newsm44 newsm44

# 208
Дизи,аз съм пристрастена към визията и таланта му вече близо година и половина,при все че никога не са ми допадали тъмнокоси и тъмнооки Laughing,я сподели не се ли кефиш на Берен Wink

# 209
Присъединявам се с благодарности за превода  Hug Как ще издържим до другия четвъртък?

Общи условия

Активация на акаунт