Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 83

• 51 558
  • 719
  •   1
Отговори
# 150
Сърдечно ви благодаря!Вие сте златни! Hug Hug Hug

# 151
# 152
  • софия
разбита съм....е, няма такъв екшън....и в серията и при нас.....
Керим!!! ..-леле, как ще се спи не знам....

# 153
Кали Дянкова, да... хубав филм е. Ако не е , ще го гледам ли? Просто с това ярко червено като вземат да ги мацат и уж "кръв"...

Ти пък, как може дори да го кажеш. Ние умираме за Енгин, а ти ... Joy

за кое му умирате? за косичката или за нослето? Simple Smile В "Брак с чужденец" изглежда много по-добре. Та дори и в "Ако съм облак"... с по-къса коса, с мустаци...

А ако дадат още веднъж рекламата на Кешанлъ Али Дестаанъ , ще им е за сефте тази вечер  Joy ега ти хахавия сериал, и с полиция не бих го гледал
Аз лично умирам за страстта в очите му. Толкова страст не съм виждала в никой мъж, който познавам.

# 154
# 155
Аз лично умирам за страстта в очите му. Толкова страст не съм виждала в никой мъж, който познавам.

въх... ше падна. Нали уж най-много страст имаше в погледа на този... с маслинените очи.. Мурат Йълдъръм... Тука нещо не сте се уточнили . Слагайте страстта на везната Rolling Eyes

# 156
  • Добруджа
asha още една част трябва да има.

Свърши... Ако можеше  веднага и трейлър да видим. newsm78

# 157
  • на морето
Миранда ,  Peace от страстта в очите му направо в слабините ме свива  Embarassed Embarassed Embarassed

# 158
  • на морето
asha още една част трябва да има.
ОК - ще я допълня ! Тук ,при мене на работа никакъв клип не върви ....не знам

# 159

МОМИчЕТА, БЛАГОДАРЯ ВИ! На всички, които разказваха, на тези, които превеждаха и на Добружанка за линковете!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

ох, тая Мукадес! думи нямам! Сега явно дъвчи Рахми за къщата....страх я е да не я изгонят като я няма Фатмагюл #2gunfire

# 160
какво ви казах... след рекламите... 2 секунди, колкото Фатма да викне "бърак!" и айде... YÖNETMEN HİLAL SARAL...  Затова серията се гледа много по-спокойно на повторението по KANAL D, в рамките на по-малко от 2 часа дори... почти без реклами

# 161
  • софия
ASHA - благодарско от сърце....спаси ме от трайно разногледство из нет-тема-нет-тема Heart Eyes-тема

# 162
Да си вдигнат ръчичката тези ,които вече очакват трейлър smile3503 newsm47

Майтапа настрани,но ако Фатмето убие Мусти и тя ли в затвор ще влезе newsm78  Shocked  ooooh!
Тази серия ме изцеди тотално...
Мечтая си полицията да е стреляла- но тя първо предупреждава newsm78

Оффффф, до кога ще ни мъчат така #Crazy

# 163

въх... ше падна. Нали уж най-много страст имаше в погледа на този... с маслинените очи.. Мурат Йълдъръм... Тука нещо не сте се уточнили . Слагайте страстта на везната Rolling Eyes
ами и двамата излъчват страст не виждам причина и да ги слагаме на везната

# 164
  • София

Днес за първи път гледах филм с Мурат (Сускунлар) , за сега за мен Керим води много по-убедително!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт