Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 83

• 51 534
  • 719
  •   1
Отговори
# 180
 smile3501 smile3501 smile3501
За Всички Вас момичета, който така щедро се раздадохте!

Аз съм за трейлър  ideauu  ideauu

# 181
Мацки вие сте  уникални

... и МАЦ (аз съм от другия пол)

# 182
  • Добруджа
diziler, благодаря за преводите  Hug

# 183
# 184
Да ви кажа честно,с нетърпение ще чакам превода,макар,че гледах не разбрах много неща....
Поздрав от мен   bouquet

# 185
дОБРЕ ДЕ АМА АЗ НЕ РАЗБРАХ, КАК КЕРИМ ГИ НАМЕРИ, НАЛИ УЖ ВСИЧКИ МИСЛЕХА, ЧЕ Е МЪРТВА, ХАДЖЕР ЛИ МУ КАЗА КЪДЕ Е? А ТОЙ КАК СЕ ДОСЕТИ ЧЕ ФАТМА Е ЖИВА. МУСТИ ЛИ ХО ТЕЛЕФОНА МУ КАЗА.

# 186
Тоз Мурат Йълдъръм... ами не ми въздейства погледа му - по-скоро ми прилича на някой в дълбока депресия, докато Енгин - леле, мале - живи ще изгорим в огъня на очите му  Joy

# 187
# 188
Мацки вие сте  уникални

... и МАЦ (аз съм от другия пол)
ех това е то сега разбрах защо не харесваш Керим  Wink    ....

# 189
Луда работа!  #Crazy Оставих ви на 38 страница в предната тема, а къде ви намирам?!  Shocked
На Fan и diziler, мерси за помощта!  Grinning

# 190
Мацки вие сте  уникални благодаря ви много,много за разказите в ефир. newsm51 newsm51 newsm51
Може ли да си представите аз имам канал Д на кабелната, но с моя мъж само дето не се разведох  smile3511...и пак не ми даде искал да гледа БТВ.Но и той ще си получи наказанието ..... fight
Купи му друг телевизор  Naughty или следващата седмица на бира с приятели  Wink
В другата стая спят малките... май ще го пратя с приатели.

# 191
хаха малък гаф след като Керим слезе от полицейската кола /ВЕЧЕР/ дадоха сцената как мусти насочи пистолет към нашето момиче, НО при тях е светло ... дали са с 12 ччаса разлика?!?!?! хихихи

# 192
  • В Града на липите
Да ви кажа честно,с нетърпение ще чакам превода,макар,че гледах не разбрах много неща....
Поздрав от мен   bouquet

И аз така. Друг превод едва ли ще съм чакала така.

още веднъж благодаря на всички, беше голям купон и адреналин.

# 193
дОБРЕ ДЕ АМА АЗ НЕ РАЗБРАХ, КАК КЕРИМ ГИ НАМЕРИ, НАЛИ УЖ ВСИЧКИ МИСЛЕХА, ЧЕ Е МЪРТВА, ХАДЖЕР ЛИ МУ КАЗА КЪДЕ Е? А ТОЙ КАК СЕ ДОСЕТИ ЧЕ ФАТМА Е ЖИВА. МУСТИ ЛИ ХО ТЕЛЕФОНА МУ КАЗА.

Още като откриха колата разбра, че е жива. Полицаят им каза, че понеже колата е празна и не са намерили тела. За мястото Хаджер му каза. Преди това дадоха как си спомним, че Мустафа и говори за старата фабрика на Яшаран.

# 194
diziler   Hug Fan  Hug благодаря за преводите в ефир Peace

Общи условия

Активация на акаунт