Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 83

• 51 546
  • 719
  •   1
Отговори
# 165
Аше,благодаря за частите!
Ако Фатма е ранила гаргата в ръката,се потвърждават слуховете от лятото и може би той ще загуби ръката си newsm78

# 166
  bouquet  bouquet  bouquetБЛАГОДАРЯ ,МОМИЧЕТА!АКО НЕ БЯХТЕ ВИЕ,НЯМАШЕ КАК ДА СЕ ОСВЕТЛЯ КАКВО СТАВА.БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

# 167
Ох момичета, направо се измъчих ви казвам... В тая ютюба така ми прекъсва, още съм на 7 част и през няколко сек. спира тъпото видео да зарежда...уж предварително ги отварям в табове, докато гледам едната част да се зареждат другите и нищо!!
уф идва ми да го джасна тоя комп в земята и да се свърши тая мъка!! то бива да не върви, бива калпав късмет, ама туй нещо никъде го няма!!!!
Мерси на всички за репортажите, за превода, за линковете! Hug

# 168
  • В Града на липите
Хаджер от къде знаеше, къде е Мустафа?

# 169
Аз лично умирам за страстта в очите му. Толкова страст не съм виждала в никой мъж, който познавам.

въх... ше падна. Нали уж най-много страст имаше в погледа на този... с маслинените очи.. Мурат Йълдъръм... Тука нещо не сте се уточнили . Слагайте страстта на везната Rolling Eyes
Joy Joy Joy
Ми то не е само при актьорите. По принцип турците - мъжете си имат много
изразителни очи и ей такива възголемички, мъжествени носове. Ти поне го знаеш това.
Въпросът е кой е с по-по най-изразителни очи от актьорите,
но до консенсус трудно ще се стигне във форума.Laughing

Лека вечер на всички!

# 170
  • Добруджа

Спомни си нещо и като звънна на Керим да му каже чух нещо Яшаран. Предположи, че може да е в тези катакомби.

# 171
Благодаря ви, момичета И момчета, за разказите от мястото на събитията.
 newsm51 newsm10
 Изобщо не гледах нищо от епизода, не исках да изпусна разказите. А и нищо не тръгна при мен от канал д, качените части ще гледам утре.
Лека нощ на всички, балкона как издържа, не ми се мисли.
Серията е страхотна и ще си я изгледам на спокойствие, вече знам най-важното от това, което се случи.

# 172
*¨*morski_briz*¨*, *nin4eto*, ...:::Кокетка:::..., activia, anarus, anelia001, anitodeleva, asha, babaitka, Baiche, becholina, BENI66, black star, Blak kristal, boyana2009, bzsa, cercinova, cuba libre, cveteto_123, Cvetito-76, danitoo12, dani_ka, deniyoy, dettodorowa, didiela, dima81b, dinachervenk, Diorella, diziler, dobi-57, dobirodriguez, dobrudjanka, doni972, dushi4ka, evai96, eva_merry, evelin, fiore, fratsla, Freya_na, frikadeli, Gabie, galandri, galya_kost, geri iv, Gerity_jl, gospodinova54, hipi1, hriska81, hrissi_sz, inabat, Ira-ari, irkatabg, ivka k, ivon-bonbona, Jivka68, kanina1964, KAPO, KStew, kuklaaa, kurkuma, LACSHI, ladychar86, ldi64, liva, mama mariana, mamaboba, mamata48, mami51, maq.1964, marcheF, margita9, Milena_tn, mimisiu, mimoza1910, minashu, miranda78, mishi 92, misis Neli, monkabam, moon-ray, muci62, nadeto651965, nadia 63, nadq_ss, nelka123, nezabravka_y, nianta, nokivi, olenka63, palu, perlata_26, rik1023, rossic, rumina, serenata, sesilkam, silviya.v, sisi_87, skica, sladuranka_gd, Snowdrop!, sofia26, stefito123, stelaki, STIVAs, sunnytu, svetla bogeva, Svetlasim, sylia, tanynka, Tara41, tilli, tinkerbell07, tiqna, Vale_bs, valkova*, Veni_Koleva, Vese-lina, vichom, Zorni44ka, гунка, Л_Д, Марта_49, мими81, моli*09, Пеца, пипи17, РАДОСТ НИКОЛОВА, ЙОРДАНКА ЙОВЧЕВА, цурето66 (+ 31 Скрит/и) и 272 Гости преглежда(т) тази тема.

Не ми се брои- но има 450-500 зрители Grinning Hug  bouquet

# 173

и аз това се чудех   Thinking ..и най-накрая някои има ли идея тази Леле каква го играе

# 174
Моля за 10 част Praynig Praynig Praynig Praynig

# 175
# 176
Мацки вие сте  уникални благодаря ви много,много за разказите в ефир. newsm51 newsm51 newsm51
Може ли да си представите аз имам канал Д на кабелната, но с моя мъж само дето не се разведох  smile3511...и пак не ми даде искал да гледа БТВ.Но и той ще си получи наказанието ..... fight

# 177
  • Добруджа

dettodorowa, 10 част още не е излязла.

# 178
Аз лично умирам за страстта в очите му. Толкова страст не съм виждала в никой мъж, който познавам.

въх... ше падна. Нали уж най-много страст имаше в погледа на този... с маслинените очи.. Мурат Йълдъръм... Тука нещо не сте се уточнили . Слагайте страстта на везната Rolling Eyes
ами и двамата излъчват страст не виждам причина и да ги слагаме на везната

подкрепям с две ръце  newsm44  

# 179
Мацки вие сте  уникални благодаря ви много,много за разказите в ефир. newsm51 newsm51 newsm51
Може ли да си представите аз имам канал Д на кабелната, но с моя мъж само дето не се разведох  smile3511...и пак не ми даде искал да гледа БТВ.Но и той ще си получи наказанието ..... fight
Купи му друг телевизор  Naughty или следващата седмица на бира с приятели  Wink

Общи условия

Активация на акаунт